tak tylko by przypomnieć - ustalenia Zespołu Parlamentarnego na temat niezgodnych z prawdą wypowiedzi pani minister Ewy Kopacz po katastrofie 10 kwietnia 2010 r.
http://www.solidarni2010.pl/29352-klamstwa-kopacz.html
-
-
KATASTROFA RZADOWEGO SAMOLOTU POD SMOLENSKIEM
No musze posypac glowe popiolem bo nie sadzilem ze az takie kwiotki beda wychodzic na tych wykopkach a bylem dosc negatywnie nastawiony do tego... teraz musze przyznac ze dobra robota i wreszcie wiekszosc wloza calych i czesci nie beda rozsiane po roznych grobach...
To jeszcze nie używaj słowa "wykopki". Przez szacunek dla rodzin ofiar.
[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18813717_1532748650091644_3291872785385325182_n.jpg?oh=80f014699066dceb64bda3232a9058fa&oe=59AEED20[/img]
https://www.facebook.com/pitupitupl/
- Edytowany
Przytoczony zestaw wypowiedzi min. Ewy Kopacz należałoby koniecznie uzupełnić o jej wypowiedź na Kremlu, na naradzie u premiera Putina w dniu 13 kwietnia 2010 roku. Reprezentowała tak polski rząd, bo była tam jedynym ministrem konstytucyjnym. Ze strony polskiej w naradzie uczestniczyli m.in. ambasador Jerzy Bahr, szef kancelarii Tuska Tomasz Arabski, płk Mirosław Grochowski, oraz za pośrednictwem telemostu ze Smoleńska płk. Edmund Klich i szef prokuratury wojskowej płk Krzysztof Parulski. W swoim sejmowym wystąpieniu z 29 kwietnia 2010 r.. min. Kopacz oświadczyła, że pojechała do Moskwy jako minister zdrowia z licznymi współpracownikami oraz z lekarzami.
Premier Putin, udzielając głosu Kopacz, zwrócił się do zebranych „Pani Ewa Kopacz,minister zdrowia Polski”.
Oto pełna treść wystąpienia min. Ewy Kopacz:
[i]"Panie Premierze, Szanowni Państwo,
na wstępie chciałabym bardzo gorąco i serdecznie, szczerze, z serca podziękować mojemu odpowiednikowi, pani minister zdrowia Federacji Rosyjskiej.
Chciałabym przypomnieć, że jesteśmy w trzeciej dobie od tragedii. Wynik wczorajszej pracy w ciągu jednego dnia do późnych godzin nocnych to ponad 40 zidentyfikowanych ciał[/i] [proszę zwrócić uwagę na nagraniu, że tłumacz rosyjski nie tłumaczy dosłownie, ale podaje dokładnie liczbę 48 ciał]. [i]Wszyscy jak tu siedzimy wiemy dokładnie jak wyglądają ofiary takich wypadków. Stąd identyfikacja i potwierdzenie tożsamości przez najbliższych to wielka sztuka. To wynik pracy nie tylko polskich patomorfologów ale przede wszystkim rosyjskich patomorfologów.
Pracujemy jak jedna wspólna rodzina i powiem szczerze, że po raz pierwszy jestem świadkiem tak dobrej współpracy i uzupełniania się w tej pracy nawzajem. Jestem upoważniona również przez tych, którzy już odlecieli, a byli tutaj jako najbliżsi ofiar do złożenia podziękowań na ręce pani minister za zaangażowanie, solidność w pracy i prośbę od tych, którzy jednak wyjechali bez możliwości rozpoznania swoich najbliższych. Prośba będzie brzmiała: prosimy o jeszcze, a więc o bardzo intensywną pracę genetyków. Chcielibyśmy bardzo, aby zdając raport Polakom, mogli z czystym sumieniem powiedzieć, zrobiliśmy wszystko, udało się w stu procentach zidentyfikować ciała. Dlatego też, zgodnie z tym co powiedziała pani minister, od jutra najprawdopodobniej zacznie się ewakuacja już zidentyfikowanych ciał. Dzisiaj w pracach uczestniczą również Polacy, którzy wczoraj późnym wieczorem przylecieli z Polski, i dzisiaj też już mamy swoje trumny, w które będziemy te ciała zidentyfikowane układać.
Jeszcze raz gorąco dziękuję."[/i]
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eWqDeUH9n_0[/video]
[b]Jeżeli to prawda, zgroza !!!
