@BiancoRossoKSC#42838 Nic dodać, nic ująć
-
-
Cracovia 0 - 2 Pogon Szczecin, poniedziałek 3 sierpnia 2026, 19:00
Nie będzie konferencji prasowej przed meczem?
[quote]#post1736835 Nie będzie konferencji prasowej przed meczem?[/quote]
Było już wyżej pisane, że nie
[quote]#post1736808 [quote]#post1736803 [quote]#post1736592 w końcu schodzą bilety, jazdaaa![/quote]
Ci sie chyba strony błon pomyliły z tą jazdą.[/quote]
nic mi się nie pomyliło ;) słowa "jazda" nie używasz na co dzień ?[/quote]
Ja nie używam, nawet sprzedałem samochód żeby mi się nie wyrwało
[quote]#post1736807 Analiza techniczna drużyn.
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/348.png[/img-s] Pogon Szczecin[/h4]
[i]Analizy dokonano na podstawie statystyk z ostatnich 5 spotkań obu drużyn.[/i]
[comparison home_name="Cracovia" away_name="Pogon Szczecin" form-home="100" form-away="0" att-home="0" att-away="0" def-home="100" def-away="0" poisson-home="0" poisson-away="0" h2h-home="29" h2h-away="71" goals-home="37" goals-away="63" total-home="33.0" total-away="67.0"][/comparison]
[forecast home="35" home_name="Cracovia" draw="35" away="30" away_name="Pogon Szczecin"][/forecast][b]Podsumowanie analizy:[/b] Analiza statystyczna meczu pomiędzy [b]Cracovią[/b] a [b]Pogonią Szczecin[/b] wykazuje wyraźną dysproporcję w potencjale obu zespołów. W obszarze aktualnej formy oraz solidności defensywnej przewaga [b]Cracovii[/b] wynosi 100% do 0%, co wskazuje na całkowitą dominację gospodarzy pod względem bieżącej dyspozycji oraz szczelności formacji obronnych. Wskaźniki ofensywne oraz rozkład bramek w modelu Poissona nie wykazują różnic między rywalami, co sugeruje wyrównany potencjał strzelecki.
W zestawieniach historycznych (H2H) sytuacja ulega odwróceniu: [b]Pogoń Szczecin[/b] osiąga wynik 71% wobec 29% dla [b]Cracovii[/b], co potwierdza historyczną przewagę gości w bezpośrednich starciach. Statystyki bramkowe również faworyzują przyjezdnych (63% do 37%).
Łączny wskaźnik prawdopodobieństwa wskazuje na przewagę [b]Pogoni Szczecin[/b] na poziomie 67,0%, przy 33,0% dla [b]Cracovii[/b].
Twistem w tej konfrontacji jest zderzenie całkowitej dominacji [b]Cracovii[/b] w statystykach formy i defensywy z miażdżącą przewagą [b]Pogoni Szczecin[/b] w bezpośredniej historii spotkań. Mimo lepszej aktualnej dyspozycji gospodarzy, globalny wskaźnik statystyczny wskazuje na [b]Pogoń Szczecin[/b] jako faworyta spotkania, co czyni wynik meczu zależnym od tego, czy przeważą bieżące atuty defensywne [b]Cracovii[/b], czy historyczna dominacja [b]Pogoni Szczecin[/b].
[alert][i]Typy można zmieniać do momentu rozpoczęcia meczu.[/i]
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert][/quote]
Ja się zastanawiam do czego służy forum i dla kogo jest forum??? Czy forum jest dla kibiców czy dla lajkonika? Skoro 3/4 aktywnych użytkowników nie chce lajkonika to dlaczego to coś jeszcze tu jest??? Jak ja tęsknię za tematami meczowymi zakładanymi przez nas i tymi dylematami czy po remisie ten sam ma zakładać? a może po remisie na wyjeździe tak a u siebie nie? a może jak remis z czołówką to tak a jak z outsiderem to nie? itp... a nie jakieś durne analizy techniczne i aktualizacje wyniku, które często nie działają jak należy.
