Kostrubała to była kiedyś moja nadzieja na dobrego zawodnika. Szkoda, że nie odpalił w Pasach.
-
-
CRACOVIA II
kaleb Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kostrubała to była kiedyś moja nadzieja na
> dobrego zawodnika. Szkoda, że nie odpalił w
> Pasach.
Wykończyły Go kontuzje .
Nie byłem na meczu i oglądam sobie skrót: https://www.youtube.com/watch?v=wtZ00Kz4jzk&feature=youtu.be
i aż zamarłem, jak zobaczyłem wejście nakładką Ferensa w 2:30. Patrzę na to i myślę - czerwona z automatu! Tym bardziej, że gość miał wcześniej żółtą na koncie.
Co zrobił sędzia? Pogroził tylko palcem, kartki nie wyciągnął i umożliwił rzeźnikowi asystowanie przy bramce na 2-0 dla Garbarni.
Faul Ferensa ewidentna czerwona kartka, niepodyktowany karny za faul na Wdowiaku i masa niewykorzystanych sytuacji .Koniecznie należy poprawić grę calego zespołu w obronie .
Po goleniu frajerów z 4 ligi jest trudniej, ale i tak Cracovia jak dla mnie sprawiała lepsze wrażenie. Sędziowanie straszne, bo do tej czerwonej i karnego trzeba dorzucić chyba spalonego przy golu Jendriszka (sędzia asystent nadbiegł mocno spóźniony).
naprawdę nie mamy żadnych stoperów i na tej pozycji gramy dwoma bocznymi obrońcami ?
od jutra ma być jeden młody ;)
A na boku środkowy obrońca, ale najwidoczniej Jaro pewniejszy. Ciekawe jak zdrowie Moskala bo sytuacja w kadrze 1 zespołu w obronie nie pozwoli na zejście zawodników .
40 sekunda 1:0 Wdowiak
Do przerwy 2:0. Gol Szewczyka.
2:0 do przerwy, druga strzela Szewczyk ;) Dawid Nowak sobie oglada mecz z Deleu i Cetnarem ;)
Na oficjalnej już 3:0 :) Zejdler 77 min.
3-0 z tego co widzę. Zejdler
Spartakus ogolony 3:0
Wdowka zdecydowanie zasluguje na (przynajmniej ) 18 meczowa pierwszego skladu. Jedrisiek i Szewczyk sa w fatalnej formie .. tyle szans zmarnowanych w tych rezerwach ze gowa boli .. jeszcze pozytywnie wypada Zejdler :)
A na jakiej pozycji gra Zejdler w rezerwach i jak wygląda Jaroszyński?
Slapi1988 Napisał(a):
> Wdowka zdecydowanie zasluguje na (przynajmniej )
> 18 meczowa pierwszego skladu. Jedrisiek i Szewczyk
> sa w fatalnej formie .. tyle szans zmarnowanych w
> tych rezerwach ze gowa boli .. jeszcze pozytywnie
> wypada Zejdler :)
Piszesz to na podstawie dzisiejszego meczu?? Bo z tego co widzę na oficialnej, Jendriska w składzie nie było...
Zejdler ciśnie na lewym skrzydle i w każdym meczu rezerw grał dobrze. Jaroszyński w końcu zagrał jak należy na tej obronie :) Wdowiak też... nareszcie dobrze.
Pierwsza asysta Zejdlera w poprzek boiska idealna na nogę Wdowiaka. Druga asysta Kotwicy, to jego zawziętość w odbiorze i idealne podanie wzdłuż lini bramkowej do Szewczyka. Trzecia asysta to świetne zagranie juniorów Ceglarza i Kiebzaka. Obrońcy Jaroszyński, Kuligowski (chyba dziś przyjął ponad 30 centr na głowę) i Zejdler w bardzo wysokiej formie oraz Wdowiak swoją szybkoscią oraz pomysłowością w akcjach zasłużyli na WIELKI PLUS. Dziś w II połowie w Cracovii zagrało 4 juniorów i kilku młodzieżowców oby tak dalej. Nie taka straszna ta III liga.
leszeczek Napisał(a):
> A na jakiej pozycji gra Zejdler w rezerwach i jak
> wygląda Jaroszyński?
Krecik LO a Jaro Stoper
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Jake Blues, Goście (3)