Korona kolejne trzy punkty, 2:1 z maliniwymi.
-
-
Pozostałe mecz 8-ej kolejki ekstraklasy 2026/2027
Niech se je w dupę wsadzą.
Miały być trzy tydzień temu.
Ależ Korona zbudowała zespół,i co najważniejsze widać tam chęć wygrywania motoryka piłkarzy zajebista... pozazdrościć.
- Edytowany
Górnikowi wystarczyło 4 minuty i Prekop na boisku, by pokonać Lecha. Nie wiem sam co już myśleć o tej lidze. Najłatwiej, że jest nieprzewidywalna, ale to zdecydowanie za duże uproszczenie
[b]Edycja z 12.09.2026 o godz. 19:29 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1746185 Niech se je w dupę wsadzą.
Miały być trzy tydzień temu.[/quote]
Ja bym tam nie miał nic przeciwko, jakbyśmy z gts zremisowali, a przywieźli 3 punkty z Wrocławia.
Jedyna okoliczność wynagradzająca, to przy 1 punkcie we Wrocławiu w sierpniu, teraz 3 w listopadzie.
Wiele wskazuje na to, że Śląskiem będziemy walczyć o utrzymanie więc każda ich strata punktów jest ważna. Wiele ekip zrobiło naprawdę dobre transfery. Wiele drużyn w Polsce zaczyna grać fajną piłkę. My wciąż wyglądamy bardzo blado
@RZ1975#42459
Prekop....;)
[quote]#post1746218 @RZ1975#42459
Prekop....;)[/quote]
Za dużo Jagi ostatnio 😉
Górnik pokazuje jakość, porażka tydzień temu po przekręcie sędziego to żaden wstyd
- Edytowany
Ciekawy młody chłopak.w Zagłebiu Lubin Kamil.Nowogoński, 19lat.
Robi wiatr w przodzie, lewa prawa noga, odważny do przodu.
Edit. Zapomniałem dodać że z golem.na 1:0
@pablo74#33265 u nas też taki wiatr robił Tabisz 🫣
Zagłebie Lubin 2 :0 z GKS Katowice.
Zasłużone prowadzenie, dobra gra, ciekawie do przodu, dobrze się ich dzisiaj ogląda.
Wejście smoka ..https://x.com/CANALPLUS_SPORT/status/2098784739037450416/video/1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
Goście (9)