[quote]#post1603501 [quote]#post1603490 Tylko kto w tych rezerwach bedzie grał? Chyba na forum zrobią zaciąg[/quote]
mamy sporo wahadłowych z powołania na forum
i na pewno kogoś dobrze stojącego tyłem.[/quote]
Gruby na bramke i tylko nie wiem czy musze rekawice kupic czy z karnetow wystarczy zeby sprzęt kupić 😉 😉😉😉
-
-
CRACOVIA II
Jak kupisz karnet to Ci zasponsoruję rękawice. Tylk logo "leszeszek" będzie na nich musiało być.
Kiedy startuje sprzedaz karnetow na rezerwy?
[quote]#post1603517 Kiedy startuje sprzedaz karnetow na rezerwy?[/quote]
Padłem 😆😆😆😆😆
[quote]#post1603492 Wczoraj na orliku 3 strzeliłem. Miałem też jedną asystę i 2 niewykorzystane setki.
Zgłaszam się na bramkę.[/quote]
i jak się domyślam z karta na ręku? BRAĆ !!!!!!!
[quote]#post1603517 Kiedy startuje sprzedaz karnetow na rezerwy?[/quote]
Po co Ci karnet na rezerwy jak będziesz w składzie, a w najgorszym razie na ławce?
Moze Kruszyna chce rekawice z napisem "Leszeczek" ufundowany przez jednego z forumowiczow ;)
Dokladnie o te rekawice chodzi 😉
Ja dorzucam dresy te ala Kiraly z Reprezentacji Węgier, Będziesz miał Kruszyna wyjściowy dres do wyjściowej jedenastki ( ewnetualnie do kościółka, klubu nocnego bądź na pomeczowego Maka 😝)
10 dni później
https://x.com/JPaawlik/status/1757463258665996290?s=20
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/dawid-kroczek-nowym-trenerem-rezerw-cracovii/
Jak ktoś pyta, kto tam ma grać, podpowiem:
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/lista-transferowa-cracovii-1-319910/
Z tej listy ubyli Lusiusz, Ożóg i Zaucha. Dodatkowo są zawodnicy przeznaczeni pierwotnie do wypożyczenia, na których za bardzo nie było chętnych. I generalnie ci, którzy nie mieszczą się w 18 meczowej 1 drużyny, a wyszli z wieku CLJ 19.
Dawid Kroczek trenerem rezerw Cracovii (13.02.2024)
https://www.youtube.com/watch?v=mBeZaacy3-U&ab_channel=MKSCracoviaTV
Szalenie ekscytujący news. Szalenie ekscytujący wywiad. Gość jako cel wskazuje awans a nawet nie ma pół zawodnika w drużynie. Skoro oddajemy wszystkich Luckow a Ankowski ma 14 ludzi do grania to kto będzie grałem tej rezerwie? W gtsie w rezerwie grają właśnie psiaki z u19, i idzie przesunięcie aż do u15, wszędzie grają młodsi. Czy mamy na tyłu graczy w akademii?
Jakbys czytal uwaznie caly watek, a nie tylko ostatni post, to bys wiedzial, ze wlasnie trwa kompletowanie druzyny rezerw. Zostalo jeszcze jakies wolne miejsce, bo tez mam karte na reku? Zebysmy sie tylko na wyjazdy do autokaru zmiescili, bo jak bede musial jezdzic na rowerze, to sily na bieganie podczas meczu juz moze braknac...
[quote]#post1605293 Szalenie ekscytujący news. Szalenie ekscytujący wywiad. Gość jako cel wskazuje awans a nawet nie ma pół zawodnika w drużynie. Skoro oddajemy wszystkich Luckow a Ankowski ma 14 ludzi do grania to kto będzie grałem tej rezerwie? W gtsie w rezerwie grają właśnie psiaki z u19, i idzie przesunięcie aż do u15, wszędzie grają młodsi. Czy mamy na tyłu graczy w akademii?[/quote]
żadnych luckow w rezerwach nie potrzeba bedą grali ci co ukonczyli wiek juniora plus pewnie kilku juniorów inna druzyna rezerw nie miała by sensu,wedlug mnie wychowankowie po ukonczeniu wieku juniora powinni miec maks dwa lata gry w rezerwach ci ktorzy nie awansują do pierwszego zespołu po prostu powinni odejsc
Corac więcej Cracovii w Cracovii. Rozumiem że ten 34 letni artysta będzię wkuwał DNA Cracovii Szwajdychowi i Ankowskiemu.
Dobrze że ten fachowiec zmienia często kluby :)
- Edytowany
Santo, jest ciut więcej niż pół zawodnika. Do rezerw z pewnością dołączą Oliwier Hyla, Maciej Mrozik i Oskar Wójcik, do tego Gut, Ogorzały, Jodłowski i Stachera. No i są kolejni, którzy formalnie należą do 1 drużyny: Dziewicki, Kolec, Doba, a jak policzycie ilość zawodników w CLJ 19, to bez wymienionych wcześniej jest 19 nazwisk zawodników z pola. Żaden z nich nie ma szans na regularną grę w 1 zespole, a więc będą oscylować między CLJ i rezerwą. Okaże się jeszcze, czy terminy gier rezerwy i CLJ się pokrywają, wtedy będzie większa łamigłówka, ale nawet w najgorszym razie po 14 nazwisk na każdy mecz już teraz jest.
Bardziej martwiłbym się tym, na co zwraca uwagę przedmówca. Proponuję, żeby jednak nie uczył Ankowskiego 'metodologii', w dobrze rozumianym własnym interesie.
Jodłowski już nie
Dawaj Docent konkretną wyliczankę. Tylko nie róbmy jak że 13 tu a 13 tam xD
Wiadomo jest pewna specyfika pracy w rezerwie ekstraklasowego klubu ale kto będzie w jego kadrze? Jest trener to musi z kimś robić treningi. Z kim?
Co będzie robił do sierpnia teraz? Nauczał Szwaje?
Podałem przykład gts gdzie jest przesunięcie i wg mnie to jest sensowne. Bo różnice fizyczne zaczynają być mniej rozpięte między zawodnikami od u15 w wzwyż. U19 rywalizujący z toporami z 4 ligi to szkoła zyciar. Mi się ta wizja podoba. Tylko jak to będzie u nas? Skoro dzisiaj Ankowski ma małą liczbę zawodników
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)