Coś mi się przestawiło ostatnio, bo mogę spoko Darka słuchać, nawet Węgrzyn mnie już nie wqrwia ale Borka unikam jak ognia i słucham bez głosu.
-
-
Szpakowski:niech ktoś go zabierze!!!
I w doliczonym czasie nowe odkrycie z zakresu fizyki "kubki są tak twarde, że można nimi daleko rzucać".
- Edytowany
.
- Edytowany
Dziś naprawdę nie trzeba dużo, żeby zostać komentatorem. Wystarczy:[list-b]
• wymawiać 150 polskich słów (nawet nie trzeba wiedzieć, co znaczą),
• do nich dodawać przedrostki,
• znać kilka słów zagranicznych, żeby zaimponować, np. stending owejszyn, stejtment, wersus,
• zrobić ściągę z danymi statystycznymi (najczęściej jakimiś bzdurnymi, nikomu do niczego nie potrzebnymi, typu: w którym kwadransie najwięcej niecelnych podań miał zawodnik w zeszłym sezonie),
• mieć „ciekawostki” o piłkarzach z portali plotkarskich,
[/list-b]I można siadać za mikrofonem i błyszczeć elokwencją: ugrać, wgrać, przegrać (w znaczeniu przedłużyć podanie), wygrać, przegrać, rozegrać, zagrać, zgrać, czytać, przeczytać, rozczytać, odczytać, doczytać... Te dwa słowa: „grać” i „czytać” z przedrostkami plus ogrom danych statystycznych wystarcza na skomentowanie pół meczu. 🙂
[s]Czytała Krystyna Czubówna:[/s] Czytali:
Robert „Absolutnie” Podoliński,
Mateusz „Dwa piętnaście, dwa szesnaście” Borek,
Dariusz „Okazja” Szpakowski,
...
Dla mnie najgorszą wadą u komentatora jest stronniczość, co wczoraj było doskonale słychać
[quote]#post1626990 Coś mi się przestawiło ostatnio, bo mogę spoko Darka słuchać, nawet Węgrzyn mnie już nie wqrwia ale Borka unikam jak ognia i słucham bez głosu. [/quote]
słucham bez głosu ☺ - czyli jak?
[quote]#post1626990 Coś mi się przestawiło ostatnio, bo mogę spoko Darka słuchać, nawet Węgrzyn mnie już nie wqrwia ale Borka unikam jak ognia i słucham bez głosu. [/quote]
Mam dokładnie tak samo. Z Borka zrobił się trochę taki klaun.
[quote]#post1627019 [quote]#post1626990 Coś mi się przestawiło ostatnio, bo mogę spoko Darka słuchać, nawet Węgrzyn mnie już nie wqrwia ale Borka unikam jak ognia i słucham bez głosu. [/quote]
słucham bez głosu ☺ - czyli jak? [/quote]
W aplikacji TVP Sport możesz sobie wybrać typ transmisji. Poza główną z komentarzem masz jeszcze "atmosfera stadionu" czyli bez pierdolenia i "hawk eye" czyli jak w grze Fifa ze strzałkami i podswietleniem zawodników z nazwiskiem oraz "kamera trenerska" - tu nie wiem o co chodzi - ale podejżewam że cały czas widok z pozycji ławki rezerwowych.
Szpakowski to przy tej całej reszcie to jest PAN KOMENTATOR! Wegrzyn, Podoliński, Borek, Żewłakow to jest dramat!
A tak odbiegając to wielki żal że w C+ nie ma takiej alternatywnej transmisji "atmosfera stadionu". Marzę o wyłączeniu w pizdu Jagody
[quote]#post1627021 [quote]#post1627019 [quote]#post1626990 Coś mi się przestawiło ostatnio, bo mogę spoko Darka słuchać, nawet Węgrzyn mnie już nie wqrwia ale Borka unikam jak ognia i słucham bez głosu. [/quote]
słucham bez głosu ☺ - czyli jak? [/quote]
W aplikacji TVP Sport możesz sobie wybrać typ transmisji. Poza główną z komentarzem masz jeszcze "atmosfera stadionu" czyli bez pierdolenia i "hawk eye" czyli jak w grze Fifa ze strzałkami i podswietleniem zawodników z nazwiskiem oraz "kamera trenerska" - tu nie wiem o co chodzi - ale podejżewam że cały czas widok z pozycji ławki rezerwowych.
Szpakowski to przy tej całej reszcie to jest PAN KOMENTATOR! Wegrzyn, Podoliński, Borek, Żewłakow to jest dramat!
A tak odbiegając to wielki żal że w C+ nie ma takiej alternatywnej transmisji "atmosfera stadionu". Marzę o wyłączeniu w pizdu Jagody [/quote]
Ale jak jest atmosfera stadionu - to znaczy że głos jest (a nie bez głosu)
Ale Borka głosu nie ma :D
a propos apki TVP Sport, mi np ta opcja 'amtmosfera stadionu' na android tv nie dziala... ku rozpaczy mojej, bo sie ucieszylem ale i tak mi przyszło słuchać ppajaców...
ALE
tutaj okdryłem coś dziwnego, bo na Ipadzie, czyli apple, mialem transmisje z angielskim, przez te sama polska apke TVP sport, no coz, ale luzik, cos innego.
Mógłbym w ramach abo doplacać miesięcznie np 5 pln zeby mieć opcje stadionu zawsze, bez przymusu słuchania gości.
4 dni później
Taki upał w tym Berlinie, a pan Dariusz bez czapki.
"[i]pikanterii dodaje nam fakt[/i]" - właśnie przyznał na wizji, że jest popie...przony.
[i]Uwikłał się, aby się oswobodzić[/i] paradne :D
Komentarz Szpakowskiego na Euro jest jak sylwester marzeń z Marylą Rodowicz.To samo pierdololo przez 50 lat..Jedno i drugie powinno być zabronione ustawą sejmową.
Teraz Szwajcarzy nic nie muszą, teraz Szwajcarzy muszą poczekać. 😂
Tak, też to zauważyłem, a Mielcarski próbuje naśladować miszcza: [i]Szwajcarzy budują swoją markę indywidualnie w drużynie[/i]
Nie da się słuchać Szpaka , to gadanie bez sensu ,to mnożenie słów o tym samym znaczeniu i do tego bezczelne egoistyczne gadanie , wtrącanie się drugiemu komentującemu w połowie wątku... Masakra ,
Niekoniecznie o tym samym znaczeniu, :D
Shaer -[i] niefortunny szczęśliwy strzelec[/i]
Przecież to jest piękne 😊
Może jakby Włosi przestali [i]szukać[/i] i [i]czytać[/i], a zaczęli grać, to byłby lepszy efekt...🤔
To jest prawdziwa poezja mikrofonu - Dariusz Oksymoron Szpakowski.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)