Tomek - wielkie dzięki za wszystko! Wpisałeś się na trwałe w historię klubu.
-
-
TOMEK WACEK - Dziękuję!
Bardzo, bardzo dziękuję!
Tomek - jestem pełen uznania za te wszystkie lata w Cracovii, za to co i jak dla niej robiłeś!
strasznie mi go szkoda, mogli go zatrzymac jeszcze na ten rok czy dwa, kasy pewnie za duzo by nie chcial. Mi sie strasznie zaimponowal jak kilka lat temu chcieli go gdzis wypchnac czy wypozyczyc, a on sie uparl ze zostaje w Cracovii. Jego serce na prawde jest w Bialo-Czerwone PASY. Dzieki Tomek
Tomek jesteś Pasiakiem jak my.To to my Cracovia !!!
Dziekuje za wszystko i licze że będziesz trenował naszą młodzież.
Różnie bywa ,więc Tomaszu życzę Ci abyś jednak zawodniczo wrócił jeszcze do Cracovii
i u nas zakończył swą biało-czerwoną karierę.
Byś to Ty zadecydował (oby jak najpóźniej przy dobrym zdrowiu) kiedy powiedzieć pas.
-
WIELKIE DZIĘKI,POZDROWIENIA I WSZELAKIEGO POWODZENIA!
Dzięki Wielkie!
Za kazdy mecz, za każdą minute na boisku, bo zawsze grałeś z sercem i na 100%. Tego nie da sie zapomnieć. Kiedy było pożegnanie nie przypadkowo prawie każdy stwierdzał, że najbardziej żal Tomka. Kibice najbardziej doceniają oddanie dla klubu, a Ty mimo czasem słabszej formy i odsunięcia od pierwszego składu zawsze grałes i trenowałeś z wielkim zaangażowaniem i oddaniem! Nie ważne są bramki czy udane interwencje, ważna jest postawa na boisku, którą zawsze wyróżniałeś sie pośród innych zawodników!
Życze żebyś zawsze miał z Cracovią dobre stosunki i miejmy nadzieje po krótkiej przerwie wrócił do nas w nowej roli!!
WIELKIE DZIĘKI !!!!! DLA TOMKA WACKA ZA TO CO PRZEZ TE LATA ZROBIŁ DLA CRACOVII I SPOSOBU W JAKI JĄ REPREZENTOWAŁ!!!!!!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ŻYCIU OSOBISTYM I W DALSZEJ DZIAŁALNOSCI SPORTOWEJ/JAKO ZAWODNIK,TRENER ALBO DZIAŁACZ SPORTOWY?/!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Male slowo: DZIEKUJE!
9 dni później
http://terazpasy.pl/cr_site/polecane/tomasz_wacek_lezka_w_oku_sie_zakrecila
byłes ,jestes i bedziesz dla nas bohaterem! Zdrowia Ci zycze i Twojej rodzince! Sukcesy przyjda same-jestem pewny,ze jeszcze wszystkich milo zaskoczysz!!! dzieki za wszystkie lata i poswiecenie dla Pasow.
Wraz z odejściem Tomka ostatecznie zamknęła się pewna epoka , odszedł ostatni zawodnik , który grał dla Cracovii a nie wyłącznie dla kasy , musimy się z tym pogodzić , wymóg I ligowej i profesjonalnej rzeczywistości ;)
Dziękuję za wszystko , zawsze będziemy o Tobie pamiętać .
Dziekuję
Tomku
Wielkie dzięki za te wszystkie 9 lat
ale szczególne dzięki za to ze w ciezkich czasach
praktycznie zaryzykowałes swoja przyszlosc i zostales w Pasach
W czasie kiedy wszystko sie waliło Ty odwazyles sie zostac
i chciales grac dla Cracovii
tylko za obietnice ze moze bedzie kiedys lepiej...
Było mi szczegolnie przykro kiedy po kontuzji
nowy zarzad prawie Cie wywalił (bo to ze skreslil to jasne)
to było tak po ludzku podłe
i bardzo sie ciesze ze swoja postawa wywalczyles sobie uznanie
tych ktorzy nie wiedzieli
albo nie chcieli pamietac o tym co wczesniej dla klubu zrobiles
Mam nadzieje ze tak miłe zakonczenie przygody z Cracovia w roli zawodnika
to tylko zapowiedz ciagu dalszego w innych rolach
Dzieki Witia
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wraz z odejściem Tomka ostatecznie zamknęła
> się pewna epoka , odszedł ostatni zawodnik ,
> który grał dla Cracovii a nie wyłącznie dla
> kasy , musimy się z tym pogodzić , wymóg I
> ligowej i profesjonalnej rzeczywistości
Niestety to prawda! szkoda slow,
Że pewna epoka się skończyła, to oczywiście racja,
i że takiego drugiego nie ma, też racja,
ale czy pozostali grają WYŁĄCZNIE dla kasy?
Chyba jednak nie jest aż tak źle...
1053 dni później
Bardzo się na Ciebie, Tomku zawiodłem po tym co zrobiłeś ...
Klepałeś biedę w Cracovii przez kilka sezonów, po awansie chyba jako jedyny zawodnik nadal grałeś na kontrakcie III-ligowym, łatwa forsa mogła Ciebie skusić .... oddałeś ją ale to tylko okoliczność łagodząca a nie usprawiedliwiająca.
Przykre.
brak słów...
Mimo wszystko, lepiej późno niż wcale.
________
Napisane, przed jego przeprosinami wobec... Karpat Krosno.
W dzisiejszym Dzienniku piszą, że po zebraniu drużyny w którym częśc się wypowiedziała przeciw (on niestety za :( ) był przekonany że do sprzedaży nie doszło i grał normalnie (z tego co pamiętam mecz, akurat prawda) tyle ze on grał na obronie... O tym że doszło dowiedział się gdy dostał pieniądze ale sumienie mu nie dawało spokoju i po kilku dniach oddał... szkoda że nie od razu...
Jest o kilka klas wyżej od pozostałych co sprzedali (nie mówiąc o różnicy z prowodyrami akcji, o Pawle D, i Sławomirze O.) ale niestety... szkoda, bo miał piękną kartę w Cracovii...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)