Tak, super publicznosc z sektora C nie bala sie zlej policji. Napewno da nam to 10 pkt w lidze (tylko ze nie pilkarskiej).
A kamienie i race same polecialy na wisle wczesniej. Ot, taki mialy kaprys.
Ręce k*** opadaja jak sie widzi jakich mamy debili w swoich szeregach.
Jesli Cracovia dzieki nim sie podniosla (a tak bylo - Basztowa) to niestety wszystko wskazuje na to, ze sa gwarantem na to ze sie stoczy na samo dno. I to niedlugo.
-
-
CRACOVIA - Wisła K.: 0-0
Rock święte słowa !!
byłem załamany że nie moge iść na mecz, ale teraz po wyniku i po tym co było na trybunach to sie nawet ciesze że mnie tam nie było
poprostu żenada .....
Panowie Orkowie jezeli juz muszą się naparzać to lepiej na osiedlach, na stadionie ma byc kurwa kultura!!!!
my się nie naparzaliśmy tylko broniliśmy przed policją czemu policja nie wjedzie nigdy wisle na sektor jak pala nasze szaliki?
Sram na wisłe u nas ma być kurwa kultura!!
Bo nam zawsze z miłą chęcia dopiernicza kary tak jak zawsze.
przestan Kajak nigdy nie bedzie kultury jak policja nam bedzie wjezdzała na sektor bo tak im się podoba... wyjebać policje z sektorów !!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> my się nie naparzaliśmy tylko broniliśmy przed
> policją czemu policja nie wjedzie nigdy wisle na
> sektor jak pala nasze szaliki?
>
ale jakieś debile race rzucały wcześniej, nie?
I policja ruszyła po przerwie gdy znowu ktoś miał racę?
Żeby było jasne: nie bronię policji za zajścia na C. Spokojnie mogli te neiliczne szaliki zostawić.
Ale tym duplom co race rzucali to chyba kilkuletni zakaz stadionowy należy dać.
Pomijając wszystko inne, właśnie wtedy, gdy przygnietliśmy przeciwnika.
Takie życie Santo zawsze mamy pod górkę. Mecz tak słaby że pewnie niektórym się nudziło :/. Było wiadome że niektórzy przyszli na mecz dla atrakcji pozaboiskowych :/. Choć myślę że dramatycznie nie było. Znowu straciliśmy punkty ze słabym zespołem, widać sprężać potrafimy się tylko na dobre zespoły. Tym nas dziś Wisła zaskoczyła.
o jejku lace lataja na kazdym stadionie i nic wielkiego sie nie dzialo napewno ochrona nie musiala gazowac jak pojebana
Santo policja na stadion wchodzi na prośbę klubu, u nas taka prośba była na reymonta nie było jesli chodzi o palenie szalików.
Santo... Mlody jestes, ostry zawodnik, ale daj na luz... Ja Cie nawet rozumiem, ale wojny na slowa z Rodzicami tu nie wygrasz;-) Wiec lepiej odpusc sobie;-)
A reszte zapytam znowu - na ch... w ogole ta dyskusja? Komentujmy mecz, a nie sprawy poza... Nie ma sensu, to juz nie zmieni nic... Duzo slow, czesto za duzo slow, a czytac moze kazdy...
Mecz na słabym poziomie. Nasi walczyli, ale niestety to było za mało na słabiutką Wisłę. Taka okazja by wysoko wygrać derby może się bardzo długo nie powtórzyć. Szkoda.
Jeszcze większa szkoda że w momencie gdy od długiego czasu wiślacy nie mogą wyjść z własnej połowy zaczyna się rzucanie racami. Wiadomo jakie będą tego konsekwencje. Gaz i przerwanie meczu. Naszych wybija to z rytmu, wiślacy zwierają szyki. O to chodziło?
Miałem cichą nadzieję że na tym skończą się "atrakcje". Niestety myliłem się. Nie przekonują mnie żale o nadgorliwości policji. Byli prowokowani kolejnymi racami i "paleniem dywanu".
Ci którzy to rzucali i palili myśleli że policja będzie się temu przyglądać i nie zareaguje???
