zacny mcz_
tego to dziecko neostrady fanfan w necie nie znajdzie (o wikigumioku.pl nie słyszałem), więc skąd ma wiedzieć..
a skoro grzebał na wikipasach to ciekawe czemu się nie dogrzebał do meczu Hutnik- Cracovia, na którym było więcej naszych niż ich (mimo, że mecz był na Suchych Stawach)
;)
-
-
I my i "oni" w gościnie u Hutników?
nureczku juz się nie spinaj.prawda boli ,tak???te wasze 3 tysiące w extraklasie to mielibysmy z palcem w d....
Hehe, gdybyście byli na ostatnim miejscu w extraklasie, drużyna grała beznadziejnie to nie sądzę żeby was przychodziło 3000! Ale tego na razie akurat nie sprawdzimy...
gdzie wy i do kogo -he he ,juz wam tylko fora internetowe pozostaly do beblania taaaa 3 tysiace - he he ,a teraz to wy tylko palce w dup... macie.
nie sprawdzimy.ale juz niedługo moze byc u nas duzo lepiej niz jest teraz.pozyjemy,zobaczymy...
Fanfan wrote:
[i]te wasze 3 tysiące w extraklasie to mielibysmy z palcem w d....[/i]
Jak na razie, to nie tylko z palcem jesteście w d.... ale w ogóle cali jesteście w d....
I rysuje się przed Wami szansa, szansa realna byście mieli stadion daleko przewyższający waszą obecną obecność w d.... Bez jakichkolwiek kosztów. Ale wy wolicie liczyć na cuda, obiecanki - macanki... żyjcie dalej mrzonkami o planach odbudowy "potęgi".
Niech wasi wszyscy kibice, wraz z okolicznymi "protestantami" staną na Ptaszyńskiego i zrobią blokadę... pokażą was wszystkich (w jednym ujęciu się zmieścicie) w tevauenie i innych telewizorach, śmiech pójdzie po Polsce i tyle waszego będzie...
Był taki Muppet jeden... stawał na głowie, kręcił się w kółko i krzyczał "myśleć, myśleć!". To i tego właśnie wam brakuje.
A szkoda.
Co do frekwencji na Hutniku w sezonie awansowym,to napewno mega- kilo chłopaków z Cracovii i psiarni musi się przyznać że na tych meczach było.Podnosiło to Wam frekwencję oczywiście!!!Nie twierdzę że u nas nie ma kibiców sukcesu,ale nigdy nie bedzie nas tak mało jak Was.To raczej NORMALNE...
Ale szacunek do Hutnika mam za te kilka niezłych wyjazdów,za dobre liczby na nich i za wciąż nowy narybek mimo wszystko.Za to też że mam dużo kolegów z niebiesko-niebielszych:)
Ale jest jeszcze jedno ale!!!!W tej chwili gdy dwaj wasi wrogowie(JEDNAK WCIĄŻ RYWALE,kiedyś nawet przyjaciele czyt.wisła)potrzebują od Was pomocy wy macie ich w dupach WIĘC pamiętajcie ----- historia kołem się toczy!!!!
Bez naszego poparcia w przyszłości możecie zniknąć z mapy Polski!!!
DOŚĆ tego.
Co to jest za napinka.
W kosmos.
Nie wie po co jednemy z wielu klubów dzielnicowych robimy reklamę.
Proszę zamakną temat, albo do Hyde Parku.
Tefal powiedzial 1 baqrdzo wazna rzecz: na tych meczach gdzie wasza frekwencja oznaczala nowa jakosc na Hutniczej ziemi bylo wielu Nas i wielu gtsowych. Osobiscie znam kilka przykładów, od mojego szanownego Taty zaczynajac, kilku moich kolegów i PAsiastych i gtsowych rowniez zlozylo wizyte na SS za "dobrych" czasow, znam nawet takich ktorych gtsowi ojcowie wzieli na Hutnika, a teraz synowie nabijaja sie z kibicowania i patrza na to z wyzszoscia. Takich ludzi bylo duzo, a jakos nie wierze, zeby zjawisko odwrotne mialo miejsce, a jesli juz, to sadze ze na R22 pojawiaja sie jacys ludzie od was.
Nastepnie bycie klubem dzielnicowym to nie jest wstyd. Chelsea, Benfica..;)
Nxt: bolesne ale prawdziwe jest to, ze do gadania macie tu niewiele. jesli wam naprawde zalezy to starajcie sie, myslcie-a nuz zrobicie nam psikusa. ale nie na tym forum, bo to nudne i niepotrzebne. poza tym pamietajcie, ze wszystko zostanie zapamietane.
na forum malego zomowca tez sie udzielacie?:)
a zwiekszenie jakosci infrastruktury sportowej ma gleboki sens. jesli cos w tym kraju kurwa ma sie ruszyc to trzeba zaczxac od podstaw. W roku 2005 malo brakowalo abysmy byli w pucharach-ciekawe gdzie mielibysmy grac..przepisy z roku na rok sie zaostrzaja jesli chodzi o dopuszczenie do rozgrywek, jesli nie jako druzyna, ale jako kraj chcemy chociaz troche pojsc do przodu to musimy ulepszyc stadikony etc. nawet jesli wiekszy obiekt nie bedzie wypelniony w 100%. poza tym nowy stadion tez bedzie wabikiem dla ludzi.
i na koniec podpisuje sie pod Vojnarem. DOSC tego. nieprzetlumaczysz niektorym, wiec po co sie szarpac. temat powinien miec charakter czystop informacyjny: kiedy co, za ile kto:>
Nie wiem, czy już było, ale mam propozycję dla gumiorów. REFERENDUM...