A w temacie poniedziałkowego meczu to sprzedaż biletów idzie nadal jak krew z nosa (7700) i wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że dycha tym razem nie pyknie. Paprykarze mają zakaz więc sektor gości pusty, który zawsze nam trochę dobijał liczbę. Trochę to wstyd po takim dobrym liczbowo starcie sezonu u niemal wszystkich drużyn:
gts - 31 344
Poznań - 31 310
Warszawa - ok. 31 000 (sold out ogłoszony w czwartek - mecz dziś)
Zabrze - 25 998
Szczecin - 20 757
Wrocław - 18 000 (stan na wczoraj - mecz dziś)
Białystok - 18 832
Łódź - 17 256
Lublin - 15 200
Radom - 12 074
Płock - 11 089
Katowice - 9 350 (stan na 11:00 - mecz o 20:15)
Jedynie Lubin, Gliwice (tam od lat problem z zapełnianiem stadionu), Częstochowa (ale tam był sold out bo mały stadion) i Wieczysta miały wyniki poniżej 10 000.
W zasadzie to nie należę do "ligi frekwencyjnej", którą tak się jarają zwłaszcza psy królewskiego ale zastanawia mnie CO U NAS JEST NIE TAK???
Wszędzie boom na oglądanie meczów na żywo, rośnie zainteresowanie a u nas wręcz przeciwnie - albo zjazd albo stagnacja co najwyżej... i nie piszcie, że wyniki (cwelka najgorsze sezony od lat a i tak są komplety, Szczecin wiecznie bez tytułów, Lublin, Radom, Płock co osiągnęły?) albo wakacje, pora meczu itp (bo w każdym zakątku Polski są wakacje a piątek niewiele lepszy od poniedziałku a oba klubu ponad 10 tys)
Nie zapominajmy, że Motor Lublin ma.same sukcesy sportowe dlatego u nich taka frekwencja 😒.
Sukces nie jest najważniejszy jak widać.
Pasiacy obudźcie się wreszcie z tego letargu i to dotyczy: kibiców, członków klubu itd.
Jesteśmy w mentalnej dupie Pany.
[quote]#post1736870 Nie zapominajmy, że Motor Lublin ma.same sukcesy sportowe dlatego u nich taka frekwencja 😒.
Sukces nie jest najważniejszy jak widać.
Pasiacy obudźcie się wreszcie z tego letargu i to dotyczy: kibiców, członków klubu itd.
Jesteśmy w mentalnej dupie Pany.[/quote]
Na tym wypizdowie mecz motoru to chyba jedyna atrakcja.
- Edytowany
Hmmm, nie pójdę na mecz, bo wystawa "Gotyk w Karpatach" jest tylko do 9 sierpnia, a jeszcze nie byłem....
No raczej chyba nie o to chodzi 😁
Już to było klepane wzdłuż i wszerz, nie chodzi o wyniki ale o lecenie w chuja rok w rok i sprzedawanie kitu
nie chce mi sie pisać :) odsyłam do wątku "przyprowadź cośtam na Cracovie"
dopóki nic się w tej kwestii nie zmieni to możecie sobie płakać ile chcecie
Moje trzy grosze: Ale to jest nasz klub i to przedewszystkim my jako kibice powinniśmy reagować w tej materii i jeśli widzimy że sprawy idą w złym (tragicznym) kierunku musimy reagować, a nie mówić że ja mam dość i p...lę. Swój klub?
Z pozytywów na sektor D zostało kilkadziesiąt miejsc, więc jak.ktoś chce dopingować z tego sektoru ostatnia szansa.
W tym momencie nasz sufit frekwencyjny to 11/12 k,przy dobrych wynikach i realnym zainteresowaniem Klubem właściciela Płatka Sold Out mógłby być za każdym razem.
Niestety przy tym właścicielu tego nie widzę....
[quote]#post1736885 W tym momencie nasz sufit frekwencyjny to 11/12 k,przy dobrych wynikach i realnym zainteresowaniem Klubem właściciela Płatka Sold Out mógłby być za każdym razem.
