Dlaczego te kurwy tak czlapia? To jest jawne plucie nam w twarz
-
-
Wisla Plock 3 - 1 Cracovia, niedziela 13 września 2026, 12:15
[quote]#post1746326 Generalnie jak gramy chujowo, czyli od hohoho, to wpisujecie kto natychmiast do zmiany, ale nie piszecie kto ma wejść ;-) Przecież my kurwa sensownej jedenastki nie mamy, a cóż dopiero ławkę. :-([/quote]
A Płock ma sensowna 11? A Znicz?
[quote]#post1746299 Czemu na koszulkach bez Rob-Hutu?[/quote]
Od Zagłebia u Nas będą na koszulce. Jest w materiałach o rozpoczęciu współpracy.
Widać chcą zrobić wydażenie powitalne.
- Edytowany
Menadżer to już pewnie otworzył kilka razy szampana , że udało mu się nam wcisnąć tego całego Nordasa :(
Nordas się odbija od każdego jednego obrońca jak junior. Albo się ogarnie albo naszej ligi nie zawojuje
Niczego innego się nie spodziewałem.
- Edytowany
Generalnie za wolno i za dużo kombinacji, trzeba prosto, nordas to musi się nauczyć ekstraklasy, tu nie ma kultury gry, tylko szarpanie
- Edytowany
Mam dziwne wrażenie, że dla niektórych drużyn po tym przytrzymaniu i wywróceniu Traore w polu karnym byłby gwizdnięty rzut karny.
Dla mnie karnego tam nie było, ale nie takie były gwizdane 😂
Przecież tak się tu jarali niektórzy transferami, sprowadzili kolejny szrot, nie ma parcia na sukces w tym klubie już od dawna, gts to ich zje u siebie i będzie kolejny wstyd, a tak tu pisali że po szóstej kolejce jopa już nie będzie, bo nie mają drużyn itd. Tylko że tam każdy wie że ma zapieprzać, a u nas ważne że ciepła woda, ch.. z wynikami.
Nic nie pokazaliśmy w pierwszych 25 minutach.
Ja się tam nie jaram, jeszcze nie takie cuda się działy wiosną 🤣
Forma na spadek.
Wróciliśmy z dalekiej podróży. Gdzie są nasi pomocnicy ?
Fuks. Powinno być 0 -2.
Kur..a! Prawie 2_0.
Ale gramy pytę!
Jak tam w przerwie nie będą latać krzesła to nic z tego nie będzie. Oni wyglądają jakby wczoraj pili do 3 w nocy. Do roboty kurwa mac
Derby się szykują niesamowicie przykre.
Ktoś musi wstrząsnąć tą banda nierobów. Ten trener chyba nie ma pomysłu!
Szkoda niedzieli. Miłego oglądania.
Zero ambicji, zero zaangażowania w grę, ale czego można się spodziewać od bandy najemników
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)