Ciekawy jestem ilu jest tych baranów... Czułem do Hutnika sympatię od dawien dawna... Teraz wbijam w nich ch...
Zresztą czego się spodziewać po sukach co się parzyły z psiarnią...
Chociaż nowe pokolenie gumiactwa pewnie o tym nie pamięta, tak jak nie przyjmuje do wiadomości tego, że Cracovia kiedyś im pomogła przetrwać trudne chwile. Pajace i tyle....
Dokładnie my kiedyś podaliśmy im rękę ale te oszołomy młode tego nie pamiętają a starsze gumiaki już nie chodzą...
Bywało tak że nawet w czasie derbów z nimi nie napier.alaliśmy ich...
Jakas sympatia zawsze była,a tu masz...
Panowie co wy porownujecie wogole.Klub o 102-letniej historii,5-krotnego Mistrza Polski,jedynego Mistrza Galicji,klub JPII,posiadajacy stadion w scislym centrum miasta do Hutnika?Ten 4-ligowy klub mozna w zasadzie nazwac dzielnicowym,gdyz kibicuje my wylacznie Nowa Huta(i to tez jedynie jej fragment,reszta to Pasy i gts).Oczywiscie nie mozna tez popadac w skrajnosci i porownywac go do Clepardii czy inne Bronowianki,bo jednak jakas tam tradycje ma i jest to klub innego kalibru.
TD ty tez nigdy nie widziales stadionu Hutnika ?? Krzeselka i oswietlenie guzik nam dadza jak stadion jest do dupy. Co z tego ze beda krzeselka jak beda w tym samym miejscu co teraz lawki, daleko od boiska i skurwysynsko nisko, wiec prosze Ciebie i Was wszystkich nie wmawiajcie nam, ze to cos dobrego dla nas. To jest dobre dla was i pieskow, nam to chója da bo dalej bedziemy ogladac mecze z tej samej perspektywy. Jesli Hutnik bedzie dostawal kase za wynajem to to bedzie realny zysk,a nie zadne prace kosmetyczne.
I nie wiem czemu sie tak przejmujecie tym,ze nam kibicom sie to nie podoba skoro wladze miasta i klubow doszly do porozumienia. Klamka zapadla i koniec, pozamiatane :).
Wozicie się z tymi swoimi osiągnięciami i tradycją jakbyście byli co najmniej ManU lub Barca. Na piłkarskiej mapie Europy Polska jest białą plamą. Na piłkarskiej mapie Polski jesteście istotnym, ale - bez przesady! - nie najistotniejszym punktem. Ale EGO macie na pozimie najświetniejszych klubów Europy. Kilka lat temu piszczeliście jak kościelne myszki. Ale już o tym nie pamiętacie. Jesteście jak ruscy nuworysze, macie trochę pieniędzy i chodzicie ze złotym zegarkiem, ale sloma z butów wystaje.
Stoimy po dwóch stronach barykady (a raczej trzech, bo jest jeszcze Wisła). I to co dobre dla Cracovii i Wisły, wcale nie musi być dobre dla Hutnika. Działacie na korzyść swojego klubu, my działamy na korzyść swojego. Klub, to przede wszystkim kibice. Sami to za każdym razem podkreślacie. Dlatego nie oczekujcie, że przywitamy was na SS z kwiatami. Stara Huta to miejsce, gdzie Hutnik musi zostać na pierwszym miejscu.
A pamiętacie gumioki jak nas było 10000 na meczu w 3 lidze z Koroną? U was tyle na Ekstraklase nie chodziło.
Wsrod tych 10 tysiecy sporo bylo kibicow Wisly, Hutnika (takich jak moj sasiad), Garbarni , ponad tysiac bylo chyba z Kielc, takze wiesz, nie opowiadaj ze was bylo dziesiec tysiecy : D
no bo nie bylo nas 10tys tylko 12tys :)) prosze cie nie pisz juz nic :)
Nieznany Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wsrod tych 10 tysiecy sporo bylo kibicow Wisly,
> Hutnika (takich jak moj sasiad), Garbarni , ponad
> tysiac bylo chyba z Kielc, takze wiesz, nie
> opowiadaj ze was bylo dziesiec tysiecy : D
Taa i przy okazji Legii, Pogoni Szczecin, Realu Madryt i FC Porto
a kibiców Pasów było legendarnych 300 ;)
Dzisiaj w kronice krakowskiej o 18-stej usłyszałem wypowiedź wiślackich radnych: Osmendy i Fedorowicza, że po co Hutnikowi i innym klubom stadion bo miasto nie ma na to pieniędzy (domyślnie: liczy się tylko stadion na Reymonta na który 600 mln wydadzą).
Po tych bezczelnych słowach omal mnie krew nie zalała.
Przypomnę, że Fedorowicz-junior to radny, który chciał wyburzenia lodowiska Cracovii i sprzedania terenów na centrum handlowe co byłoby równoznaczne z zagładą naszej sekcji hokejowej.
A swoją drogą CZY WIADOMO JAKIE ŚRODKI ZOSTANĄ PRZEZNACZONE W BUDŻECIE MIASTA NA PRZEBUDOWĘ STADIONU CRACOVII W 2009 ROKU. Rada Miasta ma nad tym debatować już w połowie listopada. Żeby znowu Cracovii nie wyrolowali!
Wygrał Bamack Obama i czy hutnikowcy są zadowoleni?
Czy hutnikowcy lubią kebaby?
Czy wolicie kiełbase zwiniętą w gazetę i flaszkę wódki stołowej?
Czy kibice Wandy mają kosę z hutniczanami?
Słyszłałem że hutniczanie mają zgodę z Borkiem?
Czy to prawda?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)