Nie ma w tym nic dziwnego, Piast to jest faworyt do spadku.
-
-
Pozostałe mecze 4-ej kolejki ekstraklasy 2026/2027
- Edytowany
Piast jak Radomiak gra ten sezon bez obrony...
Christensen nowy napastnik w Wieczystej i już ma hattricka... i właśnie po to są transfery, gość przychodzi do klubu i od razu "robi robotę". A my wolimy się kopać po czole z Zahiroleslamem i Minchevem w ataku 😐 ehh.
Mnie to nie dziwi ta wygrana wieczystej,skład mają na puchary, piłkarzy kupują za grubą kasę,finansowo to przepaść z nami
Tak czy inaczej, wieczysta dziwko derby blisko.👊
- Edytowany
Na razie bardzo dobra kolejka. Wysokie porażki dwóch tak zwanych faworytów do spadku. Jeszcze jeden taki faworyt, który nie będzie Cracovią i już będę spokojniejszy. W tym roku naszym groźnym wrogiem mogłaby być płaska tabela, której jestem zdeklarowanym przeciwnikiem. Rozpłaszczyć tabelę, a niespłaszczonej nie dać się spłaszczyć!
PS.
3:4. Kurczę! Może się spłaszczyć!
Już 3-4 dla aptekarzy
@Jeden9Zero6#42513 Jak jeszcze pograją kilka minut, to trzeba będzie zrewidować werdykt 😉
@RZ1975#42459 Już edytowałem, dodając postscriptum. Ale jednak nie!
Wieczysta próbowała przebić nasz wyczyn z Lublina ale się nie udało 😆
Uciszać gorszą część Łodzi. Tak bardzo to lubię. To takie "enjoy the silence".
Ech...kurwa...kiedy MY jako Cracovia, uciszymy żydzew i inne kurwy...
JZ szanuje ...ale Cracovia jeat tu i teraz...
Kurwa....
środek tabeli nam odjeżdża
Brawo Jacek i Korona, jechać z przepłaconym dream teamem.
- Edytowany
No i jak tu nie mieć sentymentu do trenera Zielińskiego 😉.
P. S. Jak to szło? "Kupujesz ze spadkowicza to grasz jak spadkowicz"? Fassbender pozdrawia wyznawców tej teorii.
[quote]#post1739369 No i jak tu nie mieć sentymentu do trenera Zielińskiego 😉.[/quote]
Obawiam sie że w tym sezonie już nam dupy nie uratuje.
- Edytowany
Trzeba przyznać że p.Jacek potrafi ściągać kopaczy i robi z nich zawodników do sprzedaż.
Nawet nie wynieniam bo jest to bardzo bb długa lista.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786864790-825.jpg[/img]
Mecz w Zabrzu, ale jakiś niedorozwój z PN już orgazmu dostaje, do gry wraca ...
[quote]#post1739384 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786864790-825.jpg[/img]
Mecz w Zabrzu, ale jakiś niedorozwój z PN już orgazmu dostaje, do gry wraca ...[/quote]
Ta freudowska pomyłka pokazuje w jak trudnej sytuacji jest św. Zwisław. Będzie musiał walczyć z całą pzpn-owską machiną i dziennikarską kliką, która już zdecydowała kto jest pierwszym klubem w Krakowie.
Św. Zwisław teraz na dwa fronty musi walczyć.
Teraz, by tydzień zakończyć z przytupem, za 2 minuty wszyscy stajemy się Zabrzanami.
Na stadionie w Zabrzu reklama "Psi bufet, radosne psy" 😂
[quote]#post1739287 [quote]#post1739248 hehe; my dwa mecze wygraliśmy w 2026 roku, lepsze pytanie kiedy mecz wygramy tak z 1:0 może chociaż po farfoclu? xd[/quote]
W niedzielę.[/quote]
Nie dziękujcie 😎
Psiarnia już w dupę, Surma zaraz się pochlasta chyba, wyraźnie mu humor siadł.
Do przerwy Zabrze wygrywa 1:0
- Edytowany
Przecież to as kier powinien byc dla psiaka
[b]Edycja z 16.08.2026 o godz. 21:29 (scalono posty)[/b]
Jest czerwo jednak po varze, jednak nie xd
[b]Edycja z 16.08.2026 o godz. 21:31 (scalono posty)[/b]
Ale jest gol
A tymczasem w Zabrzu 2:0
Całkiem fajny weekend sie robi
- Edytowany
I jebać ta kurwe wiślacka, 2-0 Górnik, gdzie ten wielki rodado 🤣
O te chujozy już 2-1
I chuj kurwaa
Pedał teraz druknął asa
No i zaczyna sie jeb.....
Wina tego kurwa, że Duda jest karakanem
Niestety Górnik fedruje w 10 i bramka dla milicyjnych
Teraz w Zabrzu czują na własnej skórze sędziowanie Sylwestrzaka. Kilka kolejnych druków eufemistycznie zwanych kontrowersjami przeciwko nim. Współczuję.
Komentarze canal Plus jakby Wisła była Realem Madryt, każde ich zagranie nawet tragicznie jest określane jako poezja 🤣
Duda teraz powinien wyplecieć
Mnie się bardziej podoba, że tam się jakiś PsiBufet reklamuje.
- Edytowany
[quote]#post1739623 Mnie się bardziej podoba, że tam się jakiś PsiBufet reklamuje.[/quote]
Ja bym ich zaprosił do reklamowania się u nas na derbach dając im bardzo okazyjną ofertę 😉
Co ta kurwa gwiżdże to jest niepojęte
haha, nie dla psa kiełbasa
I dobrze jest
Niby dobrze, ale nas rozkurwia w derbach
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)