JeyJey - wielkie podziękowania!
Notabene - hymn Maleńczuka w nowej wersji - z podkładem muzycznym - jest znacznie lepszy.
-
-
Czy podobał się Wam hymn Maleńczuka ?
6.10. w tym temacie napisałem parę słów
o "twórczości" (jak to się mówi:
'twórczość przez duże TFU' "
p. Anny Szulc.
Oj, jak ta pani nie lubi Cracovii..
I co - znowu "antycypowałem"?
- dwa dni potem ta pani dała znać o sobie
(por. temat "Krew na szalikach...")
kkk_84 - no niestety ta strona o której myslalem zostala zablokowana
A teraz net mi siada wiec nie moge poszukac bo ledwo wchodze na to forum od wczoraj
Ale postaram się podać link jak tylko bede mógł (o ile to nie ta zablokowana strona )
Więc to jest chyba [url=http://www.cracoviapany.prv.pl]TA[/url] strona, ale na razie nie wchodzi. Ale chyba ma dzialać.
A jesli nie to mogę chyba przeslac plik przez gg albo udostępnic w kazaa lub e-mule. Jakby ktos chcial to pisac na gg.
Wiadomość zmieniona (09-10-04 18:04)
Czy Maleńczuk zaśpiewa przed meczem z Polonią swoje dzieło? Czy ktoś wie?
Robinksc napisał:
[i]Ja i reszta Opravców postaramy sie zorganizować na Polonie śpiewniki z tym tekstem aby zaopatrzyć w nie dużą cześć ludzi na stadionie. Zaczniemy ja poprostu utrwalać.[/i]
Sympatycy ŁKS-u opublikowali "Śpiewnik kibica ŁKS", a w nim taki punkt: "Młody kibicu, za używanie wulgaryzmów pod adresem innych klubów możesz karnie sprzątać stadion po meczu". A zresztą co ja Wam będę opowiadał. Sami zobaczcie:
Na bank Maciek Maleńczuk zaśpiewa przed meczem z Polonią swój (nasz) Hymn.
Jest parę kwesti do dogrania ale 10 tys. gardeł musi z nim zaśpiewać, bo jest co.
Jak myślę, w "Pasach" będą płyty z tekstem, nic nie trzeba drukować dodatkowo.
Z tego co wiem, płyty są super, no i Maleńczuk też.
Oficjalny debiut Hymnu Cracovii z Polonią to wymarzony czas - Polonia na to zasługuje.
Maleńczuk jest w tej chwili tematem programu w Radiu Kraków. Bilecik na jego występ można zdobyć dzwoniąc teraz tam.
a będzie działało nagłośnienie? Bo jak ma tak przerywać jak przy Nigelu to lepiej niech nie śpiewa...
Jeden z niewielu pozytywnych akcentów na dzisiejszym meczu. Podobało mi się bardzo....
Niestey padła nam organizacja śpiweników.
Ale można to zawsze nadrobić.
Pac-Man prosze o kontakt.
Aranż, po prostu genialny, a i Maleńczuk jakiś taki jakiś dziwnie normalny, prawie go nie poznałem...
Szkoda, że "spece" z C+ dopuścili tylko jedną zwrotkę.....
Czy można znaleźć w sieci "dzisiejszą" wersję ?
Tak, Maleńczuk stanął dziś na wysokości zadania. I to nie tylko za wspaniałe wykonanie swego dzieła. Czy zauważyliście że jak podchodził do mikrofonu nie polazł na skróty i obszedł flagę Polonii dookoła? To jest jednak klasa. W przeciwieństwie do ... wiecie kogo. :-(
Było super, CD na Podwawelskim jest śpiewane chyba do teraz,, super, jeszcze raz super
+bardzo dobre nagłośnienie.
Ba, naglosnienie obledne. Fajnie wlasnie w C+ slyszachac, jakby to ich muzyka w tle byla :)
C+ do dupy !
Całkowicie do dupy.
Piękny!
krejzi napisał(a):
> Jeden z niewielu pozytywnych akcentów na dzisiejszym meczu.
> Podobało mi się bardzo....
100% racji, ale za to bardzo,bardzo przyjemny, napisałbym nawet wzruszający
MIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓD!
SLUCHAM NON STOP I KAZDEMU Z OSOBNA PUSZCZAM :)
NAWET MAMUSKA STWIERDZILA ZA JEST "GIT" ;O
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)