Żeby liczba kibiców na trybunach wzrosła konieczne jest perzywrócenie wśród Pasiaków mody na przychodzenie na mecze. U nas przez jakiś czas pojawiła się moda na niechodzienie na mecze, "na kotlety", "na niechęć do antyfutbolu", "na niechęć do korpo, do okupanta" i t.d. i t.p.
Może jak przyjdą wyniki i wreszcie uda się sponiewierać tamtych w derbach to nastroje się poprawią. Na tą chwilę tkwimy w marazmie.
-
-
Co dobrego słychać w Cracovii? (wszelkie nap...nie w 101 innych tematach)
seria fajna, pozycja niezla, ale bez jaj, potrzeba jednak wiecej , a przede wszystkim powrotu zaufania zeby przekonac do powrotu tych co sie wqrwili , jakbysmy jeszcze cos grali solidnego, rownie dobrze wczoraj moglo byc 0-2 do przerwy i kolejna pogon za wynikiem u siebie, z kolejnymi frajerami do golenia po 3/4 do zera.
Poczatek 2020 zapoczatkowal zjadz po rowni pochylej , prawie dwa lata minely i my powolutku zaczynami sie podnosic, na BARDZO chybotliwych konczynach
szóste miejsce po jedenastu kolejkach,
brawo Janusz, brawo Michał :)
[quote='squier strat' pid='1508067' dateline='1634591209']
szóste miejsce po jedenastu kolejkach,
brawo Janusz, brawo Michał :)
[/quote]
I to nad lampucerą (nawet gdyby oba zaległe mecze wygrała) i nad gts.
Szkoda tylko że do podium 5-6 punktów straty
Oldboje wygrały derby z Gts 1-0 po bramce Zegarka!
Nasi najstarsi juniorzy też wygrali 1-0 więc pora na tych w średnim wieku! :D :D :D
Czas przezwyciężyć kryzys wieku średniego.
5 dni później
Kolejny, już ósmy mecz bez porażki, cztery zwycięstwa i cztery remisy. Cieszy to, że znowu grali do końca, warto przyjść na stadion, by dopingować pasiastych piłkarzy.
Drużyna walczy do końcowego gwizdka , to z całą pewnością olbrzymi plus .
Jak widać psychika to jej mocną strona .
Obecność na kolejnym meczu =obowiązek !
5 dni później
Po 5 latach, w przerwie zimowej, będzie wreszcie wymiana murawy na naszym stadionie.
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/pilkarze-cracovii-beda-biegac-po-nowej-murawie_43389.html
6 dni później
Mikkel Rygaard
"...Jak powiedziałem, nie jestem rozczarowany Polską, a wręcz przeciwnie. Spodobał mi się ten kraj. Mam kolegę w Cracovii, opowiadał mi, że tam wszystko jest świetne. Lubię polską ligę, polskich kibiców. Po prostu miałem pecha, że natrafiłem na taką sytuację w klubie, do którego przyszedłem"
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/968674/dunski-pilkarz-czuje-sie-oszukany-w-polsce-pakuje-walizki-nie-moglem-tego-zaakce
No to brac, na jakiej gra pozycji? Da rade na skrzydle?
Pięknie wygląda Cmentarz Rakowicki, gęsto udekorowany naszymi flagami.
Mam nadzieję, że na innych krakowskich cmentarzach jest podobnie.
Na Podgórskim - podobnie .
[quote='MakuKSC' pid='1510148' dateline='1636141066']
No to brac, na jakiej gra pozycji? Da rade na skrzydle?
[/quote]
Gosc jest dramatycznie slaby. Nie wiem czy bylby lepszy niz Sadikovic/Loshaj
Jest jak za malolata, jestesmy slabi i gts nas leje. Mozna przynajmniej powspominac ten nasyp, tor kolarski i spruchniale lawki. Bylo zajebiscie.
Jest jak zwykle psy wygrywają w derbach Psy które przegrywają ze wszystkimi i są słabi coraz słabsi ale nie dla nas.My dzięki Filipiakowi i tabiszowi umieramy...
Dzisiaj nic , kto tylko mógł to przegrał ! :(
Wyjebali najwiekszego parodyste, dyletanta, klamczuszka i co najgorsza derbowego impotenta ktoremu dane bylo zasiadac na lawce Cracovii.
Oby to bylo nauczka na przyszlosc, dopoki trzeba odmalowywac ten zardzewialy plot.
[quote='Diabel' pid='1511046' dateline='1636454398']
***** najwiekszego parodyste, dyletanta, klamczuszka i co najgorsza derbowego impotenta ktoremu dane bylo zasiadac na lawce Cracovii.
Oby to bylo nauczka na przyszlosc, dopoki trzeba odmalowywac ten zardzewialy plot.
[/quote]
Tylko ciekawe ile czasu trzeba będzie czekać, aż jakiś trener włoży kolejne trofeum do gabloty.
pewnie dluzej niz twoj staz na forum
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)