Bardzo proszę, by tutaj, w tym temacie nie było inwektyw, by pytanie były bardzo, bardzo merytoryczne.
oczywiście, nie oczekuje odpowiedzi na tym Forum... ale może kiedyś, przy okazji (bez karteczki)...
Moje pytania:
1. Czy nadal uważa Pan, że w 105 rocznicę powstania Klubu doprowadzi Pan Cracovię - wbrew zdaniu obserwatorów i Kibiców (bo oni się na piłce nie znają) - do tytułu Mistrza Polski?
2. Jeżeli tak... to WIELKI UKŁON (nie chcę kaleczyć francuskiego języka)... ale jeżeli "nie". to co? Jak Pan sobie wyobraża dalszą swą karierę trenerską?
3. Pytanie bardzo szczegółowe: czy na mokrej, bardzo śliskiej murawie powinno się wystawiać bardzo wysokich zawodników, czy raczej niższych i bardziej zwrotnych?
4. W sobotę,po porażce z Legią... po reakcji Kibiców.. Jakie, czyje Pan czuje wsparcie w Klubie?
-
-
PYTANIA DO PANA DOKTORA STEFANA MAJEWSKIEGO, TRENERA
-Jak Pan sypia nocami ??
-Jak oki ..to co sie Panu śni ??
-Gdybym trafił na bezloodna wyspe to chciał bym miec ze sobą bym..
a Laptopa
b PCeta
c Playstation
iii jeszcze kilka mam..ale nie jestem sam na tym zacnym forum
- Co to jest kontratak? Dziennikarze tego pojęcia nie znają, bo nie widzieli tego zjawiska od prawie dwóch lat. Czy Pan mógłby nam objaśnić o co chodzi w kontrataku?
- Na czym polega wieloletnia koncepcja budowy drużyny? Czy na tym by czekać aż Dudzic, Krzywicki i Snadny będą mieli po 25 lat i wtedy pokażą co potrafią?
Blady KSC - jesli chodzi o wyspe to ja bym postawil na Szelige i Wasiluka :)
czy uwaza sie Pan za cudotworce ? pytam bo tylko cud moze pomoc tej druzynie pod Pana skrzydlami...
co sobie Pan myslal po strzelonej bramce Piotrka Gizy ?
gdyby dostal Pan teraz propozycje z innego klubu odszedl by Pan ?
Ja przy okazji mam kilka pytań odnośnie trenera, ale kieruje je do pierwszego po Bogu w tym Klubie:
1. Co dla Pana ma największe znaczenie przy wyborze trenera :
- jaką szkołę skończył
- iloma językami włada
- ilość i jakość zarostu na twarzy
- wyniki jakie osiągnął w poprzednich miejscach zatrudnienia
- koncepcja budowy drużyny
2. Ile meczy z rzędu musi przegrać trener (z kretesem, bez pomysłu na cokolwiek) aby Pan przyznał, że dał się Pan otumanić punktami 1-3 ignorując pkt 4 i dając się nabrać na bajki w pkt 5 ?
Mam nadzieję, że liczba którą Pan wstawi w odpowiedzi na pytanie nr 2 wybiła po wczorajszym meczu. Jeśli ta liczba jest większa o 3,4 lub nie daj Boże o 9 to obawiam się, że do pytanie numer 1, będzie Pan musiał po tym sezonie dołożyć pkt:
- czy zdecyduje się on na trenowanie zespołu w 1 lidze
Pytań miałbym tak wiele,że pozostaje jedno-dlaczego przy braku sukcesów nie zmieni Pan zawodu ?
Co musi sie stac aby wykazal pan odrobine honoru i sie podal do dymisji?
Czy wyniki sportowe pokazuja jakim pan jest nauczycielem?
Czy zechce pan reklamować nowy napój energetyczny kibiców Cracovii swoją twarzą i nazwiskiem??
Czemu Kuba Snadny po miesiącu treningów u Pana powoli przestaje byc szybkościowcem?
Czemu Bartek Dudzic pod Pana wodzą stracił błyskawiczne przyspieszenie?
Czemu zawodnicy wg Pana metod treningowych wrzucani są do jednego worka i taki sam trening szybkościowy i wytrzymałościowy stosuje Pan dla Krzyśka Radwańskiego, Darka Kłusa i Piotra Polczaka oraz Bartka Dudzica, Kuby Snadnego i Darka Pawlusińskiego?
Bo tak mowi laptop.
Panie Majewski, podoba sie nowy pseudonim?
DOKTOR ZLO
Jaki to uczucie; być przekonanym że się jest nieomylnym?
- czy chorował Pan ostatnio na jakieś choroby tropikalne które atakują centralny układ nerwowy?
ja nie mam pytań, bo nie jestem psychiatrą
jak się spało Stefanie?
- Czemu z podziwu godnym uporem wystawia Pan do składu Wasiluka i Szeligę, w sytuacji, gdy każdy widzi że gra im kompletnie nie idzie? Nie widzi Pan, że jest to osłabienie zespołu?
- Czemu - gdy już gra Pawlusiński - to w ataku a nie na prawej pomocy, bo to jego pozycja?
- Czy - oprócz bramki Gizy - widział Pan, jak w ciągu kilkunastu minut gry Giza kilka (a może nawet kilkanaście) razy pięknie rozprowadził piłkę do przodu? Tak, jak przez 90 minut żaden "z naszych" nie umiał zrobić? A jest to właśnie jeden z tych elementów, którego naszej drużynie teraz brakuje, ach brakuje.
- Co dla Pana znaczy słowo CRACOVIA? Czy zastanawiał się Pan kiedyś, co ono znaczy np. dla p. Maćka Madeji? I jak do tych barw byli przywiązani tacy piłkarze, jak Giza, Bojarski, Wacek?
- Jak Pan się czuł, gdy po meczu z Legią Pana wygwizdano, a piłkarzom bito brawo?
- Czy nie uważa Pan, ze po meczu z Legią ktoś powinien Panu kazać przebiec (w deszczu i w garniturze) kilku karnych rundek dookoła boiska?
Ja mam jedno :)
- Czy uważa się pan za normalnego? :)
Jak się Pan czuje kiedy cała Polska twierdzi i widzi, że nie ma pan honoru?!
Przecież każdy normalny zrezygnował by, z funkcji trenera, jak nikt by go nie chciał.
Jak bardzo ma Pan nasrane do łba?!
Czy Pan ma honor? Jakikolwiek?
Bo jakby Pan mial, to zrezygnowalby nie tylko z trenowania Cracovii, ale rowniez z tych groteskowych wykladow dla trenerow, ktorzy maja o niebo lepszy warsztat od Pana, ale przez jednego z drugim sa zmuszani do siedzenia i wysluchiwania Panskich bzdur.
Czy rozwiązywanie sudoku wystarczy, żeby mieć świetny humor przed i po meczu?
Czy zarabia Pan tak dużo, że szkoda opuszczać tak dobre stanowisko?
Czy tak łatwo nawinąć Prezesowi makaron na uszy, że cały czas Panu ufa?
Co Pana łączy z Wasilukiem, Szeligą? O inne powiązania nie chce nawet pytać bo już dawno sam sobie odpowiedziałem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)