[/b]
Po ekshumacji biskupa polowego Wojska Polskiego gen. Tadeusza Płoskiego okazało się, że w trumnie znajduje się tylko połowa jego ciała. Drugą odkryto w trumnie gen. Mirona Chodakowskiego, prawosławnego ordynariusza Wojska Polskiego.
Szczątki abp. Chodakowskiego dotarły do kraju 14 kwietnia 2010 r., a trumna z ciałem bp. Płoskiego - dzień później. Nie wiadomo, gdzie znajduje się druga połowa ciała prawosławnego duchownego. Jak twierdzą śledczy, oprócz tego, że doszło do pomyłki, ciało mogło zostać spopielone.
Według informacji wPolityce.pl, do nieprawidłowości doszło również przy pochówku ciała Grażyny Gęsickiej, szefowej klubu PiS i b. minister rozwoju regionalnego, której szczątki znaleziono już w kilku trumnach.
Więcej na portalu wPolityce.pl
[quote]
"W trumnie gen. Tadeusza Płoskiego, biskupa polowego Wojska Polskiego, znajdowało się tylko pół jego ciała. Druga połowa została znaleziona w trumnie gen. Mirona Chodakowskiego, prawosławnego ordynariusza Wojska Polskiego"
[/quote]
Zaraz usłyszymy, że to ekumenizm będący spuścizną JP2 i symboliczne pojednanie obu kościołów więc nie ma się co czepiać tylko radować rozrzucajac kwiaty.
W całym zamieszaniu, wszyscy pomijają zasadniczą przyczynę.
Mając spis pasażerów, znając miejsce ich siedziska w samolocie i wyniki DOKŁADNEJ SEKCJI zwłok, która wskazuję PRZYCZYNĘ ich śmierci, można udowodnić czy doszło do wybuchu na pokładzie samolotu czy też nie doszło. O to w tym wszystkim chodzi.
Osoba, która ginie w wypadku lotniczym najczęściej ma połamany kręgosłup, osoba która ginie w wyniku eksplozji ma popękane bębenki, często rozsadzone płuca, ślady na skórze (poparzenia, powbijane elementy odłamków i inne).
Znając miejsca pasażerów można stwierdzić gdzie doszło do eksplozji i dodatkowo badając wrak stwierdzić czy doszło do zamachu czy też nie.
Polecam przeczytać wywiad z wybitnym specjalistą Michaelem Badenem:
1. [url=http://www.rp.pl/artykul/899460-Prof--Michael-Baden--Katastrofa-smolenska-to-pierwszy-przypadek--kiedy-nie-chciano-mojej-pomocy.html]LINK1[/url]
2. [url=http://zygmuntbialas.salon24.pl/402088,prof-m-baden-o-bledach-w-badaniu-katastrofy-smolenskiej]LINK2[/url]
Dalej się będziecie wszyscy zastanawiać dlaczego nie było sekcji, dlaczego ta ***** tak ordynarnie kłamała?! Właśnie po to...
[quote='leszeczek' pid='1247068' dateline='1496234814']
Ludzie,miałem się już nie wypowiadać w HP, ale to co PiSzecie przekracza wszelkie granice.
Czy nikt nie zwrócił uwagi, że w którejś trumnie znalazły się szczątki 5 czy więcej osób. Czy nikomu nie przyszło do głowy, że skoro do takich sytuacji doszło, to obraz jaki zastano na miejscu katastrofy przekracza wyobrażenie każdego z nas jak mogą takie szczątki wyglądać. Ciała pofragmentowane i porozrzucane. Wzajemnie wymieszane szczątki ponad 90 osób! teraz ekshumuje się po jednej trumnie i na spokojne przeprowadza badania. Operacja jest zaplanowana na ponad 2 lata! Wtedy było na raz 96 ciał, a szczątków pewnie grubo ponad 200 do przebadania. Z wypowiedzi rzeczniczki rządu Rosji:
"Zacharowa oświadczyła, że katastrofa polskiego samolotu z delegacją władz "stała się dla Rosji prawdziwym wstrząsem". Do jej zbadania - kontynuowała przedstawicielka MSZ - "zostali zaangażowani najlepsi specjaliści, którzy musieli pracować w ekstremalnych warunkach".
