Nie Szpakowski, ale komentuje - Wojciech Kowalczyk "wykopany" z Polsatu
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna,wojciech-kowalczyk-zawieszony-przez-polsat,artykul,577321,1,279.html
-
-
Szpakowski:niech ktoś go zabierze!!!
Zapomniał, że nie nazywa się Stonoga i nie wszystko mu ujdzie na sucho ;)
Choć tak po prawdzie, ciężko nie solidaryzować się z samą treścią wpisu ;)
a cóż on może wiedzieć o historii? - jego edukacja zakończyła się bodaj na 5 klasie podstawówki:D
154 dni później
Pan Dariusz jest niezmienny.
Trzecia minuta, Islandia zdobywa bramkę, a p. Darek "żeby nie było jak w starym przysłowiu, że [b][color=#FF0000]miłe złego początki[/color][/b]"
Mam nadzieję, że odjedzie z Woronicza tą samą taryfą co Lis. Na zawsze.
K... Nigdy nie pisałem nic złego o nim ale jego przygotowanie merytoryczne do komentowania meczu to po prostu kpina. On jest ku... słaby albo tendencyjny ;)
i tak zawsze będzie najlepszy brak przecinków albo kropek :)
"w eliminacjach stracili tylko 6 goli Krychowiak" :D
Najgorsze jest to że Szpakowski wychował sobie godnego następce :D
Dwa cudeńka Szpaka z meczu z Islandia
- Zamiast Gulfiego Sigurdsona grał jakiś Gulif
- w obronie Wikingów grał Ragnarrrrrr
Mistrz :)
128 dni później
[img]http://bi.gazeta.pl/im/8e/e5/12/z19814542Q,Reprezentacja-Polski-pokonala-1-0-Serbie-w-towarzy.jpg[/img]+ Żewłakow = :(
Les Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> - w obronie Wikingów grał Ragnarrrrrr
>
> Mistrz :)
Odin!!Odin!!Oodyyn!!Niech następny przypływ go zabierze!!Niech opuści swoją placówkę całym obwodem! OUT!!!
33 dni później
TVP pokaże 11 spotkań ME 2016, w tym mecze Polaków- guess who's back(:P)
31 dni później
Szpaku w formie :D [b]duet[/b] BBC (Bale,Benzema,Cristiano dla niezorientowanych) :D
Bale,Bale...sadzi długie susy :D
99. minuta i wciąż 1:0. :D
I co to za zawodnik Cristianoronaldo?
Wy się śmiejcie, ale ja oglądam na NC+ i to co pie.rdoli mielcarski to głowa mała. Ale pamiętam z kim ten półgłówek komentował MŚ, więc zero zdziwień :D
Savicevic na boisku .... on już ma z 50 lat i grał w Milanie.... jak dobrze pamiętam. ..
na zegarze 114 a Szpaku - "mamy 117 minutę" :D
Staremu prykowi procesor spowalnia. Zaawansowana demencja.
Robi błędów mnóstwo ale i tak lubię nieraz go posłuchać. Przyzwyczajony człowiek do jego głosu.
Nigdy nie słyszałem Szpaka komentującego Cracovię może w końcu się doczekamy :) byleby Karaczanakow nie grał w tych meczach bo się Szpaku wykończy :D
SaNtO Napisał(a):
> Nigdy nie słyszałem Szpaka komentującego
> Cracovię może w końcu się doczekamy :) byleby
> Karaczanakow nie grał w tych meczach bo się
> Szpaku wykończy :D
na 100-leciu coś tam chyba komentował :)
Wolski bardzo dobry komentarz na canalu.
Mi nawet Mielcarski nie przeszkadzał.
A swoją drogą to tęsknię do pojedynczych komentatorów, którzy ograniczają się do podawania nazwisk zawodników, bez "potężne uderzenie Bale'a", bo to przecież widać na ekranie.
Wolski się nauczył podnosić emocje - lubię to(tu)
9 dni później
[img]https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/f8/ca/5755bff7ea687_p.jpg?1465284806[/img]
5 dni później
Gmoch w formie tak jak Szpakuś :P
http://bi.gazeta.pl/im/a0/49/13/z20225696Q,Gwiazda-dnia-byl-Jacek-Gmoch.jpg
empe Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nigdy nie słyszałem Szpaka komentującego
> > Cracovię może w końcu się doczekamy :)
> byleby
> > Karaczanakow nie grał w tych meczach bo się
> > Szpaku wykończy :D
>
>
> na 100-leciu coś tam chyba komentował :)
[i]Olle Olle zakręcił Wackiem[/i]
i (jeśli dobrze pamiętam) snuł wizję zdobycia wyrównującej bramki, choć był wtedy remis.
Był chyba pod wpływem i co 20 sekund mówił ile do końca, co zresztą znalazło odzwierciedlenie w skandowaniu na B8 "ile do końca, Szpakowski ile do końca?"
Taką największą życiową radiową satysfakcję miałem, kiedy był czas kartek benzynowych i podjechałem na stację swoim pierwszym w życiu samochodem ? ?maluchem? i tankowałem benzynę. Podszedł do mnie pan ze stacji benzynowej i powiedział: ?Wie pan, co? Nie wyrwę panu kartki to jest w prezencie od mnie?. Ja mówię: ?dlaczego??, ?bo mój ojciec, kiedy pan relacjonuje mecze w radiu uzyskuje wzrok?. Myślę, że to było największe wyróżnienie.
Szpakowski (z Wikicytatów), hahaha dobre (chyba traci też słuch)
Wczoraj oglądałem na niemieckim streamie mecz Włochy - Belgia. Najpierw myślałem, że transmisja jest bez komentarza, ale gdzieś po 15 sekundach komentator odezwał się, wymienił parę nazwisk i znowu kilka sekund ciszy.
Prawdziwa przyjemność oglądać mecz z takim komentarzem.
Ja to samo oglądałem na jakimś arabskim kanale ,myślałem że zwariuje, zatęskniłem za Szpakowskim.
Rosyjskie streamy są zdecydowanie najlepsze. :)
dziwnie się to ogląda. niemcy nawet ryja nie drą jak bramka padnie. chore
Jacek Ziober dziś po zdobyciu bramki na 1-0 przez Francję:
[i]"Szkoda, szkoda. Obiektywnie muszę przyznać, że liczyłem, że Albańczykom uda się utrzymać ten remis. Może mało jest to obiektywne, ale byłoby sprawiedliwe."[/i]
Gość robi furorę. Przy jego komentarzu analizy Gmocha jawią się jako wzór spójności i logiki w układaniu zdań.
21 dni później
Szpakowski szpakowskim, ale poziom obiektywizmu Hajty w dzisiejszym meczu to jest po prostu jedno wielkie nieporozumienie.
Gdzie on tam faul na Neuerze widział?
329 dni później
Szpakowski coś wypił przed dzisiejszym finałem?
Nie, on tak ma na trzeźwo :D
Oglądam u canalarzy
A ciekawe Czy kanalarze Twarowsi i Smokowski racza poinformowac klientow, ze jak chca w przyszlym sezonie ogladac LM to nalezy sie udac do salonu Plusa albo Polsatu?
Ty tak na poważnie?
[quote='sterby' pid='1248084' dateline='1496519100']
Nie, on tak ma na trzeźwo :D
[/quote]
Szacun, Darek. Wielkie oszczędności widzę. :D
[quote='sterby' pid='1248084' dateline='1496519100']
Oglądam u canalarzy
[/quote]
Szczęściarz. W TVP komentarz Dariusza wyprzedza obraz...
Napisz coś wesołego np. marszczerano, albo "na końcu wygrają Niemcy"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)