3
1
1
-
-
Sonda 3-pytaniowa o przyszly sezon
1. (...zadowoli?) 3 - pucharowe i na "pudle"
2. (...liczycie?) 1 - a co, nie wolno?
3. (...obstawiacie?) 7 - nie takie całkiem do bBani ...
5
3
4
1) Jakie minimum miejsce was zadowoli ? 3
2) Na jakie miejsce liczycie ? 1
3) Jakie miejsce obstawiacie ? 3
po konferencji:
4
3
8
1) 7-8 i gra w intertoto
2) ale licze na 3 miejsce i UEFA
3) 4 moze nawet 3
1)nie gorsze niż 5
2)licze na 2
3)obstawiam 3 za legią i ......??
1 - 3
2 - 2
3 - 1
;-)
3
3
6
3
3
8
w 1szej ÓSEMCE (i oczywiscie INTERTOTO)
3-4
znów 5 ...Historia lubi sie powtarzać
7
5
8
Nie było pytania: którego miejsca chcecie (o którym marzycie)...
ale na to wszyscy odpowiadamy tak samo ;)
4
3
5
zadowoli mnie utrzymanie (byle nie w ostaniej kolejce)
po cichutku liczę na puchary, ale się nie napalam
i nie obstawiam, bo Cracovia jest nieprzewidywalna
1. byle nie spadkowe
2. pierwsze
3. drugie-trzecie
10
8
8
3
1
3
1) Byle spokojnie nad barażami!
2) Tak, abyśmy do końca walczyli o utrzymanie w strefie przed barażowie! Może wtedy niektórzy zauważą że potrzebne są zmiany i wzmocnienia, nie można ciągle lecieć po najmniejszej lini oporu, czasami trzeba zaryzykować i wyłożyć pieniądze.
3) Albo 11-12 ablo w pierwszej 5, zależy jak będą grać. Motywacja, forma i oczywiście czy będzie miał kto bramki strzelać.
PS: Do prof. Filipiaka (dot. wywiadu na TVP3 w "Tematach Dnia")! Nam nie potrzebni są zawodnicy za milion czy pare milionów, ale np. Mikuła który podejrzewam że dużo nie kosztuje i paru z kartami w ręku np. Zakrzewski.Pieniądze powinny być na kontrakty skoro odszedł Kaziu i Marek. Chyba że zmniejszył nam się budrzet na pensje!
"Pieniądze powinny być na kontrakty skoro odszedł Kaziu i Marek. Chyba że zmniejszył nam się budżet na pensje!"
Właśnie, właśnie ........ profesoro juz chce kaske wyjmowac powolutku...
A mówił mi wujek, że tak będzie, zaraz jak tylko wszedł profesor, a ja mu tłumaczyłem .... a On mówił...
1: 5
2: 1
3: 3
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)