"Szczątki ofiar tragedii smoleńskiej znajdowały się w Rosji przez niewiele dni. Identyfikacją zajmowali się upoważnieni urzędnicy z Polski i krewni tych, którzy zginęli. W wielu wypadkach potrzebna była do tego ekspertyza genetyczna. Rosyjscy specjaliści nie mieli po prostu na nią czasu, w tym również dlatego, że właśnie [b]strona polska nalegała na jak najszybsze przewiezienie ciał do ojczyzny[/b]"
Ja nie bronię ówczesnych instytucji Państwa Polskiego. Popełniono błędy. Ale czy byłaby zgoda społeczna na to by te badania ciał odbywały się bezpośrednio po przywiezieniu zwłok do Polski? Czy czekalibyśmy pół roku na pogrzeby ofiar?
Całe to zamieszanie to polityczne bicie piany i taniec na trupach. Posłuchajcie sobie co w 2010 roku mówił Jacek Sasin, a co mówi obecnie.
Czy obecnie nie da się sprawdzić czy bębenki w uszach były popękane czy nie? Nie wiem, ale tworzenie mitu o wybuchu myślałem, że już definitywnie Wam przeszło wraz z kompromitacją Berczyńskiego.
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/raporty/raport-lech-kaczynski-nie-zyje/aktualnosci/news-ekshumacje-ofiar-katastrofy-smolenskiej-rosja-odpiera-zarzut,nId,2400184#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
[/quote]
... A teraz zamknij oczy i wyobraź sobie, że chodzi o kogoś z Twojej rodziny...
[quote='Go Cha' pid='1246980' dateline='1496219411']
Przytoczony zestaw wypowiedzi min. Ewy Kopacz należałoby koniecznie uzupełnić o jej wypowiedź na Kremlu, na naradzie u premiera Putina w dniu 13 kwietnia 2010 roku. Reprezentowała tak polski rząd, bo była tam jedynym ministrem konstytucyjnym. Ze strony polskiej w naradzie uczestniczyli m.in. ambasador Jerzy Bahr, szef kancelarii Tuska Tomasz Arabski, płk Mirosław Grochowski, oraz za pośrednictwem telemostu ze Smoleńska płk. Edmund Klich i szef prokuratury wojskowej płk Krzysztof Parulski.
Premier Putin, udzielając głosu Kopacz, zwrócił się do zebranych „Pani Ewa Kopacz,minister zdrowia Polski”.
[/quote]
Ten film jest bardzo ciekawy ze względu na grę ciała przysłuchujących się wylewnym podziękowaniom minister Ewy Kopacz długoletnich funkcjonariuszy KGB: Putina, Szojgu i lidera siłowików Siergieja Iwanowa. To Iwanowa naznaczył Putin na pierwszego wiceprzewodniczącego speckomisji rządowej do badania [url=https://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_polskiego_Tu-154_w_Smole%C5%84sku]Smoleńska[/url]. Miał to robić razem z Szojgu i Anodiną, pozostałymi wiceprzewodniczącymi. Szojgu dopiero za dwa lata, czyli w listopadzie 2012 roku dostał od Putina fuchę ministra obrony, po pozbyciu się Sierdiukowa, kochanka Wasiliewej oskarżonej o oszustwa związane z obrotem nieruchomościami na 100 mln $. Sierdiukow jest zięciem Wiktora Zubkowa, bliskiego współpracownika Putina, ale mu to nie pomogło. Putin postawił na Szojgu.
Zaraz po Kopacz zabierał głos następny KGB-owiec, kolega Putina ze studiów gen. Bastrykin (łączył sie po Kopacz przez telemost ze Smoleńska).
[quote='sterby' pid='1246945' dateline='1496206877']
DOKŁADNIE TAK.
Wszystko co dzieje się wokół Smoleńska, abstrahując od tego czy był to wypadek czy zamach, nastawione jest na dzielenie polskiego społeczeństwa.
Kto tego nie widzi, nie rozumie, jest najzwyczajniej w świecie głupi.
[/quote]
[size=small]Is fecit, cui prodest.[/size]
Czy nikomu nie przyszło do głowy, że skoro do takich sytuacji doszło, to obraz jaki zastano na miejscu katastrofy przekracza wyobrażenie każdego z nas jak mogą takie szczątki wyglądać. Ciała pofragmentowane i porozrzucane. Wzajemnie wymieszane szczątki ponad 90 osób! teraz ekshumuje się po jednej trumnie i na spokojne przeprowadza badania.
[/quote]
Tylko prawda jest ciekawa, jak powiedział pewien klasyk. Więc nie trywializujmy. Pierwsze z brzegu fakty są takie, że ciała ekshumowane w 2011-2012 roku ciała Przemysława Gosiewskiego, Janusza Kurtyki, Zbigniewa Wassermanna, czy identyfikowane w Moskwie ciało Anny Walentynowicz, były w przeciwieństwie do opinii wyrażonej w cytacie, w zupełnie dobrym stanie.