Przypuszczam że sezon u siebie mamy z głowy. Nie wiadomo od której kolejki będzie nam dane ogłądać mecze w przyszłym roku. Podejrzewam że wielu czynnych uczestników wydarzeń to nie obchodzi. Porozrabiali na derbach i poczekają na następne.
prawda. przegiely paly w chuj. ale z drugiej strony gdyby nie te przerwy w meczu to moze bysmy po meczu przez 10 minut na 2 strony spiewali Cracovia Pany, co bylo by wieksza przyjemnoscia niz rzucenie piecioma racami w wislacki sektor
Policja weszła bo debile rzucali racami. Takich kretynów powinno sie izolować i noe pozwalać się zbliżać do stadionu na odległoiść mniejszą niż 1000m. Jak by kretyni racami nie rzucali to by policja nie weszła i nie musieli by bronic biednych i słabych przed p[oliucją. Kretyni i szkoda mi słów. Czy są jeszcze gdzieś w Polsce tak ie głupie bandy poza Cracovią. Kibicowsko III liga. I nie mówię tu o oprawcach, którzy robią co mogą, żyły sobie wypruwają, żeby potem taka banda troglodytów wszystko sp...ła. Czy jeszcze na jakimkolwiek stadionie w Polsce dochodzi do takich bójek? Żenada. Taki kretyn przez cały sezon nie przyjdzie na mecz, a pojawi się tylko na derbach, żeby robić dym. W przyszłym sezonie proponuje sprzedawać bilety na derby tylko dla kibiców, którzy wylegitymują się minimum trzema biletami z poprzedniego sezonu. Mam już dosyć tych kretynów którzy przychodzą na stadion tylko dla zadymy. Niech się kretyniu wybierają na Reymonta, tam są Ci którzy ich interesują i niech tam dymią
NIESTETY, NIE PIERWSZY RAZ...
ja nie oceniam kto jest winien, kto pierwszy etc.
natomiast mecz został przerwany w najgorszym dla nas momencie
GDY NASZYM PIŁKARZOM ZACZĘŁA UKŁADAC SIĘ GRA I DO STRZELNIA GOLA BYŁO BARDZO BLISKO!
nie wystarczy być dobrym hoolsem, trzeba też miec wyczucie czasu, miejsca i okoliczności... jezeli to oni zaczeli, to wykazali się - widząc, co zaczyna sie dziac na boisku - rzeczywistym "psim węchem". Połkniete zostało jak haczyk przez rybę :(:(:(
Pewnie Łęczna ogladniemy tylko w "Klubie Kibica" :(:(:(
To było o I połowie
I pewnie konsekwencje byłyby wieksze, gdyby nie mądrość sedziego... jego wyczucie "co by było, gdyby przerwać mecz i zakończyc w II połowie"
To było o II połowie
optymistycznie myślę że zamkną nam sektor C:(
NOI tgo jesteś skrajną optymistką. Ja liczę , że może chociaż "karnetowców" wpuszczą, ale nie posatawiołbym na to ani 10 zł
Jak zwykle policja zła i bije biedaków. Kpiny!!!! Co za syf. Cały czas ujadanie o Wiśle. Spiker krzyczy o tym, że dostaniemy karę a debile mają to w nosie. Biedna dziewczyna broni swojego tate holsa przed złymi policjantami. Śmiech na sali. Na nasz stadion przychodzi najgorsze barachło. Będąc przed stadionem przez około godzinę słyszałem WTSK. Najpierw wyzywane wszystkiego od (*&&)&& a potem tak sie bawi Cracovia. To jest wieś a nie policja. Nawalone pijane ludzkie śmieci. Jakie były plusy tego spotkania?
1. wreszcie wszyscy śpiewali hymn
2. spora liczba troglodytów stanie przed 24-godzinnymi sądami
3. Brawo policja
4. Nasi naprawdę walczyli a Majewski, Bojarski i Wiśnia chcieli przegadać do głów debilom i im się to w jakimś sensie udało. Ale tylko w jakimś sensie, bo wiadomo, że u debili ciężko z głową
5. ściąganie szalików przez ochronę. Brawo! To my być mecz a nie bitwa.
Co by było, gdyby nie było holsów? Na stadionie było by 30 tyś a nie 3!
I zgadzam się z tym co napisał Rock
dolfus może stałeś jeszcze w białym kasku? przestan pisać głupoty bo nigdzie policja nie urządza takich prowokacji jak u nas szkoda że tylko Ty jesteś innego zdania
"brawo policja" brawo dolfus gratuluje rozumu..
p.s jak tam książka ?
Co tu dużo mówić, nie od dziś wiadomo, że u nas na stadionie (rozjebanym, to fakt, ale to nic nie usprawiedliwia) panuje totalny burdel - i nikt nad nim nie panuje.
Na większości polskich stadionów chuliganka trzyma towarzystwo za mordy i o burdach [b]na stadionie[/b] nie ma mowy.
A u nas - no cóż.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)