Poco taką ciotę?
-
-
Ciężki temat o zawodnikach, którzy mogli do Nas trafić a nie trafili
Zeby mial Cie kto wqrwiac...
Gdyby był do wyjęcia za rozsądne pieniądze to na PO czemu nie ?
Damian Kadzior przechodzi do Lecha
[quote='gargamel9998' pid='1316546' dateline='1526325579']
Damian Kadzior przechodzi do Lecha
[/quote]
#626 ?
A do reszty. Dajcie spokój z odpadami z Poznania. To goście bez charakteru zaszczepieni bylejakością
Jakoś nie jestem przekonany do tego Kądziora, ale z drugiej strony 400 tys euro to też nie są niewiadomo jakie pieniądze, od Barkrotha będzie lepszy, ale wydaje mi się, że gwiazdą ligi to on nie zostanie.
A co do Situma, to pełna zgoda z Santo, ciota i to pewnie droga.
Ten Kądzior jest całkowicie przereklamowany. To zwykła ciota co się zachowuje jak dziecko, nie ma jaj i wysługuje się rodzicami żeby dzwonili do trenera :) Jeśli rzeczywiście był to dobry zawodnik to Probierz na pewno by to zauważył i go wziął, a jeśli go nie wziął to znaczy że jest zwykłym przeciętniakiem, niegodnym budowanej obecnie wielkiej Cracovi
Zanim zaczniesz uskuteczniać ten bełkot naucz się pisać poprawnie nazwę klubu, któremu podobno kibicujesz (obstawiam że pierwszeństwo ma "tatuś"). To nie pierwszy raz gdy ładujesz tego babola. Na tą chwilę Kądzior vs wszyscy skrzydłowi Cracovii to klasyczny nokaut naszych.
Tak jak Hernandez bije na głowę Vacka czy Vasilieva których prawie wszyscy chcieli . Kwestia klubu , otoczenia i taktyki . Kądziora było szkoda , dopóki nie wyszło że się zesr@ł współpracy z Probierzem . Nikt nie mógł mu zagwarantować miejsca u nas , bo to niepoważne . Górnik mu dał to miejsce i ok . Każdy zadowolony powinien być . W Ekstraklasie i ogólnie cała otoczka wokół niej to jakaś porażka . Górnik w ciągu dwóch lat stał się z klubu który był śmietnikiem dla emerytów "kuźnią taletnów " , a moim zdaniem w tym sezonie mieli po prostu farta , tak samo jak kghm po powrocie z 1 ligi . My pracujemy po cichu i mamy świetnych fachowców jak np . trener Wójs o którym jest cicho czy inni .
[quote='quentin' pid='1316576' dateline='1526336212']
Zanim zaczniesz uskuteczniać ten bełkot naucz się pisać poprawnie nazwę klubu, któremu podobno kibicujesz (obstawiam że pierwszeństwo ma "tatuś"). To nie pierwszy raz gdy ładujesz tego babola. Na tą chwilę Kądzior vs wszyscy skrzydłowi Cracovii to klasyczny nokaut naszych.
[/quote]
Starysqurczybyk to dość przecietny trol z r22. Ma prawo się mylić w nazwie :P
[quote='kwach' pid='1316602' dateline='1526372368']
[/quote]
[/quote]
Już kiedyś to pisałem, gostek sobie robi jaja. Możliwe że jest to jakiś T.W. z gorszej strony błoń, wszak doświadczenie w tajnych akcjach to oni mają.
[quote='ALRS' pid='1316607' dateline='1526374347']
[quote='kwach' pid='1316602' dateline='1526372368']
[/quote]
[/quote]
Już kiedyś to pisałem, gostek sobie robi jaja. Możliwe że jest to jakiś T.W. z gorszej strony błoń, wszak doświadczenie w tajnych akcjach to oni mają.
[/quote]
ja mam inne podejrzenia. Czekam na pierwszą wzmiankę o "rudym z PZPN"
Co do Probierza, to ewidentnie robi sobie szyderę.
Pisałem do administracji że to tw ale pozostało bez odzewu.
Co do tematu. Kadzior wciąga wszystkich naszych nosem. To fakt. To że nie pasuje tu mentalnie przez Probierza to również fakt. Dlatego tu nie gra i pewnie nigdy nie będzie. Nie każdy dobry zawodnik może tu grać i wiele aspektów o tym decyduje również osobowościowe cechy i indywidualne kontakty z trenerem. Jak ktoś nie lubi Probierza i uważa że to buc to tu nie przyjdzie a jak trener takie zdanie ma o zawodniku to również nie będzie się zmuszał do współpracy z nin. To dla każdego jasne.
Nie chciałbym usłyszeć argumentu że mu płacimy to ma trenować tych co mu każą a nie tych co se wybierze bo sikne że śmiechu w majtki
Powinien trenować tych co mu prezes kupi i nie dyskutować i samemu wybierać!
Dzięki właśnie jestem w KFC
6 dni później
Kulisy przyjścia-nieprzejścia i odejścia Kądziora wyjaśnia ojciec piłkarza w rozmowie z Weszło: http://weszlo.com/2018/04/18/lodowka-pelna-celow-damian-kadzior-przestaje-marzyc/
[i]" Wtedy zwolniono Jacka Zielińskiego, nie wiadomo było, kto przejmie Cracovię. Drugiego dnia zatrudniono Michała. No więc zadzwoniłem do niego, jak kolega do kolegi, z Michałem jesteśmy na „ty”. Rozmawialiśmy o kwestiach sportowych, o Damianie też. To było krótkie pytanie: „co dalej z Damianem?”. Michał mówi: „dla naszego wspólnego dobra, lepiej żeby poszukał innego klubu; po co ma się stresować, że idzie do mnie, mieć jakieś obawy z tego względu”. I tyle. Podziękowałem Michałowi za szczerość, bo bardzo go szanuję i uważam, że jest świetnym trenerem. Mógł przecież powiedzieć „dobra, Robert, kontrakt podpisany, niech powalczy”, ale wiedział, że Damian może się u niego gorzej czuć. Zresztą jak tak teraz sobie myślę, to jestem w stanie zrozumieć, czemu Damian nie dostał u niego dość szans, mimo że w III lidze sobie radził, strzelał regularnie. Może faktycznie nie był gotowy na ekstraklasę i Michał to widział. Wiadomo, jako ojciec chciałem, żeby grał w klubie, który jest w moim sercu. Ale los potoczył się tak, że Michał robi super robotę w Cracovii, a Damian super robotę w Górniku. I niech tak będzie dalej, dla dobra polskiej piłki – mówi Kądzior senior"[/i]
[quote]Wiadomo, jako ojciec chciałem, żeby grał w klubie, który jest w moim sercu. Ale los potoczył się tak, że Michał robi super robotę w Cracovii, a Damian super robotę w Górniku. I niech tak będzie dalej, dla dobra polskiej piłki – mówi Kądzior senior"[/quote]
gadają o przyjściu do Cracovii, a ten wyskakuje z tekstem, "żeby grał w klubie, który jest w moim sercu." ? ;)
więc chyba pomylił rozmowy z Probierzem ;)
To zdanie to nawiązanie do poprzedniego gdzie opisuje sytuację z Jagiellonii.
Jakby Probierz Kądziora chciał to on był u nas grał i tyle. Chyba nie ma co odsmażać tego kotleta ;).
Litości,dajcie już spokój z tym Kądziorem.....
Święta racja, tym bardziej, ze podobno teraz wyruchał Lecha.
Był z nimi dogadany, a teraz z tatusiem flirtują z jakimś klubem za granica.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)