Mało tego. Po badaniach ciał Przemysława Gosiewskiego i Janusza Kurtyki biegli nie potrafili określić przyczyn zgonów ofiar. Natomiast podczas badań (także Zb. Wassermanna) okazało się, że w Rosji doszło do zbezczeszczenia zwłok.A ustalenia polskich biegłych z pierwszych ekshumacji są sprzeczne z ustaleniami rosyjskich patologów, potwierdzonymi później przez ówczesną minister zdrowia Kopacz oraz premiera Tuska.
To nie przypadek, że do Internetu wyciekły zdjęcia ciała prezydenta Lecha Kaczyńskiego z prosektorium w Smoleńsku. Nawet ówczesny minister Sikorski był wzburzony i oświadczył, że zrobiono to celowo, "by skłócić Polaków".
Prawda jest taka, że chcieli go upokorzyć po śmierci. Po stanowczych interwencjach służb specjalnych i polskiego rządu część stron internetowych (w Rosji i na Ukrainie) została zablokowana. Naturalistyczny opis zwłok prezydenta można było przeczytać wcześniej w "GW" z 17 grudnia 2010 r.
Zdjęcia pochodzą ze Smoleńska z 10 i 11 kwietnia 2010 roku. Dwa zdjęcia przedstawiają prezydenta Lecha Kaczyńskiego w trumnie i na stole sekcyjnym. Były wykonane z bliska, widać na nich wiele szczegółów. Zdjęcia zamieścił ponoć bloger pochodzący z azjatyckiej części Rosji. Według ABW opublikował je 28 września 2012 roku. Znalazły się one też na serwerach w Niemczech, Stanach Zjednoczonych oraz na Ukrainie.
Małgorzata Wassermann stwierdziła, że jak patrzyła na te zdjęcia prezydenta, to odniosła wrażenie, że Rosjanie traktowali jego ciało jak wojenny, zwycięski łup. To była taka kwestia: pokonaliśmy przeciwnika, a teraz go jeszcze upokorzymy.
Najgorsze jest to, że polski rząd Donalda Tuska na to pozwolił.
Najśmieszniejsze są bajeczki o tym że my durnie nie potrafimy sobie wyobrazić rozmiarów takiej tragedii i ewentualnego porozrywania zwłok i ze to nie takie proste.
Jest wiele innych rzeczy których nie potrafię sobie wyobrazić bo ich nie potrafię bo mnie tego nikt nie uczył. Nie wiem jak wyciągnąć skrzynię biegów z silnika i nawet bym jej nie wskazał palcem. Sekcjami zajmowali się SPECJALISCI w wyspecjalizowanym ośrodku. Zrozumialbym pomyłkę ręki czy nogi ale nie dwie miednice czy ciała 6 różnych osób. To jest skandal a wszystko wokół to kłamstwo smoleńskie. Co którzy jeszcze tego bronią są chorzy nienawiścią do pisu. I nawet jakby Tusk wyszedł powiedział tak dogadalem się z putinem i zestrzelilismy samolot to by powiedzieli ze nie prawda ze mu kaczor kazał a Macierewicz to kretyn
[quote='DiegoKSC' pid='1247104' dateline='1496243309']
[quote='sterby' pid='1246945' dateline='1496206877']
DOKŁADNIE TAK.
Wszystko co dzieje się wokół Smoleńska, abstrahując od tego czy był to wypadek czy zamach, nastawione jest na dzielenie polskiego społeczeństwa.
Kto tego nie widzi, nie rozumie, jest najzwyczajniej w świecie głupi.
[/quote]
[size=small]Is fecit, cui prodest.[/size]
[/quote]
Biorąc pod uwagę, że początek podkręcania emocji i dzielenia społeczeństwa to "spontaniczny" protest "krakowskiej młodzieży" na Franciszkańskiej, zaraz po decyzji o pochówku na Wawelu, a także odezwa do narodu małżeństwa Wajdów, to chyba mamy jasność kto uczynił i kto skorzystał.
