[quote]#post1747027 To tak jakby w robocie pracodawca zamiast laptopa, komórki i samochodu służbowego dał Ci do dyspozycji liczydło, maszynę do pisania telefon stacjonarny i rower. Nie wiem czy chciałoby ci się konkurować z kolegami Wyposażonymi w nowsze zabawki o tytuł pracownika miesiąca.[/quote]
wzruszyłem się... przypomniałeś mi początki Comarchu. Dodałbym jeszcze nocleg w pokoju służbowym pokotem w 10 osób.
-
-
Wisla Plock 3 - 1 Cracovia, niedziela 13 września 2026, 12:15
[quote]#post1747029 [quote]#post1747027 To tak jakby w robocie pracodawca zamiast laptopa, komórki i samochodu służbowego dał Ci do dyspozycji liczydło, maszynę do pisania telefon stacjonarny i rower. Nie wiem czy chciałoby ci się konkurować z kolegami Wyposażonymi w nowsze zabawki o tytuł pracownika miesiąca.[/quote]
wzruszyłem się... przypomniałeś mi początki Comarchu. Dodałbym jeszcze nocleg w pokoju służbowym pokotem w 10 osób.[/quote]
Możemy ironizować, ale albo bawimy się w zawodową piłkę albo amatorską manianę.
ja nie ironizuję, kolego, tylko wspominam. tego zabraklo w książce "Dlaczego się udalo" s.p. profesora Filipiaka.
Ja pierodle nie widziałem tego różnego wcześniej 😂😂😂😂😂 co za łamagi 😂🤣😂😂🤣😂
https://x.com/ARMEN_1906/status/2099114850328674713
Mysle, ze to zagranie powinno zostac nagrodzone Zlota Malina :)
- Edytowany
Kiedyś za Stawowego kiedy była tikitaka i rozgrywanie piłki po ziemi nawet z rożnego to zrobili coś podobnego. Tak rozgrywali piłkę po rożnym że po trzech podaniach piłka trafiła do naszego bramkarza 😂
Odnośnie wyjazdów sprzed lat. Ciekawe czy doszedł by dziś do skutku wyjazd... kibiców na mecz gdyby info o nim rozchodziło się wyłącznie ustnie. Nie mówiąc już o nocnej podróży pociągiem całej ekipy bez biletów, zbiórce na kądziora, patyzantce na mieście i wjeździe na stadion na pełnej z bramą. No i czy piłkarze zabrali by po meczu ze 20 szczęśliwców w drogę powrotną do autokaru 😜
[quote]#post1747143 Odnośnie wyjazdów sprzed lat. Ciekawe czy doszedł by dziś do skutku wyjazd... kibiców na mecz gdyby info o nim rozchodziło się wyłącznie ustnie. Nie mówiąc już o nocnej podróży pociągiem całej ekipy bez biletów, zbiórce na kądziora, patyzantce na mieście i wjeździe na stadion na pełnej z bramą. No i czy piłkarze zabrali by po meczu ze 20 szczęśliwców w drogę powrotną do autokaru 😜[/quote]
Z Jasła tak wracaliśmy i jeszcze bułkę od jakiegoś pilkarza dostałem do żarcia 🙂
[quote]#post1747143 Odnośnie wyjazdów sprzed lat. Ciekawe czy doszedł by dziś do skutku wyjazd... kibiców na mecz gdyby info o nim rozchodziło się wyłącznie ustnie. Nie mówiąc już o nocnej podróży pociągiem całej ekipy bez biletów, zbiórce na kądziora, patyzantce na mieście i wjeździe na stadion na pełnej z bramą. No i czy piłkarze zabrali by po meczu ze 20 szczęśliwców w drogę powrotną do autokaru 😜[/quote]
Krosno?
[quote]#post1747137 Kiedyś za Stawowego kiedy była tikitaka i rozgrywanie piłki po ziemi nawet z rożnego to zrobili coś podobnego. Tak rozgrywali piłkę po rożnym że po trzech podaniach piłka trafiła do naszego bramkarza 😂[/quote]
Nie znasz się. Oni ich wyciągali na własną połowę 😀
To była wielka strategia, niczym podczas wojen napoleońskich 😃 😃
[quote]#post1746984 [quote]#post1746977 Hamer jr.. wincyj głaskania wincyj wlazenia w dupe piłkarskim melepetom wincyj lokomotywek po wpierdolach i przejściach kolo meczu...
Brawo za posta..[/quote]
Gówno tam "brawo za posta"
Tutaj nie chodzi o to, czy im się chciało czy nie chciało, ale tak nie może wyglądać organizacją wyjazdu profesjonalnego klubu. Rozpiszcie sobie ten wyjazd (optymistycznie zakładam, że wszyscy dpali w Rącznej, bo jak w domach, to już by była totalna amatorka) mecz 12.15. Pewnie musisz być na miejscu że 2 godziny wcześniej. Jazda 5-6 godzin. Trzeba coś zjeść... Toż to trzeba wstać przed 3. Potem siedzieć te 6h
I wychodzisz grać przeciw wypoczętemu przeciwnikowi.
Nie mi oceniać czy im się chciało czy nie, czy zwyczajnie byli zmęczeni drogą, ale taka organizacją wyjazdu to sabotaż. Żeby jeszcze ten mecz był o 18 czy 20, ale o 12 nie miał prawa być tak zorganizowany. Tyle.
A już wieczne przypieprzanie się ileż to piłkarze nie zarabiają. Żenujące[/quote]
Dlatego wystarczy przeczytać dokładnie, ze zrozumieniem, co napisałem -> "I jeśli to jest przyczyna (...)". Czyli jeśli strzelili fochem za brak hotelu, a nie że byli zmęczeni, to powinni być wyjebani do rezerw ze wszystkimi pozostałymi możliwymi konsekwencjami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)