I składkę uiścić w bitcoinach?
-
-
Stowarzyszenie CRACOVIA PANY!
Coraz trudniejsze te pytania 😁 Ja przyznam, bardziej analogowy jestem i nie bardzo wiem jak to działa😀
Na pewno ułatwiłoby to sprawę, żeby sprawdzić ważność podpisu wystarczy zwykły Acrobat
Ja też chciałbym wypełniać i podpisać podpisem kwalifikowanym
Czekam na opcję elektroniczną , podpis elektroniczny też wchodzi w grę - zróbcie to ;)
Z tymi bitcoinami to żartowałem ;)
[quote]#post1748796 Z tymi bitcoinami to żartowałem ;)[/quote]
Całe szczęście! Ta elektronika podniesiona do kwadratu kiedyś nas zabije
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1790537489-140.jpg[/img]
Ja to w ogóle chciałem podziękować SCP (SCTM) za to, że dołożyli ogrom starań, pracy we wczorajszy bieg. Gdyby nie oni, bieg by się nie odbył, a odbył się i jak na pierwszą edycję, był super zorganizowany, dobrze zabezpieczony i przeprowadzony jak trzeba👌🏻
Wielkie brawa i mam nadzieję, że za rok będę mógł pomóc przy organizacji.
Uznanie dla całej pasiastej społeczności, że wzięliśmy udział i pokazaliśmy, że chcemy i potrzebujemy takich inicjatyw⚪️🔴
Czy Stowarzyszenie moze stworzyc deklaracje czlonkowska w PDF do wypelnienia? I przeslac na adres mailowy. Potwierdzeniem tozsamosci bedzie wplata sklaki przelewem. To najprostszy sposob aby sciagnac tych co nie maja czasu na odwiedziny stadnionu w tygodniu.
Podpis kwalifikowany na razie nie wchodzi w grę, ale pracują nad e-rozwiązaniem dla leniwych i zabieganych.
Szkoda bo mObywatel i podpis kwakufikowany w dowodzie byłby jak złoto.
@BartAcid#633 Tak. Docelowo będzie taka możliwość.
@naki#14649 Jak mi wyślesz maila na priv to Ci mogę deklarację w PDF wysłać, ale po wypełnieniu i tak będziesz ją musiał przynieść do sklepu lub na mecz.
Nie było osobnego tematu dla biegu, a po fakcie zakładać już nie będę, a ponieważ stowarzyszenie miało w tym swoje zasługi, chciałem bardzo podziękować. Zwłaszcza za symboliczny dystans, gdzie startowali uczestnicy z dziećmi i tacy, którym zdrowie już nie dopisuje, ale czuć było wsparcie właśnie dla nich. Takie wydarzenie pokazują jaką siłą jest nasza społeczność, że jeden z drugim stoi. Niech duch tego wydarzenie i wzajemnego wsparcia, przełoży się na nowopowstałe stowarzyszenie i dodaje energii do działania, ku chwale Wielkiej Cracovii. Dziękuję Wam!
koziołek przypiął temat do działu.
Przerwa reprezentacyjna trwa, więc przez chwilę możemy odpocząć od ligowych emocji. I może nawet dobrze - ostatnie wyniki nie rozpieszczały nas, więc przerwa od piłki przydała się chyba nie tylko naszym grajkom 😉
My jednak o Cracovii w przerwie nie zapomnieliśmy. W ostatnim czasie dużo się dzieje - otwarcie nowego stowarzyszenia, a także pierwszy historyczny bieg Cracovii, którego byliśmy współorganizatorami. Działo się i dzieje się nadal!
❗️[b]Przypominamy, że każdy z Was może dołączyć do naszego stowarzyszenia. Aby stać się członkiem, w pierwszej kolejności należy uzupełnić formularz deklaracyjny, który będziecie mogli znaleźć:
➡️ od poniedziałku w oficjalnym sklepie Cracovii na stadionie
➡️ na meczach ligowych z Zagłębiem i Legią. Poinformujemy bliżej terminu, gdzie dokładnie znajdziecie nasze stoiska podczas tych wydarzeń.
➡️ od teraz na naszej stronie internetowej https://stowarzyszeniecracoviapany.pl/dolacz-do-nas.html Deklaracje te będzie można zostawić:
〰️ w oficjalnym sklepie Cracovii na stadionie od poniedziałku w godzinach otwarcia,
〰️ na zbliżających się meczach ligowych,
〰️ przesłać skan na adres e-mail 📧deklaracje@stowarzyszeniecracoviapany.pl[/b]
A skoro już jesteśmy przy tym, co przed nami - przerwa reprezentacyjna kiedyś się kończy, a wtedy znów trzeba zamienić kadrowe emocje i nerwy na te przy Kałuży. 🙃
⚽️ 10 października o 14:45 wracamy na stadion, a naszym rywalem będzie Zagłębie Lubin.
Ostatnie mecze nie były tym, czego oczekiwaliśmy. Były porażki, były nerwy, były pytania… i zapewne niejeden z nas zdążył już sprawdzić tabelę wiele razy i przetrzeć oczy ze zdumienia 😅
Dlatego wykorzystajmy przerwę, naładujmy baterie i 10 października wszyscy meldujemy się przy Kałuży. Cracovia nas potrzebuje!
Kto jeszcze nie ma biletu to można zakupić tradycyjnie w POKach, lub przez stronę internetową: https://bilety.cracovia.pl
DO ZOBACZENIA NA ZIEMI ŚWIĘTEJ!
CRACOVIA PANY! ⚪️🔴
Wysłane 💪
Orientujecie się, kiedy zostaną przesłane na maila jakieś informacje i dane do płatności?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)