Mało sie udzielałem, nic nie wnosiłem do dyskusji, ale cały czas byłem , mam tego dość. Tolerowania tego typu gości/sami wiecie jakich i nie bede wymieniał po nickach/ przez modów , przerzutów , bandytów , debili........
a hoj....
-
-
Żegnam
Przemyśl to, bywało już gorzej...
Awaria bądż twardy!
Nie może być tak ze odpuszczasz bo to jest ostateczny triumf debilizmu!
Właśnie oto chodzi żeby podążąć za wezwanem patrona naszego stadionu
"MUSICIE BYĆ MOCNI MOCĄ WIARY!" dodam
Wiary w Cracovię
Nie odpuszczaj
CRACOVIA 1906 - na zawsze pierwsi
Pierwszy Mistrz Polski (1921), Jedyny Mistrz Galicji (1913)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
awaria - temu bydłu dokładnie o to chodzi, pogonić ze stadionu, niech nie bredzą na forum i nie mieszają ludziom w głowach. Wtedy ich pieśń będzie jedyną a bluzgi rzucane na forum opinią Pasiaków. Nie dawaj im tej satysfakcji.
jupiter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> awaria - temu bydłu dokładnie o to chodzi, pogonić
> ze stadionu, niech nie bredzą na forum i nie
> mieszają ludziom w głowach. Wtedy ich pieśń będzie
> jedyną a bluzgi rzucane na forum opinią Pasiaków.
> Nie dawaj im tej satysfakcji.
Jupiter - gorąco Cię popieram, masz absolutną rację!
Pozostali przedmówcy (docent, raf_jedynka) zresztą też...
Awaria - zamień głos na "krótkie do widzenia"... :-)
awaria - jebaj przerzutów - jesteś silniejszy od tych zer!!!!!
albo jeszcze krotsze: NARA ;]
I tak sie pewnie miniemy na stadionie w piątek.
nArA:):):):)
heh - prawie wszyscy prędzej czy później wracają. to forum jest uzależniające.
a z jupiterem rzecz jasna zgadzam się. im tylko o to chodzi...
Awaria moze wroci wczesniej niz ja pozniewz ja wyjezdzam i najbardzije zaluje tylko tego ze nie bede mogl byc na derbach :(
armia wzywa pozdro dla wszystkich wiernych pasiakow !!!
nar
awaria, zła taktyka bez obrazy. Więcej normalnych, mniej bezmózgowców, a w końcu damy radę.
Awaria, przemyśl to naprawdę dokładnie.
Ja całą drogę z GWlkp myślałem i sądzę, że w ten sposób pozwalasz im na zwycięstwo.
Ja też po powrocie z Grodziska zażekałem się, że na forum już nie zaglądne, ale pomyślałem, że nie dam się bandytom! Tobie też radzę przemyśleć decyzje, wszak o to im właśnie chodzi byśmy spasowali!!!
Stary k., gdzie siedziałeś, stałeś na meczu w Groclinie?
Mądrze prawisz Awaria...
Ja po derbach też się wycofuje - może nie z forum ale na pewno z chodzenia na mecze.
To nie tak że się poddaje, ale mam dość chamstwa, skur..wysynstwa,itp..
Modą życzę aby dalej zamykali wszelkie tematy o pojednaniu, o tolerancji ,o pokojowej egzystencji między kibicami...
Tym wszystkim którzy się upajają pieśnią o starej kur..wie ( nawet na tym forum) życzę powodzenia , i dopierdolcie jakiemuś kibicowi Cracovii co nie jest takim zerem jak WY śpiewacze " poematu pochwalnego " inaczej ODDA DO NIENAWIŚCI .
Mimo wszystko wierze że jeszcze będzie przepięknie i jeszcze będzie normalnie ....
Wiem dla każdego normalność oznacza co innego.. dla ułatwienia dodam że normalność według mnie nie polega na zaśpiewaniu stara kur..wa . I nie jest to ważne czy raz ,czy dwa , czy przez cały mecz ....
Rozumiem Cię Awaria - na Cracovii robi się gnój i każdy to widzi oprócz tych dla których życie w gnoju jest przyjemne...
.
no to powodzenia wycofaj sie wielki internetowy napinaczu jezeli naprawde byles hoolsem cracovii i lales sie po wioskach to czemu nie podejdziesz do nas i nie powiesz o co ci chodzi tylko piszesz brednie ze sie z bandytami nie chcesz zadawac a co sam nie spiewales na zwisle nie ciales jej na czarnowiejskiej czlowieku sam nie wiesz co piszesz !!!!!!!?
Awaria
w swietle tego co powiedziales/napisales w innych watkach .....
biorac pod uwage okres twojej dzialanosci w bojowce (tak zrozumialem) ...
nalezal sie Tobie ten kop (przemilczales czy uczestniczyles w ciut wczesniejszych zajsciach na reprze) ...szczegolnie za fakt ... zreszta wiesz o co chodzi wiec nie napisze konkretnie.... Biorac pod uwage fakt, ze nalezysz do osob ktore zyczliwie sie do mnie odnosily zawsze (a raczej rzeczowo bez zbednych napiec) jak rowniez, ze z twoich postow bila logika (podobnie jak teraz) szkoda, ze swojej "pary" nie spozytkowales w inny sposob.
Dodam tylko, ze o tym, ze tak sie to skonczy (wasnie) bylem juz przekonany za czasow 2 ligowych kiedy "jeden z was" nie dostal malo w tube za spiewanie czegos czego nie spiewal.... eech wasz Z....
Pozdrawiam Pasiakow z krwi i kosci (za wyjatkiem pseudo chuliganow) ...
P.s.
Karwin ... no i byliscie blisko hej heja heja Cracovia mistrzem hokeja :)
Edit:
zapomnialem napisac tego co mialo byc najwazniejsze. Twoja kazda wypowiedz byla zawsze rzeczowa i jak dla mnie znaczyla wiecej niz 100 postow narzekajacych. Wiec piz dalej bo Cracovia to Ty nie oszolomy (dzisiaj).
Jeśli rzeczywiście jest tak źle , to trzeba wziąść się do roboty i spróbować wydobyć Cracovię z tego gnoju ,który widzicie a nie od razu płakać , lamentować ,obrażać się Bóg wie na co, po to by później spi...lić .
Co tu dużo mówić - bagno jest w tej chwili u nas potworne....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)