głupi kundel.a ty coglin lepiej spierdalaj na swoje zapchlone forum i nie zaśmierdzaj nam naszego.i jak chcesz to ci naskoczymy bękarcie ubecki.
-
-
Oświadczenie niedorzecznika niewłaściwie prowadzącej się sąsiadki zza Błoń ...
co do ewentualnej kary to przypominam ze G4 obecnie ma wojne z pzpn'em
tylko tak sie zastanawiam jak to wplynie na decyzje - czy chcac zalagodzic sprawe z ideą przymkną oko na ten mecz czy beda chcieli (w dosc prymitywny wposob) sie wisle odgryzc i nalozo kare w wersji max.
Hwat ...
tekst pochodzi z oficjalnej strony gts ...
G-4ma wojne z GTS
Kasperczak - gts tutaj tez chyba PZPN jest po stronie Kasperczaka (jest działaczem PZPN)
Skandaliczne transparenty i decyzja o wstrzymaniiui meczu.
Tlumaczenie oficjalne niedorzecznika GTS
To wszystko raczej zle wplynie na ten klubik.
Dzis patrze na zdarzenbie z RoMan-em juz troche inaczej. Facet dorzucił tylko benzyny do ognia i mozeoto mu chodziło - styl juz nie oceniam.
Wiadomość zmieniona (13-03-05 09:45)
Rzecznik Jurczyński nic złego nie napisał. On po prostu został wychowany w duchu wielopokoleniowej tradycji, w której takie słowa jak:
antysemicki
grupy narodowe lub religijne
konkurencyjny
kontrowersyjne
żydowski
konfident
- mają inne znaczenie niż myślicie.
żydowski konfident - to wg niego ,,dentysta, sprzedawca konfitur z Cracovii''
Jerzy Jurczyński - Ty Zomowska Cioto, chyba cię nie uraziłem?
odeon: RELEGACJA! RELEGACJA! RELEGACJA! :D :D:D:D:D:D;
Jak juz tak jada ksywkami z forum, to pewnie teraz pora na Karolo, Takich Dwoch, Maniurqe i Starego Kibola. A moze i Ferencvaros sie zalapie :)))
I nawet nie musza sie martwic, ze transparent "Ferencvaros to zydowski pomiot" obrazi Wegrow z Budapesztu. Przeciez zawsze jest pod reka rzecznik, ktory wyjasni, ze "Zgodnie z wielowiekowa tradycja, Ferencvaros to forumowicz od parchow, a nie nazwa dzielnicy Budapesztu" :))))
Oświadczam
Piosenka Wisłą to stara źle prowadząca sie niewiasta wynika z wieloletniej tradycji konserwatywnego Krakowa tępienia nierządu , donosicielstwa , zdrady narodowej i innych występujących w UBecko ZOMOwskich środowiskach patologii;)
....a jej rzecznik znajduje sie na pewnej liście co mnie niezmiernie cieszy [url]http://lista-wildsteina.n8.pl/j/ju.html[/url]
Wiadomość zmieniona (13-03-05 10:23)
He He to nawet wesolo sie robi , czyli nazwa`pies lub ubek to wielopokoleniowa tradycja to e takim razie dziekuje tatusiowi i
Ickowi 66 ktory mnie na pasy przyprowadzol , ze zydem mnie teraz
zwa a nie kundlem lub ubeckim scierwem.
A panu Jurczynskiemu to szczerze duzo zdrowia i aby jak najdluzej
mogl pelnic ta zaszczytna funkcje w ubecko - zawszawionym klubiku
, (bez obrazy panie Jureczku przeciez to tradycja!!)
wisle gratulujemy rzecznika!!!
masser ...
wielopokoleniowa tradycja ...
:-)))
hmmmm a mnie zadziwil jeden z tytulow dzisiejszego Dzieniku P:
" pozalowania godni "kibice""
kto by pomyslal jeszcze rok temu za na lamach krakowskich gazet bedzie mozna cos takiego przeczytac.
Sądzę, że tym razem GW nie ruszy do boju z "antysemitami". Nabiorą wody w usta podobnie jak po derbach. Może chodzi o kasę, reklamy, dobre kontakty z Telefoniką?
Próbka na stronach internetowych: "kibice Wisły nie reagowali na prośby spikera o zdjęcie obraźliwych transparentów". I tyle, nic więcej. Oni walczą z wymyślonym przez siebie "antysemityzmem" wyłącznie wtedy, kiedy mają w tym interes polityczny albo geszeft. Tym razem pewnie nie mają. Ale, że przynajmniej swojego człowieka nie bronią? Dziwne.
A ja uważam że RoManowi należą się gratulacje. Dawno nikt nie zrobił tak wiele dla osłabienia sił zła.
CRACOVIA PANY!!!!!
jkm05 - nie wałkujmy tego znów. Choćby przez wzgląd na RoMana, bo znów mu się kubełek pomyj na łeb wyleje.
Osłabić wroga - fajna sprawa, byle nie ciosem, który wróci do nas po jakimś czasie rykoszetem.
Ferencvaros:
[i]I nawet nie musza sie martwic, ze transparent "Ferencvaros to zydowski pomiot" obrazi Wegrow z Budapesztu. Przeciez zawsze jest pod reka rzecznik, ktory wyjasni, ze "Zgodnie z wielowiekowa tradycja, Ferencvaros to forumowicz od parchow, a nie nazwa dzielnicy Budapesztu" :))))[/i]
Rzeczywiście niezłe jaja, i niezły cymbał z tego rzecznika :)))
klaros napisał(a):
> To teraz u nas można bez przeszkód wieszać hasła typu "UBecki
> konfident" itd.
> Po czym nasz rzecznik (jest taki?) wystąpi i oświadczy:
>
> "Oczywistym jest, że stwierdzenie "UBecki" jest wywodzącym się
> z wielopokoleniowej tradycji kibicowskiej tradycyjnym
> określeniem kibiców GTS <...>".
>
> Dodo64 i co ty na to?
Skoro mnie wywołałeś.Transparent kretyński.Wystarczyło napisać "RoMan TY KONFIDENCIE" i wisiałby sobie spokojnie jak już ktoś musiał się po koledze Romanowskim przejechać.Mnie osobiście wisi RoMan i dlatego nie zrobił na mnie żadnego wrażenia.Co do rzecznika.Jego rolą (i każdego) jest z najgorszego gówna zrobić kwiaty.Inaczej funkcja rzecznika nie miałaby racji bytu.
A w wieczornej Kronice spotowej Starowicz nawet nie wspomial o incydencie... A kiedy graliśmy w III lidze to łaskawie zauważał każy nas "niewłaściwy" transparent obrażający pieski! Każde nasze kibicowskie afery! I co panie Starowicz teraz wszystko OK??? Najlepiej nic nie widzieć!!!
leżę złożony gorączką, nadludzkim wysiłkiem doczłapuję do kompa, sprawdzam forum i......
:-)))))))))))))))))))))))))
od razu mi się humor poprawił. ale głupi, ci Wiślacy, hehe
leję na nich sikiem prostym.
ps. trzymaj się RoMan!
. A rzecznik wisly jak widac dalej brnie w to bloto :
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=58606
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)