Niestety przy tym właścicielu tego nie widzę....[/quote]
No więc może wreszcie damy do zrozumienia temu pseudo właścicielowi czyj jest ten klub naprawdę i dla kogo istnieje!? Inaczej któregoś dnia obudzimy się z przysłowiową ręką w .....Żeby było jasne zawodników, drużynę wspierać z całych gardeł a temu gościowi walić między oczy żeby zrozumiał. A jeżeli nie to ,,kończ waść wstydu oszczędź,,
Kolega Bodzio dobrze odjechał... jeszcze się nawet 1 mecz u nas nie odbył a już wnioski że stagnacja a nawet zjazd! ....
I to po rekordowo frekwencyjnym poprzednim sezonie....
W poniedziałki zawsze bedzie niższa frekwencja i koniec kropka, nie bede sie nawet rozwodził dlaczego, bo jest to oczywiste.
Jak ktoś ma o to żal to niech pisze maile do ekstraklasy, PZPN czy kij wie kogo, zeby mecze byly grane w weekendy a nie nadupca na swój klub i kibiców.
Hanku ,musisz zrobić korektę,bo nie będą wiedzieli,kto ma strzelać ..
[quote]#post1736927 Kolega Bodzio dobrze odjechał... jeszcze się nawet 1 mecz u nas nie odbył a już wnioski że stagnacja a nawet zjazd! ....
I to po rekordowo frekwencyjnym poprzednim sezonie....
W poniedziałki zawsze bedzie niższa frekwencja i koniec kropka, nie bede sie nawet rozwodził dlaczego, bo jest to oczywiste.
Jak ktoś ma o to żal to niech pisze maile do ekstraklasy, PZPN czy kij wie kogo, zeby mecze byly grane w weekendy a nie nadupca na swój klub i kibiców.[/quote]
Tak, zaraz się okaże, że termin niedzielnego meczu z medalikami też dużemu gronu Pasiaków nie pasuje, bo to obiad rodzinny, bo to spacer z dzieciakami, bo to wizyta u rodziców pod miastem, bo to.. Wymówka zawsze się znajdzie.
Poniedziałek może nie jest mega komfortowym terminem, ale inne też mają wady i nie jest to usprawiedliwieniem nie przyjścia. Godzina jest na tyle komfortowa, by większość po pracy zdążyła i na przyzwoitą porę można do domu wrócić. Frekwencji na poziomie <8k na 24h przed meczem nic nie usprawiedliwia. Biorąc pod uwagę przrciwnika, zespół, który zawsze na okazję grania z nami pianę na ustach ich kibiców wywołuje, tym bardziej powinna frekwencja być o wiele lepsza niż się zapowiada
Terminy poniedziałkowe są najlepsze, nie kolidują z wyjazdami łikendowymi,, świetna godz 19, jest czas po pracy piwko się napić i na mecz.
Powrót ok 21:30, można jeszcze piwko lub dwa wypić i się wyspać do pracy.
Pany dwa pytania:
1. Dziecko 3 lata na rodzinny wchodzi na rękach czy wejście bramą,
2. Na rodzinnym jest stoisko k1 gdzie można kupić Pasiaka?
Przecież u nas zawsze dużo osób kupuje w dniu meczu na ostatnią chwilę. Będzie 11 tys spokojnie co nie jest wcale złym wynikiem przy braku tych qrew i poniedziałku.
[quote]#post1736969 Przecież u nas zawsze dużo osób kupuje w dniu meczu na ostatnią chwilę. Będzie 11 tys spokojnie co nie jest wcale złym wynikiem przy braku tych qrew i poniedziałku.[/quote]
2500 biletów w jeden poniedziałkowy dzień meczu? No to byłby wyczyn! Wydaje mi się, ze 10 tys. będzie już sukcesem. Chyba, że nasz prezes ogłosi w południe nowego sponsora na koszulkę i dwóch napastników z LaLiga😆 😆 😂 i leniwi ciekawscy zdecydują się ruszyć tyłki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (49 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (48)