Canal + poinformował właśnie, że kolejny po Poznaniu mecz Pasów z Groclinem na Kałuży będzie przez tą stację transmitowany na żywo w niedzielę 26 września o godz. 17:00 (wstęp do meczu 16:40). W sobotę 25 września będzie natomiast relacja na żywo z Lubina (Zagłębie-Wisła). Terminu meczu Legia-Górnik dotychczas nie ustalono.
Potwierdza to PZPN.
==
Departament Rozgrywek i Licencji PZPN, w porozumieniu z telewizją CANAL+, ustalił szczegółowy terminarz 7. kolejki ekstraklasy. Mecze tej serii spotkań odbędą się 25 i 26 września.
TERMINARZ ROZGRYWEK 7 KOLEJKI EKSTRAKLASY:
25 września (sobota):
Wisła Płock - Górnik Łęczna, 18:00.
Pogoń Szczecin - GKS Katowice, 18:00.
Amica Wronki - Polonia Warszawa, 18:00.
Odra Wodzisław Śląski - Lech Poznań, 18:00.
[b]Zagłębie Lubin - Wisła Kraków, 18:15.[/b]
26 września (niedziela):
[b]Cracovia - Groclin, godz. 17:00.[/b]
Legia Warszawa - Górnik Zabrze, termin do ustalenia
Źródło: PZPN.PL
-
-
Cracovia w Canal + (c.d.)
Powinniśmy większą pulę od C+ wynegocjować jak jesteśmy tacy atrakcyjni.
czemu mecz Zagłębie lubin - wisła kraków tez jest pogrubiony ? :o
tożto skandal !
:)
co nas (mnie) obchodzi kiedy zomowcy grają....
toć to skandal rzeczywiście...
reasumując ...
z 7 meczów w 5 jestesmy pokazywani LIVE ...
:-)
napewno sponsor się cieszy ...
jeszcze jakby nie rozwalał klimatu w klubie i druzynie ...
:-(
Dzisiejszy mecz pokazał że szkoda czasu dla was na antenie Canal+. Dawno się tak nie wynudziłem . Tyle sytuacji mieliście i zero bramek . Jak to jest możliwe . Może w innych meczach będziecie strzelać bramki
nie wiecie moze czy jest ten program na tvnie,w ktorym mieli pokazywac bramki z ekstraklasy itp? jest wiecie co kolwiek na temat skrotow meczow,bramek itp w nieplatnych telewizjach- piszcie :D
wwf - czy jest jakiś temat w którym się jeszcze nie wpisałeś?
Może więcej czytaj niż pisz bo żal dupę ściska jak się te wypociny czyta.
Znasz bajkę o wężu? Sssss...
a teraz zaczyna sie powtorka :)
Wzrok wciąż mi jeszcze paruje po ogladnieciu meczu na kodeku w C+.
Mimo przeszkadzajacych w dobrym odbiorze poziomych zniekształceń ,
energia i chęć walki emanująca z postaci biegających w koszulkach w pionowe PASY ,wlała w me serce ,niezbędną do właściwego funkcjonowania ilość pozytywnego zapatrywania na naszą pierwszoligową
przyszłość.:))
do C+:A może wzorem ubiegłych lat jakaś promocja (odkodowanie na dwa weekendy)waszego sportowego pasma?
Nie zbiedniejecie a na pewno zwiększycie swe szanse na złapanie ubogich fanów polskiej (pasiastej )piłki...
A za pierwszoligowe derby Stołeczno -Królewskiego miasta na odkodowanym paśmie napewno można bybyło zwiekszyć stawkę za reklamki ;)
Obejrzałem też powtórkę w C+ i jestem zniesmaczony ich pomeczowymi statystykami, które zostały zrobione na oko. Można powiedzieć że odwalili fuchę byle jak.
Nie chcę tu robić wyliczanek, ale np. jeśli chodzi o ilość oddanych strzałów na bramkę, w tym strzałów celnych - powypisywano kompletne bzdury (które na koniec bezkrytycznie komentował red, Smokowski), licząc zapewne na to że nikt nie będzie zawracał sobie głowy sprawdzaniem. Blamaż.
Czy ktos wie kiedy beda jeszcze powtorki z meczu z Górnikiem? Ciekawy jestem jak to wygladalo w TV.
Dzieki!
Nieznany
chyba nie ma, ponoc wciaz negocjuja z c+
reportaz o Marku Citko w Cracovii na Canal +
chłop ma jaja wypowiedz ok chwali cały sztab szkoleniowy teraz troche o swojej rodzinie
kurde chwyta za serce, fajny chlop!
a ci S.B. z GW to ogladają?
pewnie nie... moze dalej szukaja Wawelu
Kolegom SB jeszcze na dodatek jakies przedziwne zjawisko się ukazało, bo szli z Dworca na Wawel i oślepiło ich światło ze Świętej Ziemi - załamanie światła w powietrzu - czyżby wiatr z zachodu + smog takie efekty w tym mieście dawały?
Retransmisja ze Świętej Ziemi KSC - KSG wtorek 20,00
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)