- Edytowany
[quote='MułaOma' pid='1246979' dateline='1496219203']
[img]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18813717_1532748650091644_3291872785385325182_n.jpg?oh=80f014699066dceb64bda3232a9058fa&oe=59AEED20[/img]
https://www.facebook.com/pitupitupl/
[/quote]
Sorry, bo aż we mnie zawrzało. Czy moglibyśmy przyjąć jako [u]zasadę ogólną[/u], że nie atakujemy w tym wątku rodzin smoleńskich? Niezależnie od tego czy kogoś wkurwiają lub irytują. Wierzę, że można cenić Frąckiewicza, ale chyba stać nas - jako kibiców Cracovii -na większą klasę?
Długofalowo to chyba jednak wydawcy "Białych ksiąg Smoleńskich" oraz Sakiewicz, który zmieniał na 1-wszych stronach swego szmatławca wersje zamachu częściej niż laski z "Victorias Secret" bieliznę na wybiegu.
Sformułowanie "lud smoleński" nie wzięło się ad hoc.
Ludzie,miałem się już nie wypowiadać w HP, ale to co PiSzecie przekracza wszelkie granice.
Czy nikt nie zwrócił uwagi, że w którejś trumnie znalazły się szczątki 5 czy więcej osób. Czy nikomu nie przyszło do głowy, że skoro do takich sytuacji doszło, to obraz jaki zastano na miejscu katastrofy przekracza wyobrażenie każdego z nas jak mogą takie szczątki wyglądać. Ciała pofragmentowane i porozrzucane. Wzajemnie wymieszane szczątki ponad 90 osób! teraz ekshumuje się po jednej trumnie i na spokojne przeprowadza badania. Operacja jest zaplanowana na ponad 2 lata! Wtedy było na raz 96 ciał, a szczątków pewnie grubo ponad 200 do przebadania. Z wypowiedzi rzeczniczki rządu Rosji:
"Zacharowa oświadczyła, że katastrofa polskiego samolotu z delegacją władz "stała się dla Rosji prawdziwym wstrząsem". Do jej zbadania - kontynuowała przedstawicielka MSZ - "zostali zaangażowani najlepsi specjaliści, którzy musieli pracować w ekstremalnych warunkach".
"Szczątki ofiar tragedii smoleńskiej znajdowały się w Rosji przez niewiele dni. Identyfikacją zajmowali się upoważnieni urzędnicy z Polski i krewni tych, którzy zginęli. W wielu wypadkach potrzebna była do tego ekspertyza genetyczna. Rosyjscy specjaliści nie mieli po prostu na nią czasu, w tym również dlatego, że właśnie [b]strona polska nalegała na jak najszybsze przewiezienie ciał do ojczyzny[/b]"
[b][size=medium]Ja nie bronię ówczesnych instytucji Państwa Polskiego. Popełniono błędy. Ale czy byłaby zgoda społeczna na to by te badania ciał odbywały się bezpośrednio po przywiezieniu zwłok do Polski? Czy czekalibyśmy pół roku na pogrzeby ofiar?[/size][/b]
Całe to zamieszanie to polityczne bicie piany i taniec na trupach. Posłuchajcie sobie co w 2010 roku mówił Jacek Sasin, a co mówi obecnie.
Czy obecnie nie da się sprawdzić czy bębenki w uszach były popękane czy nie? Nie wiem, ale tworzenie mitu o wybuchu myślałem, że już definitywnie Wam przeszło wraz z kompromitacją Berczyńskiego.
Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/raporty/raport-lech-kaczynski-nie-zyje/aktualnosci/news-ekshumacje-ofiar-katastrofy-smolenskiej-rosja-odpiera-zarzut,nId,2400184#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
[/quote]
leszeczek po tym co tu napisałeś to może rzeczywiście nie pisz już na HP a na pewno nie w tym wątku . Ta sprawa Cię po prostu przerasta.
Rozumie, bez urazy, że jak by tam zginął ktoś z twojej rodziny np. brat, to wiedząc o tych "nieprawidłowościach" pozwoliłbyś, jeszcze raz bez urazy, pochować w swoim grobowcu rodzinnym, np. stewardesse, bo to wszystko nie mogło by czekać pół roku.
DRAMAT !!!
- Edytowany
[quote='DiegoKSC' pid='1247139' dateline='1496251800']
Długofalowo to chyba jednak wydawcy "Białych ksiąg Smoleńskich" oraz Sakiewicz, który zmieniał na 1-wszych stronach swego szmatławca wersje zamachu częściej niż laski z "Victorias Secret" bieliznę na wybiegu.
[/quote]
Cyniczna monetyzacja odpustu smoleńskiego to zjawisko patologiczne i fatalne. Mam o tym jak najgorsze zdanie. I uznaję za poważny grzech polskiej prawicy.
