A maj się zbliża wielkimi krokami...
Zostało tylko 3 tygodnie!!!
-
-
[mecz] Górnik Zabrze - Cracovia 1:0
NIenawidze Górnika Zabrze co za gnidy a szczególnie Chałbińskiego a mogło być tka pięknie ale kij z tym we wtorek gramy z Zagłębiem u siebię więc sie odgryziemy za porażke z Zabrzem. Już się ni9e moge doczekać derbów tylo niewiem czy mnie starzy puszczą najwyżej uciekne z domu :P:P:P:P:P:P:P:P:P
Dla Pasiaków pozdro a dla psiaków pogarda
C=R=A=C=O=V=I=A K=R=A=K=Ó=W
Niedawno wrocilem z meczu. Zdobylismy cenne trzy punkty. Doping i oprawa z naszej strony abrdzo dobra!!! Pasiakow jak na moje oko okolo 300 osob co mnie troszke zaskoczylo in minus. Dopingowali momentami bardzo glosno ale w po stracie gola juz z dopingiem bylo bardzo slabo (moze przez to ze my dopingowalismy baaaardzo glosno). Szacunek dla tych od was ktorzy byli na Roosvelta. Zachowali sie godnie. Jak nasz caly stadion spiewal GORNIK - ZABRZE to chyba nawet byly brawa ze strony PASIAKOW ale moge sie mylic. Jeszcze raz pozdro dla was i powodzenia w nastepnych meczach., a szegolnie w meczu derbowym- bede sciskal za was kciuki.
SERCE SIE RADUJE GÓRNIK ZABRZE WYGRAL MECZ A JA ZA TO SIE NAPIJE BO DRUZYNA MOJA JEST
Byłem in cognito. Siedziałem na trybunach kibiców Górnika. No i pech, przegraliśmy, choć zasłużyliśmy na zwycięstwo. Wracałem z kibolami Zabrza do Gliwic autobusem. Z tego co podsłuchałem to chyba jechali rozprawić się z Piastem. Poza tym sytuacja Oderki nie jest za wesoła. Ja pinkolę.
Geopijatyk
Oderka nigdy nie spadnie!
Afery na trybunach nie widziałem. Widziałem natomiast scysję zdenerwowanego Wojciecha Stawowego z arbitrem technicznym.
Jeszcze nie jeden mecz przegramy.
Po prostu dramat, a tu jeszcze nowe forum :(
Cóż - przegraliśmy i mówi się trudno.... Nie ma co się przejmować ta porażką bo w zasadzie juz o nic nie gramy w tym sezonie....
Amen. Gramy dalej, płacze zostawmy na koniec - bądź radości czy żalu...
Ten Piątek jest beznadziejny, po co go wystawia?? coś mi się wydaje że nasze ''gwiazdy''
niezbyt przykładają się do gry i treningów .
Geo to ty chyba inny mecz ogladałeś bo ja cały jeden strzał na bramke widziałem przez cały mecz. Chujnie jak 150, nie pamietam kiedy taką kiche Nasi grali. Szaczunek dla TORCIDY za doping a u nas to nawet nie chce mowić
U nas doping? dobry? gdzie? jak dla mnie to dramat ! cały nasz doping to lokomotywa którą było słychac zajebiscie ale pozatym to koszmar chyba że liczyć wisła to stara .. to wsumie nas było troche słychać... no ale nic ogólnie wyjazd pozytywnie , szkoda tylko, że piłkarze nic nie pokazali jakoś tak bez emocji i bez walki tak mi sie wydaje. A co do Górnika to musze przyznac, że doping mają zajebisty oprawa też dobra tylko szkoda, że dużo pustych miejsc na stadionie no ale coż wyjazd spox.
.Szacunek dla fanow z Zabrza. Bardzo mi sie podobal ich doping ! Szacunek podwojny. Ani jednego wyzwiska, zero antydopingu. Milo bylo posluchac i poaptrzec. To jedyny plus dzisiejszego wyjazdu.
Dlaczego grał Baster, skoro miał 4 żółtka? (Lubin, Wisłax2, Wodzisław)
zaczyna mnie denerwowac podejscie do skladu Stwowego i jego ustalanie!! sklad zaczac od Drumlaka to raz dwa tacyjak piatek to ja niewiem co robia w druzynie??
dziwi mnie wypowiedz p.Filipiaka ze "pokazcie zawodnika ktory by byl potrzebny naszej druzynie i jest dobry to go kupie a takich jak dotad niewidzialem" hmm ludzie takim podejsciem nic nieosiagniemy przeciez nam potzreba i obroncy i napastnika rasowego!!
klarosie , a czy pauza nie jest po 5 żółtkach????
na pewno po 4 - vide ostatnio Węgrzyn
to patrz na to:
[url]http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=2591&id_sezon=65[/url]
Baranek miał pauzę po 5 kartce
No a z tego samego źródła wychodzi, że Kazio kiblował po 4-tej
Szczerze powiedziawszy to spodziewałem sie lepszego wyjazdu...doping z naszej strony praktycznie nie istniał (oprócz "wisła...) atmosfera jakaś taka skfaszona ogólnie, nie był to zajebisty wyjazd ale i tak się ciesze że pojechałem...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)