Też na to zwróciłem uwagę, haha :)
-
-
Szpakowski:niech ktoś go zabierze!!!
- Edytowany
wyglada na maniere podworkowa ;)
Casuals ;)
stosunkowo niegrozne jak na razie :)
47 dni później
Po dzisiejszej porażce z Holandią, kolejny bon mot do zbioru J. Laskowskiego: [i]Zaoranie przez Oranje.[/i] :)
Laskowski to jest gość! :)
201 dni później
Nie oglądałem meczu z Islandią, ale TT huczy, że najlepszy z całej ekipy był pan Darek.
Napiszcie co wyrabiał, pliz.
[quote='sterby' pid='1491869' dateline='1623180548']
Nie oglądałem meczu z Islandią, ale TT huczy, że najlepszy z całej ekipy był pan Darek.
Napiszcie co wyrabiał, pliz.
[/quote]
chociażby nie wiedział ze na tym meczu byl VAR
Zgaduje:zaintonował bojową przyśpiewkę Wikingów?
Hu hu hu!
Teraz żałuję, że oglądałem na Polsat Sport a nie na TVP :P
jest beka z jego tłumaczenia nazwiska dzisiaj (słyszałem w radiu) chociaż oczywiście miał rację.
inna sprawa to syn Gudjohnsona. wiadomo dlaczego ma takie samo nazwisko jak stary a nie nazywa się Eidurson?
nigdy nie zapomne, dawne czasy (sedzia francuski, Joel Quiniou)
Żoelowi Kiniunowi
[quote="SaNtO" pid='1491890' dateline='1623219021']
inna sprawa to syn Gudjohnsona. wiadomo dlaczego ma takie samo nazwisko jak stary a nie nazywa się Eidurson?
[/quote]
Bo ta rodzina jest akurat wyjątkiem. Zresztą samo nazwisko to Gudjohnsen, nie Gudjohnsson, co wskazuje na pochodzenie duńskie, nie islandzkie.
Wysłane z mojego CUBOT_POWER przy użyciu Tapatalka
5 dni później
- Edytowany
[i]Trzeba szybko zresetować się jeśli chodzi o własny błąd, bo jest jeszcze dużo czasu, aby odrobić tą jednobramkową stratę,[/i]
[i]Jedni z lewej, drudzy z prawej w zależności jak się patrzy,[/i]
[i]Taka trochę kuriozalna bramka, bo nie z akcji Francuzów, ale z akcji Francuzów za pomocą Niemców.[/i]
[i]Hernandez szybki, dynamiczny, lubi pokazać kolegom.[/i]
[i]59 minuta - do końca jeszcze dużo czsau.[/i]
[i]62 minuta -- zostało już tylko 28 minut.[/i]
- Edytowany
30 lat temu we Włoszech, tak samo pjerdolił od rzeczy. Wydawałoby się, że z wiekiem powinno mu się pogarszać, ale widać, gorzej już z nim być nie może.
Taki wybryk natury. Coś, co umyka naukowym klasyfikacjom.
Caution! WET PAINT
Poszedł by już na zasłużoną emeryturę !
7 dni później
No może wreszcie po tym turnieju.
[i]Kto dostał żółtą kartkę wie tylko trener Anglików[/i]
to o żółtku dla dyr. sportowego naszej repry w meczu ze Szwecją
[i]Gol, gol moim zdaniem był gol.
Ale nie widzi tego sędzia i var też tego nie potwierdzi.[/i]
Komentarz po dwóch poprzeczkach Lewego.
Laskowski... "nas juz z lokalu wyproszono" :)
Cytat zpoczatku meczu Portugalia-Francja..
Co do gola Lewego to zaraz dodal ze widzial tego gola oczami wyobrazni w euforii i checi zwyciestwa...
Nie bronie go bo gafy robi straszne ale tu akurat wybrnal spoko...
Cracovia będzie obchodziła jubileusz 200 lecia, to jeszcze Szpakowskiego zaproszą i przyprowadzą w rocznice 100 lecia jego wizyty na Ziemi Świętej.
[quote='garry' pid='1494193' dateline='1624475347']
[i]Gol, gol moim zdaniem był gol.
Ale nie widzi tego sędzia i var też tego nie potwierdzi.[/i]
Komentarz po dwóch poprzeczkach Lewego.
[/quote]
Może myślał,że dwie poprzeczki zamienia się na gola.. :D
Jako ktoś kto ma duże doświadczenie z mówieniem na żywo zalecałbym wstrzemięźliwość - to naprawdę jest trudne i o wszelkie lapsusy bardzo łatwo, nawet jak z tym trenerem Anglików (akurat sędzia był Anglikiem i stad pomyłka) większość komentatorów opowiada różne pierdoly bo po prostu to nie jest łatwa sprawa. Do tego dochodzą emocje które tez nie pomagają, dlatego pewnie ze Pan Darek czasem daje czadu ale naprawdę wypominać mu kazdy błąd?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)