Ale od 10.04, przez 17.04, aż do apogeum w postaci zadymy krzyżowej na Krakowskim Przedmieściu zdecydowanie większą agresywnością wykazywała się jedna strona. I nie było to środowisko pisowskie. Rezultat mogliśmy oglądać w październiku 2010r. w Łodzi.
Ale to tylko moje zdanie.
to już mamy wersję nową, Kopacz rozmawiała z Putinem jako wolontariuszka, pomagała jako lekarz. Kto winny ? Prokuratorzy. Politycy PO do winy się nie poczuwają. Pomijam haniebny pomysł wspólnego pochówku - brutalnie bym się zapytał polityków PO, w tych workach na śmieci, co je powsadzali ?
To jest jedna strona medalu, nawet trudno komentować draństwo oraz tego obronę. Posłuchałem tego kibica GTS-u Fedorowicza, nikt normalny tak nie tłumaczy.
Jest druga strona medalu, tej tragedii. Informacje najmocniej "piorą" Derr Fakt, dają mocne okładki, Onet również bije. Czyżby nastąpił odstrzał pewnych polityków ? Najpierw skończono Kijowskiego, teraz pod nóż idzie część polityków PO. Przecież nikt rozsądny nie powie, że przed Kopacz jest świetlana przyszłość parlamentarna. Gra idzie, mam wrażenie o wiele większą pulę.
[img]https://pbs.twimg.com/media/DBKLw5_W0AAkgCO.jpg:large[/img]
Nikt mi nie wmówi, że Kopacz, lekarka ale politycznie dość ograniczona, pojechała do Smoleńska jako wolontariusz. Że nie odgrywała swojej roli w ramach pewnych wskazówek. Przecież jej słowa np. na spotkaniu u Putina, które teraz są mocno "grzane" , nie były przypadkowe, a były dość czytelne. Tylko, ze ona teraz zbiera całą burzę za to, ja jestem ciekawy mocodawców.
Rosjanie pięknie zrzucili odpowiedzialność, na konfie poinformowali, ze mają podpisy, ze to nasza strona naciskała na szybki pogrzeb. To po naszej stronie miały być wykonywane badania.
a na tt mocno grzane są słowa pewnej osoby, która jest że tak napiszę, mocno popularna
"Po ujawnieniu, że Donald Tusk zrobił śmietnik z trumien nie chcę pojednania z głosującymi na Platformę Ja się wami skurwysyny brzydzę"
[quote='gentlemen' pid='1247143' dateline='1496252135']
[quote='DiegoKSC' pid='1247139' dateline='1496251800']
[/quote]
Cyniczna monetyzacja odpustu smoleńskiego to zjawisko patologiczne i fatalne. Mam o tym jak najgorsze zdanie. I uznaję za poważny grzech polskiej prawicy.
Ale od 10.04, przez 17.04, aż do apogeum w postaci zadymy krzyżowej na Krakowskim Przedmieściu zdecydowanie większą agresywnością wykazywała się jedna strona. I nie było to środowisko pisowskie. Rezultat mogliśmy oglądać w październiku 2010r. w Łodzi.
Ale to tylko moje zdanie.
[/quote]
Słusznie PiSzesz, że to tylko Twoje zdanie. Obie strony mają na ten temat zdanie przeciwne i nie jest już możliwe dotarcie do praźródła. Nikt już chyba nie jest zdolny do ustępstw, więc ja się wyłączam.
- Edytowany
Ian napisał (przepisał):
[color=#000000][font=sans-serif]"Po ujawnieniu, że Donald Tusk zrobił śmietnik z trumien nie chcę pojednania z głosującymi na Platformę Ja się wami skurwysyny brzydzę"[/font][/color]
[color=#000000][font=sans-serif]Myślę, że po takiej eksplozji nienawiści wobec oponentów, sensownym byłoby zawiesić Hyde Park na czas jakiś. Niech emocje co niektórych opadną.[/font][/color]
[color=#000000][font=sans-serif]Innych może bulwersować tuszowanie przez prawie rok przez Błaszczaka, Zielińskiego i Ziobrę morderstwa młodego chłopaka na wrocławskim komisariacie. Nazywanie jednak wyborców PIS-u skurwysynami po prostu nie mieści mi się w głowie.[/font][/color]
[color=#000000][font=sans-serif]Ponawiam prośbę o zawieszenie Hyde Parku do czasu otrzeźwienia.[/font][/color]
[color=#000000][font=sans-serif]Żegnam. [/font][/color]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)