Muertes, daj nam Boże takie "porażki". Jak dla mnie kwalifikując się do pucharów możemy nawet mieć 30 punktów straty do lidera (ktokolwiek by nim nie był). :)
-
-
Białas trenerem Cracovii - treningi,sparingi ,taktyka (temat zbiorczy) ...
2006-02-08 17:08:47:
-Gwoździem programu był Stefan Białas, który wszystkim kibicom jest znany jako trener KP Legia Warszawa, którą doprowadził do 3 miejsca w lidze, a obecnie jest działaczem CWKS. Ubolewa on nad sytuacją, jaka stworzyła się na linii CWKS-KP Legia.
"Zanosi się na to, że w tym roku będą dwa jubileusze 90-lecia Legii. Jedno obchodzone przez KP Legia, a drugie przez CWKS. Źle się stało, że Legia jest podzielona na dwie niezależne od siebie częsci. Najlepiej byłoby, żeby doszło do ponownego połącznia"
Czyli sprawa podziału w klubie obca mu nie jest...
a moze wlasnie takiej soby nam potrzeba "nikt nic nie widzial, nikt nic nie slyszal przyszedl i swoje zrobil".
powodzenia trenerze z ta banda nierobow!!!
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Był wybitnym napastnikiem Legii, natomiast co
> robił w ostatnich kilku latach - ?
co robil gdzie byl nikt tego nie wie a to swietne referencje dla trenera "ratownika"
no i mamy kota w worku w wyniku dalszego ciagu sponatnicznej wesolej zabawy Zarzadu medrców z Comarchu
Sympatyczny starszy pan w średnim wieku:)))
http://img.interia.pl/sport/nimg/Stefan_Bialas_zostal_Fot_991875.jpg
Trenerze życzę powodzenia !!!!
ps.tylko proszę uważać na menadżera koperciarza bo ta !#%#@ znów może kopać doły - teraz pod Panem
W aktualnej sytuacji Cracovi w środowisku piłkarskim wybór trenera z Warszawy nie koniecznie musi być złym rozwiązaniem.
Bystrzak z ciebie, Cracamber. Uściślając: nasz nowy trener to "Legionista z krwi i kości". Myślę, że zna tego i owego. I tyle w tym temacie.
W kazdym razie jest duzo lepszym trenerem od Mikulskiego!
Z Groclinem odnosimy pierwsze w rundzie wiosennej zwyciestwo!
Nie do konca jestem przekonany do tej zmiany. Po pierwsze nowy trener to nowa koncepcja gry, a zeby sie ona przyjela potrzeba czasu. Po drugie legionista. Filipiak robi nerwowe ruchy i to sie moze zemscic. Obym sie mylil. Zycze powodzenia trenerowi.
ostatnio czytałem,chyba w Polityce, że ostatnio trenował polską reprezentację księży.
No to mamy jedną wielką niespodzianke. Ja znalazłem o nim ciekawe info z 2004r:
"Piłkarska Reprezentacja Księży istnieje od 15 lat, w jej składzie grają kapłani z diecezji: warszawskiej, warszawsko-praskiej, łowickiej i siedleckiej oraz franciszkanie i salezjanie. Trenerem drużyny jest były piłkarz Legii, [b]Stefan Białas.[/b]"
http://ekai.pl/ludzie/?MID=7426
no querva nie bądźcie jak ten KuntaKinte... co tylko ma korzeń... wedle niektórych, to:
jeden był gieteesowcem, kolejny chórem z rożowa, teraz ległonista... jak dzieci, jak dzieci
chciany przez niektórych Smuda... to jakaś część miasta Łodzi zaliczył w życiorysie
A JA PROPONUJĘ - DLA BUDOWY (ODBUDOWY) NASTROJÓW:
- mimo, że nie będzie Kibiców Cracovii na najbliższym meczu* to może jakiś "tymczasowy" napis... wystarczy "WITAMY - POWODZENIA W PRACY DLA 100 - LETNIEJ CRACOVII"
- zgodnie z przysłowiem "nowa miotła, nowe porządki" zmienienie przez Zarząd kary dla Przytuły na karę "z zawieszeniem" (np. na okres 2 tygodni)
* a może "w świetle i w obliczu nowych, pozytywnych decyzji zmierzających do dalszej poprawy bezpieczeństwa na Stadionie" Zarząd wystąpiłby w trybie bardzo pilnym Z GORĄCĄ PROŚBĄ o wpuszczenie w sobotę choćby karnetowiczów?
Nazwisko mało znane, ale tylko dlatego, że jego kariera trenerska przebiegała za granicą, głownie we Francji.... Po CV widać, że to dobry trener.... Nie mam najmniejszych wątpliwości, że jest zdecydowanie lepszy od Mikulskiego.... Wierzę, że pod jego kierunkiem zaczniemy wznosić się w góre tabeli....
lekko zdziwiony jestem... jak pamietam go w legi to ta legia tak naprawde nic nie grala ... zanim chlop sie zorientuje na czym stoimy to dostaniemy w dupe jeszcze nie raz
obym sie mylil ale nie bardzo jestem zadowolony ... jednak czas pokaze jak to bedzie
najwazniejsze ze cos ruszylo oby w dobrym kierunku
napewno nowy trener - nowe nadzieje
BIALAS TRENEREM TO PASY BEDA LIDEREM ;-) tyle w temacie
mogło być gorzej. a lepiej? w obecnych realiach - nie sądzę, by mogło być dużo lepiej.
powodzenia!
"Zmiany... zmiany... zmiany!" ;-)
Czy by sie trener nazywal Bialas, czy Kaczmarek, to nikt by dzis nie potrafil przewidziec co z tego wyniknie. Wazna jest decyzja Profesora o zatrudnieniu nowego trenera i ta decyzja jest jednoznacznie dobra. Nic innego nie pozostaje jak zyczyc nowemu trenerowi mocnej reki, tudziez "otwartej glowy" i trzymac kciuki za powodzenie!
Pan Białas trenerem Cracovii?
Brawa dla Pana Bialasa.
Bardzo bym chciał żeby to był zyciowy sukces dla jegomościa
bo pan Mikulski swoje 5 minut przegrał z kretesem.
No moze mały plusik za ten remis w derbach...
Powodzenia trenerze
benek86 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie do konca jestem przekonany do tej zmiany. Po
> pierwsze nowy trener to nowa koncepcja gry, a zeby
> sie ona przyjela potrzeba czasu.
Ale koncepcję Mikulskiego tośmy widzieli...
>Zycze powodzenia
> trenerowi.
>
Zobaczymy. Ja mu oczywiście też serdecznie życzę powodzenia
(trudno żebym tego nie robił - przecież on trenuje Cracovię :) )
Ale jednak mam nadizeję że Albin jużdługo tym dyrektorem sportowym nie będzie.
No kurcze, za co on tyle czasu brał grube pieniądze?
Powodzenia Trenerze obyś wyprowadził Cracovie na bezpieczne wody.W przeszłości grał z dejną,gadochą i był dobrym zawodnikiem powinien być dobrym trenerem.
Kto Tak Pięknie Gra To CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)