Chyba wszyscy to wiedzą, dlatego mega ciężko go upchnąć
-
-
Slask Wroclaw 0 - 0 Cracovia, niedziela 9 sierpnia 2026, 14:45
- Edytowany
Mecz o 6 pkt. Stracone 5
Smiglewski ja pierdolę nie wierzę
napastnika, kurwa, na juz
Jak już Klich w końcu zagrał piłkę idealnie na głowę, to ten nawet w bramkę nie trafia. Dramat.
Niektórzy nasi zawodnicy mają wielki problem z pomyślunkiem. Może tu leży problem ?
Ufffff jest punkcik
Pozostała tylko modlitwa.
Jako jedyni nie strzeliliśmy jeszcze gola…najlepszy ranking sobie wybraliśmy żeby w nim prowadzić.
ale jestem wkurwiony
jeszcze 40 remisów i mamy utrzymanie
[quote]#post1738344 jeszcze 40 remisów i mamy utrzymanie[/quote]
W zasadzie tylko 38 😉
Nie gramy źle, ale nikt nie potrafi przypieprzyc poza Hasicem i kamerim. Nie ma co słychać tych opowiadaczy z Canal Plus. Mamy super obronę, tylko jeden strzał na bramkę do obrony dla Madeja
Na spokojnie, nie gramy o majstra, klub powiedział że polityka jest długoterminowa a Grzelak ma ogrywać młodych.
Tylko błagam nie Smiglewskigo
[quote]#post1738343 ale jestem wkurwiony[/quote]
Czemu przecież to normalność
Dawno nie widziałem tak słabego przeciwnika jak Śląsk, nawet Znicz Pruszków w PP będzie groźniejszy, piszę to dlatego żeby się nie podniecać jak dobrze zagraliśmy i kontrolowaliśmy mecz, bo tak na serio to Malinowe stanęły w 11 na 30 metrze i nawet nie musieli biegać. Mecz na stojąco. My w ogóle przez ostatnie 15min wyglądaliśmy jakby remis nam pasował.
Mam prośbę, zapytajcie jutro kiedy kupią 3 piłkarzy do ofensywy, na których trzeba wydać w sumie z 6-7mln euro?
Przed meczem brałem ten punkt w ciemno, ale ciężko się ogląda tę zbieraninę kastratów piłkarskich.
- Edytowany
Słabo wygląda też Piła, niewidoczny.
Smiglewski chłop jak dąb, i nie potrafi trafić z 5 m głową? To kto ma umieć?
Już wolę tego Zahira od Kacpra. Chłopak się nie rozwija kompletnie, Zahiro się coś tam rozwinął
[quote]#post1738349 Nie gramy źle, ale nikt nie potrafi przypieprzyc poza Hasicem i kamerim. Nie ma co słychać tych opowiadaczy z Canal Plus. Mamy super obronę, tylko jeden strzał na bramkę do obrony dla Madeja
Na spokojnie, nie gramy o majstra, klub powiedział że polityka jest długoterminowa a Grzelak ma ogrywać młodych.
Tylko błagam nie Smiglewskigo[/quote]
Ha, tak się zastanawiałem czy i tym razem ktoś nie napisz że " nie gramy źle", że spokojnie, .... Lakbeti, ja pdlę wybacz, naprawdę to napisałeś????????????????
@Kocio#42792 uważam że nie gramy źle jak na zespół który ma już 5 kontuzjowanych zawodników 🤣
[quote]#post1738357 [quote]#post1738349 Nie gramy źle, ale nikt nie potrafi przypieprzyc poza Hasicem i kamerim. Nie ma co słychać tych opowiadaczy z Canal Plus. Mamy super obronę, tylko jeden strzał na bramkę do obrony dla Madeja
Tylko błagam nie Smiglewskigo[/quote]
Ha, tak się zastanawiałem czy i tym razem ktoś nie napisz że " nie gramy źle", że spokojnie, .... Lakbeti, ja pdlę wybacz, naprawdę to napisałeś????????????????[/quote]
To jest głos z pięterka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)