Ewidentnie z przygotowaniem fizycznym/motoryka coś jest nie tak, chłopy nie mają sił, nie ma agresji, przyspieszenie gry tylko i wyłącznie jeśli jakiś rezerwowy wejdzie ze świeżymi siłami, cabaj i palczewski to jest masakra co robią z Madejskim, możliwe że dlatego również Ravas był kiepski.
Czas Grzelaka chyba się skończył
-
-
GKS Katowice 3 - 2 Cracovia, sobota 19 września 2026, 17:30
No i chuj bombki strzelił.
Jednak oczy bolą patrzeć na grę tej drużyny.
68% celnych podań to najlepsze podsumowanie.
- Edytowany
@TOM76#4042 tylko cały, s nie że gGrzelak poleci a te kurwa niedojdy analitycy, od bramkarzy i Sage zostaną i będą sobie siedzieć cicho na dobrych stanowiskach i pozorować pracę. Mam kurwa dość że nikt tego nie widzi.
Wyczyny Ravasa na przedpolu w meczu Poloni można zobaczyć. Nic tylko trzeba żeby tego Bobka spierdolili.
Wystarczy że zagrany bardziej ofensywnie, na pełnej dzidzie i już dostajemy bramkę, bo całe bronienie polega na tym ile wybije Trahore!!
To jest niesamowite że taki gks czy korona odlecialy nam piłkarsko....
[quote]#post1747796 Ładna bramka Mincheva i bardzo ładna bramka nordasa, ale jak gramy bardziej ofensywnie to tyły nie dają rady, zwłaszcza bramkarz[/quote]
To gdzie w takiej sytuacji są pomocnicy ? To oni, powinni agresywnie atakować rywali przed polem karnym . My nie mamy pomocy, nie mamy od lat .Dysponujemy zawodnikami na poziomie co najwyżej I ligi . I na tym polu przegrywamy . Mecz po meczu .
1 połowa dramat, 2 połowa sporo lepsza bo dało się na to patrzeć. Weszli z ławki zawodnicy którzy ogarniają granie w piłkę nożną.
Pierwsza połowa fatalna, druga w miarę ok.
Żaden trener nie obroni swojego dorobku przy 5 porażkach z rzędu.
Ten Knap to jest prze pizdeczka i jak to czytasz to możemy się spotkać w cztery oczy też Ci to powiem!!!
Co Wy z tymi pięcioma porażkami z rzędu? Przecież ze Zniczem było zremisowane. Gdyby do tych czterech ligowych dodać dogrywki i ewentualnie karne, to coś byśmy ugrali przecież.
A ten następny parodysta Trubalski dalej pełni jakieś funkcje w klubie ? 😡
Wczoraj gts strzela na wygrana w 90 minucie. Dzisiaj my tracimy bramkę w 90 min i przegrywamy. To jest kur** dramat. Gts 5 lat w 1 lidze, wrócił i pewnie szybciej coś ugra w tej buraczanej lidze niż my....
Ostatni raz dałem sie nabrać na karnet......
I co Płatek daje dwa lata ???? Na co ???
- Edytowany
Trahore zrobił unik bo nie zdążył się obrócić i wydaje mi się że obawiał się ręki, a piłka leciała niezbyt agresywnie ale madejdki jak zwykłe jak wryty.
Po przerwie mam nadzieję że zobaczę Bobka o że długo madejdki nie wejdzie do bramki. Jest wolny jak żółw i spóźniony
- Edytowany
[quote]#post1747829 Wczoraj gts strzela na wygrana w 90 minucie. Dzisiaj my tracimy bramkę w 90 min i przegrywamy. To jest kur** dramat. Gts 5 lat w 1 lidze, wrócił i pewnie szybciej coś ugra w tej buraczanej lidze niż my....[/quote]
GTS grał 5 lat w 1 lidze i nie dość , że teraz odjechał nam już na 9 pkt., to jeszcze grając tam , wyrównał nasze największe osiągnięcie od mistrzostwa z 1948 roku , naszym klubem od lat zarządzają dyletanci , najlepiej byłoby to wszystko zaorać 😡😡😡
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Wracają pod stadion?
- Edytowany
Zobaczcie jak zachowali się Ltaief i Nordas tuż przed bramką dla gieksy na 3-2. Weszli w drugiej połowie, nie musieli biegać od początku. Zero doskoku i próby przeszkodzenia dwóm zawodnikom gieksy, którzy sobie sami we dwóch mogli tą piłkę rozegrać i dośrodkować w pole karne.
@MSC#10852 mnie to naprawdę zastanawia dlaczego my ciągle musimy bronić całym zespołem? A w innych drużynach jest pełno zawodników którzy nie bronią, a bramek nie tracą na potęgę.
My bronimy i bronimy i wtedy jest 0:0 , albo 1:1. Ale jak atakujemy to dostajemy 3 bramki.
Tzn ja znam odpowiedź 😃
Kiedy jest doliczony czas i rywal ma piłkę przy naszym polu karnym to normalne że bronimy całym zespołem.
My cały czas bronimy całym zespołem, każdy mecz jest na remis.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)