Kostrubała to była kiedyś moja nadzieja na dobrego zawodnika. Szkoda, że nie odpalił w Pasach.
-
-
CRACOVIA II
kaleb Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kostrubała to była kiedyś moja nadzieja na
> dobrego zawodnika. Szkoda, że nie odpalił w
> Pasach.
Wykończyły Go kontuzje .
Nie byłem na meczu i oglądam sobie skrót: https://www.youtube.com/watch?v=wtZ00Kz4jzk&feature=youtu.be
i aż zamarłem, jak zobaczyłem wejście nakładką Ferensa w 2:30. Patrzę na to i myślę - czerwona z automatu! Tym bardziej, że gość miał wcześniej żółtą na koncie.
Co zrobił sędzia? Pogroził tylko palcem, kartki nie wyciągnął i umożliwił rzeźnikowi asystowanie przy bramce na 2-0 dla Garbarni.
Faul Ferensa ewidentna czerwona kartka, niepodyktowany karny za faul na Wdowiaku i masa niewykorzystanych sytuacji .Koniecznie należy poprawić grę calego zespołu w obronie .
Po goleniu frajerów z 4 ligi jest trudniej, ale i tak Cracovia jak dla mnie sprawiała lepsze wrażenie. Sędziowanie straszne, bo do tej czerwonej i karnego trzeba dorzucić chyba spalonego przy golu Jendriszka (sędzia asystent nadbiegł mocno spóźniony).
naprawdę nie mamy żadnych stoperów i na tej pozycji gramy dwoma bocznymi obrońcami ?
od jutra ma być jeden młody ;)
A na boku środkowy obrońca, ale najwidoczniej Jaro pewniejszy. Ciekawe jak zdrowie Moskala bo sytuacja w kadrze 1 zespołu w obronie nie pozwoli na zejście zawodników .
40 sekunda 1:0 Wdowiak
Do przerwy 2:0. Gol Szewczyka.
2:0 do przerwy, druga strzela Szewczyk ;) Dawid Nowak sobie oglada mecz z Deleu i Cetnarem ;)
Na oficjalnej już 3:0 :) Zejdler 77 min.
3-0 z tego co widzę. Zejdler
Spartakus ogolony 3:0
Wdowka zdecydowanie zasluguje na (przynajmniej ) 18 meczowa pierwszego skladu. Jedrisiek i Szewczyk sa w fatalnej formie .. tyle szans zmarnowanych w tych rezerwach ze gowa boli .. jeszcze pozytywnie wypada Zejdler :)
A na jakiej pozycji gra Zejdler w rezerwach i jak wygląda Jaroszyński?
Slapi1988 Napisał(a):
> Wdowka zdecydowanie zasluguje na (przynajmniej )
> 18 meczowa pierwszego skladu. Jedrisiek i Szewczyk
> sa w fatalnej formie .. tyle szans zmarnowanych w
> tych rezerwach ze gowa boli .. jeszcze pozytywnie
> wypada Zejdler :)
Piszesz to na podstawie dzisiejszego meczu?? Bo z tego co widzę na oficialnej, Jendriska w składzie nie było...
Zejdler ciśnie na lewym skrzydle i w każdym meczu rezerw grał dobrze. Jaroszyński w końcu zagrał jak należy na tej obronie :) Wdowiak też... nareszcie dobrze.
Pierwsza asysta Zejdlera w poprzek boiska idealna na nogę Wdowiaka. Druga asysta Kotwicy, to jego zawziętość w odbiorze i idealne podanie wzdłuż lini bramkowej do Szewczyka. Trzecia asysta to świetne zagranie juniorów Ceglarza i Kiebzaka. Obrońcy Jaroszyński, Kuligowski (chyba dziś przyjął ponad 30 centr na głowę) i Zejdler w bardzo wysokiej formie oraz Wdowiak swoją szybkoscią oraz pomysłowością w akcjach zasłużyli na WIELKI PLUS. Dziś w II połowie w Cracovii zagrało 4 juniorów i kilku młodzieżowców oby tak dalej. Nie taka straszna ta III liga.
leszeczek Napisał(a):
> A na jakiej pozycji gra Zejdler w rezerwach i jak
> wygląda Jaroszyński?
Krecik LO a Jaro Stoper
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!