Wyglądało na to że piłka odbiła się od Hasicia powyżej łokcia
-
-
Radomiak Radom 2 - 1 Cracovia, sobota 29 sierpnia 2026, 12:15
Dla mnie strzał barkiem - też kompromitacja sędziego z jakiego ujęcia zweryfikował nieprawidłowość
- Edytowany
[quote]#post1742656 jaka ręka jaki łokiec barkiem i to jeszcze od góry mu sie odbiło[/quote]
Trafił między barkiem a łokciem. Za umowną granicę ręki uznaje się wysokość pachy, więc tu nie ma co się w ogóle czepiać sędziego.
- Edytowany
Też tak uważam, var słucha chyba tych komentarzy z Canal Plus i tym się sugeruje
X exg jesteśmy na czele tabeli
Podsumowanie 1. połowy meczu
[table]
[row]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/4248.png[/img-s] Radomiak Radom[/header]
[header][/header]
[header][img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/header]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c][b]WYNIK[/b][/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]156[/col-r]
[col-c]Podania celne[/col-c]
[col-l]98[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]5[/col-r]
[col-c]Strzały na bramkę[/col-c]
[col-l]7[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Strzały niecelne[/col-c]
[col-l]3[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Strzały zablokowane[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]3[/col-r]
[col-c]Interwencje bramkarzy[/col-c]
[col-l]1[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]1[/col-r]
[col-c]Spalone[/col-c]
[col-l]2[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]192[/col-r]
[col-c]Podania[/col-c]
[col-l]130[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]8[/col-r]
[col-c]Sytuacje bramkowe[/col-c]
[col-l]10[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]7[/col-r]
[col-c]Rzuty rożne[/col-c]
[col-l]7[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]6[/col-r]
[col-c]Faule[/col-c]
[col-l]9[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Czerwone kartki[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]0[/col-r]
[col-c]Żółte kartki[/col-c]
[col-l]0[/col-l]
[/row]
[row]
[col-r]59%[/col-r]
[col-c]Posiadanie piłki (%)[/col-c]
[col-l]41%[/col-l]
[/row]
[/table]
- Edytowany
Utrzymać poziom z pierwszej połowy, przekuć sytuacje na bramki i będzie dobrze.
Nienajgorzej ale skuteczności brak
Gdzie tam reka byla............. ?!?
Jak dla mnie to Hasić w ogóle ręką piłki nie dotknął, pytanie tylko czy tam nie faulował, łeb obrońcy odskoczył po kontakcie z ręką Hasicia.
Strzelić ! I do domu .
Trzeba było strzelić z tych sytuacji co były, chociaż 1 bramkę bo im bliżej końca będzie gorzej
@octop#15569 tak jak piszesz. Faul a nie ręka.
[quote]#post1742668 Jak dla mnie to Hasić w ogóle ręką piłki nie dotknął, pytanie tylko czy tam nie faulował, łeb obrońcy odskoczył po kontakcie z ręką Hasicia.[/quote]
Na Flash score podają "gol nieprawidłowy - faul".
Minczew masakra, a jak mu jedno podanie wyszło, to Hasić zdupcył po całości.
Nie wygląda to dobrze, wykończenie leży i kwiczy, powinny być przynajmniej 3 bramki dla nas.
Murzyn bez szału.
Jak Minczev wyjdzie na 2 połowę to ja nic nie rozumiem. 0-3 to najmniejszy wymiar tego co było na boisku. Dawać Tunezję!
Ogromna szkoda niewykorzystanych sytuacji, bo sama gra wygląda dobrze a nawet bardzo dobrze. Oby te niewykorzystane sytuacje nie zemściły się...
Trochę się cykam, piłka nożna to gra momentów, które należy wykorzystać
Nie pamiętam takiego meczu z ostatnich lat, w którym do przerwy remisowalibyśmy bezbramkowo, a powinniśmy co najmniej 2 lub 3:0 prowadzić.
Niech sie tylko to nie zemsci, te nie strzelone sytuacje, bo tak sie zdarzalo, ze przewazalismy, a pozniej stracilismy bramke i przegralismy. Mam nadzieje, ze nie bede sie mylic. To Polska liga.......
Przewazamy, wiec wyprowadzic cios skuteczny i dowiesc do konca wynik.
No ok zasugerowałem się pierdoleniem komentatorów. Faul mógł tam być w sumie ale trudno powiedzieć a ten od razu szybko zdecydował
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)