Ja pierd**e ale niezeimska wojna !!! Było zajebiś*ie kogo niebyło niech żałuje !!! KOLEJORZ MISTRZ KOLEJORZ MISTRZ !!!!!
-
-
Cracovia - Wisła Kraków 11 maja 19:00 [WIKTORIA]
Brawo za walkę do końca. Jest pięknie!
Brawo chłopaki za zaangażowanie! Nawet gdyby Jop nie zrobil swojego to byscie dostali owacje.
CRACOVIA NADAL PANY!
Liczyłem na to...nie zawiodłem się ;) Przepięknie!!
Klich w wywiadzie pokazał że jest prawdziwym Pasiakiem:) dzieki Mateus!!
ubecki znów ma genialną pozę pomeczową- widziałem w C+ mam nadzieje ze bedzie takie zdjecie:D
Znów zmiany Lenczyka na+
powiało 48 rokiem;) a ja dalej w to nie wierzę!!! piękny dzień!!!! aż mi zatrucie przeszlo!!!! ależ załuje ze to tylko w tv ogladalem..
"dobijcie tę $$%" no to dobiliśmy!!!!!!
JEST PIĘKNIE!!!!!!!!!
POZDRO DLA LECHA ARKI i POLONII!!!!!
a w Gliwicach cisniemy Piasta dla naszych przjaciół z Gdyni!!!! Pełne natarcie!!!! Gdynianie są tego warci!!!!:) (przed chwilą miałem lepszy rym ale mi wyleciało..coż za euforia)
Malecki szmata po golu sie sku**iel udeżal o klate . Jeszcze jakby miał w co a nie klata jak u pięciolatka !!! Wiedzialem ze musimy im oddac !!! Malecki cwelu skończysz w burdelu !!!
Bambusfeld Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ubecki znów ma genialną pozę pomeczową-
> widziałem w C+ mam nadzieje ze bedzie takie
> zdjecie:D
to jest calkiem niezle;
[img]http://img.interia.pl/sport/nimg/r/s/Patryk_Malecki_kontra_Fot_4152446.jpg[/img]
Już byli w ogródku witali sie z gąską a tutaj-małe JOPniecie Suvorowa i Lech mistrz my w ekstraklasie
Coś pięknego
15 maja Lech Browary Wielkopolski dostarcza cysternę browarka a my na degustację zapraszamy Mariuszka Jopa :)
Dalej nie mogę uwierzyć w to co się stało :):):)
Piłkarze - wielki szacunek za dzisiaj!!!
ach WSPANIALE się czuje !!!
Piękny widok jak zawodnicy gtsu padali na murawę jeden po drugim !
patrycja zabiła pewnie jopa w szatni .
małecki menda !
wiLLu Napisał(a):
> boli jedno ...
> ze bylo slychac jak nasi spiewaja
> 1 liga 1 liga Cracovia ;/ @#$%& podnosi na duchu
> pilkarzy ....
a jesteś pewien że to byli nasi?
Bo słychać też było, na przykład, "Patryk Małecki" :D
http://ekstraklasa.net/news,29191,wisla_zalamana_i_w_szoku.htm
Kasperczak szmato, a strzał Matusiaka, A dwie szczęśliwe interwencje Juszczyka po wrzutkach z rzutów wolnych?
Odrobinę obiektywizmu pryku, co górnika spuścił z ligi, a dla wisły nie potrafił utrzymać mistrzostwa? Jakby sedzia nie był z wami to byśmy mieli więcej okazji. Ale zel pomyśleć, że cię Cupiał na zbity pysk wypierdoli to płaczesz i koloryzujesz. Spadaj do swojej Afryki
k0la Napisał(a):
> Mecz słabiutki w naszym wykonaniu :), ale co tam
> !!! CIESZMY SIĘ !!!
Oj, absolutnie się nie zgodzę.
Z Wisłą tak należało grać, przecież ona ma kadrę, że ho-ho, a my jeszcze przetrzebieni kontuzjami...
A mimo tego, kilka sytuacji stworzyliśmy, dwa kapitalne strzały Matusiaka tez były.
Lenczyk znakomicie ustawił zespół.
Ma ktoś linka ze skrótem meczu?
Dokładnie bezczelna szmata kasperczak.Stare gówno.Prysnał jak bańka mydlana mit o geniuszu tego starego chuja.My zagralismy to co mogliśmy zagrać.Za wiele "armat" nie mogliśmy przeciwstawić ale to wystarczyło.....
http://www.youtube.com/watch?v=qa_UMKbadcc Jop Ci wystarczy? :)
dziękuję Cracovii.. mam nadzieję że Lech wygra z Zagłębiem, a wy pomożecie Arce... albo sama sobie pomoże...
i nie miejcie już nam za złe poprzedniego sezonu.. jak nie was to Arke byśmy zrzucili... a wyszlo OK...
Niesamowite emocje! Dla takich chwil warto żyć i chodzić na stadiony :)
Mecz w naszym wykonaniu taki sobie, moim zdaniem Lenczyk zbyt późno zareagował ale jakie to ma teraz znaczenie.. :D
Czas na świętowanie :) :) :)
CRACOVIA PANY !!
Drogi Patryku , Tobie szczególnie dzisiaj współczuję.
nosisz tatuaż Ojca Świętego , Największego Pasiaka.
Taki wizerunek zobowiązuje. Czy na niego zasługujesz???
Miło było oglądać Wasze twarze po meczu.
Czy mogliście się bardziej poniżyć?
Cały sezon jako lider, 4 dni do końca ligi, spadek z pierwszego miejsca po meczu z "cienką Cracovią", po golu który sami sobie strzeliliście, oddając majstra naszej zgodzie.
Szczególne pozdrowienia także dla 300 inteligentów, którzy już witali nas w II lidze, ciesząc się z mistrzostwa,
DOSTALIŚCIE ŻYCIOWĄ NAUCZKĘ - UCZCIE SIĘ POKORY, PRZYDA SIĘ.
zatoczyło się dziś koło historii/fortuny , wiatr nam całe życie w oczy wiał, dziś chłopcy z reymonta poczuli jak to jest.
Bracia Pasiacy jest sprawiedliwość na tym świecie :)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)