[quote]#post1748693 Crscovii z kandydatów kibicuje chyba tylko Gosek-Popiołek...[/quote]
Na czas wyborow czy ogolnie widziales ja kiedys na jakims meczu
-
-
Kraków - życie, przyszłość itd
[quote]#post1748696 [quote]#post1748693 Crscovii z kandydatów kibicuje chyba tylko Gosek-Popiołek...[/quote]
Na czas wyborow czy ogolnie widziales ja kiedys na jakims meczu[/quote]
Chodzi z córkami, od kilku lat.
Niech sobie ten Gibała wygra te wybory na Prezydenta Krakowa,przynajmniej bezpartyjny jest.
I z Krakowa....
[quote]#post1748696 [quote]#post1748693 Crscovii z kandydatów kibicuje chyba tylko Gosek-Popiołek...[/quote]
Parafrazując Chłopaki nie płaczą
znam kogoś, kto widział i opowiedział mi to i owo.
I co ci opowiedział? Ty to jednak jesteś geniuszem ciętej riposty.
Tak jest gustawie szczególnie, że tu nie ma żadnej riposty - przetłumaczę Ci mam znajomą co się z nią zna, ale nie będę tu wywodów robić zeby nikt nie pomyślał, że nawołuje na głosowanie na nią to raczej forma ciekawostki, że jest naszą kibicką tak jak Raś czy Duda
[quote]#post1748725 Tak jest gustawie szczególnie, że tu nie ma żadnej riposty - przetłumaczę Ci mam znajomą co się z nią zna, ale nie będę tu wywodów robić zeby nikt nie pomyślał, że nawołuje na głosowanie na nią to raczej forma ciekawostki, że jest naszą kibicką tak jak Raś czy Duda[/quote]
Ja ją znam, chodzi na mecze z rodziną od kilku lat, ale to przecież nie świadczy nie wiadomo o czym, nie sprawia wrażenia osoby która by niszczyła gts, bo lubi Cracovię, a takiego prezydenta ja bym chciał. xD
@maczcz#8427 Kolego bez obrazy ,to nie bylo do Ciebie tylko do kotleciarza.
[quote]#post1748736 @maczcz#8427 Kolego bez obrazy ,to nie bylo do Ciebie tylko do kotleciarza.[/quote]
jak pijesz to nie pisz... zamknij sie w szafie czy w sobie bo nie ogarniasz co kto pisze,...
Przepraszam pana kotleciarza, pomyłka.A to co mam robić to niech pan mie nie poucza,będę chciał być w szafie to będę .Serdecznie zapraszam na mecz ,hokej,piłkę buraczaną .
- Edytowany
Serdecznie to możesz odjebac sie od mojej osoby a nie zapraszać ... wiem gdzie mam chodzić i co robic w swoim życiu..bez zaproszenia jakis no nejmow...
[quote]#post1748706 [quote]#post1748696 [quote]#post1748693 Crscovii z kandydatów kibicuje chyba tylko Gosek-Popiołek...[/quote]
Chodzi z córkami, od kilku lat.[/quote]
Ta kobieta owszem chodzi na nasze mecze i ok. Niech chodzi jak każdy, nikogo nie wyganiam. Jednak jak usłyszałem jej odklejkę o oprawach czy naszych obchodach jubileuszu to..... Nie chciałbym żeby była prezydentem.
Dzis wybory w Krakowie prezydenta.. czy te wybory sa na resztę kadencji do wyborów samorządowych w 2029 roku czy na pelna kadencję na 5 lat??
Do 2029.
Dziękuję
Chyba na resztę kadencji która pozostałaby Miszalskiemu.
Wyniki wyborów.
Gibała 36,38 %
Piątkowska 29,91 %
Druga tura wyborów 11 Października.
Kładka Ludwinów, oficjalne otwarcie 4 Października 18.30.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1790609674-759.jpg[/img]
Powiem szczerze ten projekt to jest dla mnie jakiś szok. Nie śledziłem tematu, ale spodziewałem się czegoś delikatnego, czegoś co się łagodnie wpasowuje w otoczenie, nie zagraca nadmiernie i nie dominuje w przestrzeni. Tymczasem otrzymamy wielkiego betonowego kloca w pięknej część miasta, tylko po to żeby przejść na drugą stronę rzeki.
Źle to wygląda, wszystko zawsze próbujemy na siłę zmienić i pokazać nie wiem co, swoją moc budowania, strasznie mnie się to nie podoba, ogólna betonoza, brak jakiegoś wyczucia, odpowiedniego stylu, zero charakteru i estetyki.
Zobaczymy po otwarciu, może nie będzie tak źle, ale szczerze wątpię.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)