[quote]#post1736265 [quote]#post1736263 A wychodzimy na pole ;-)[/quote]
też...i na naiwnych...:)[/quote]
byl czas przywyknac...
-
-
Cracovia 0 - 2 Pogon Szczecin, poniedziałek 3 sierpnia 2026, 19:00
Ostatni remisowy mecz z Pogonią rozpoczął Cracovii serię 6 remisów /trwa/ może zwycięstwo przełoży się na serię zwycięstw.
- Edytowany
[quote]#post1736267 [quote]#post1736265 [quote]#post1736263 A wychodzimy na pole ;-)[/quote]
byl czas przywyknac...[/quote]
Przecież My tutaj na Forum, to najlepszy przykład przywyknięcia...:)
[b]Edycja z 29.07.2026 o godz. 10:45 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1736268 Ostatni remisowy mecz z Pogonią rozpoczął Cracovii serię 6 remisów /trwa/ może zwycięstwo przełoży się na serię zwycięstw.[/quote]
A ostatni wygrany to słynna zalana murawa i spontaniczne wejście na trybuny...
Pierwszy mecz po wymianie murawy...
BTW, zagraliśmy wtedy zajebistą 1 połowę i sam nie wiem jak wtedy nie prowadziliśmy kilkoma bramkami.
No a w końcówce SFG , dośrodkowanie Amira na głowę Virgila i wpadło w sieć.
https://x.com/KJagodynski/status/2082430061920059903?s=20
[quote]#post1736269 [quote]#post1736267 [quote]#post1736265 [quote]#post1736263 A wychodzimy na pole ;-)[/quote]
byl czas przywyknac...[/quote]
Przecież My tutaj na Forum, to najlepszy przykład przywyknięcia...:)
[b]Edycja z 29.07.2026 o godz. 10:45 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1736268 Ostatni remisowy mecz z Pogonią rozpoczął Cracovii serię 6 remisów /trwa/ może zwycięstwo przełoży się na serię zwycięstw.[/quote]
A ostatni wygrany to słynna zalana murawa i spontaniczne wejście na trybuny...
Pierwszy mecz po wymianie murawy...
BTW, zagraliśmy wtedy zajebistą 1 połowę i sam nie wiem jak wtedy nie prowadziliśmy kilkoma bramkami.
No a w końcówce SFG , dośrodkowanie Amira na głowę Virgila i wpadło w sieć.[/quote]
Ależ to był mecz, szaleństwo jakieś.... i wszyscy na D, super było. Cracovio, wróć do tamtej formy😎
Wg licznika dzisiaj 76 biletów...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1785356422-000.png[/img]
https://youtu.be/pgUrpuO88ZQ?is=08_X0LKQNpl_VO5C
- Edytowany
Łukasz Kuźma z paprykarzami
Kwiatkowski na VAR...
On chyba zomowców z cyganami też sędziował.
[quote]#post1736452 On chyba zomowców z cyganami też sędziował.[/quote]
Sprawdziłem, dokładnie on
Ja pier... do poniedziałku mam czekać na mecza 😆
[quote]#post1736453 [quote]#post1736452 On chyba zomowców z cyganami też sędziował.[/quote]
Sprawdziłem, dokładnie on[/quote]
I jakieś wnioski z tego płyną?
Tak.
Jakie?
w końcu schodzą bilety, jazdaaa!
[quote]#post1736574 Jakie?[/quote]
Jakieś płyną 🛶
[quote]#post1736592 w końcu schodzą bilety, jazdaaa![/quote]
Ci sie chyba strony błon pomyliły z tą jazdą.
Analiza techniczna drużyn.
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/348.png[/img-s] Pogon Szczecin[/h4]
[i]Analizy dokonano na podstawie statystyk z ostatnich 5 spotkań obu drużyn.[/i]
[comparison home_name="Cracovia" away_name="Pogon Szczecin" form-home="100" form-away="0" att-home="0" att-away="0" def-home="100" def-away="0" poisson-home="0" poisson-away="0" h2h-home="29" h2h-away="71" goals-home="37" goals-away="63" total-home="33.0" total-away="67.0"][/comparison]
[forecast home="35" home_name="Cracovia" draw="35" away="30" away_name="Pogon Szczecin"][/forecast][b]Podsumowanie analizy:[/b] Analiza statystyczna meczu pomiędzy [b]Cracovią[/b] a [b]Pogonią Szczecin[/b] wykazuje wyraźną dysproporcję w potencjale obu zespołów. W obszarze aktualnej formy oraz solidności defensywnej przewaga [b]Cracovii[/b] wynosi 100% do 0%, co wskazuje na całkowitą dominację gospodarzy pod względem bieżącej dyspozycji oraz szczelności formacji obronnych. Wskaźniki ofensywne oraz rozkład bramek w modelu Poissona nie wykazują różnic między rywalami, co sugeruje wyrównany potencjał strzelecki.
W zestawieniach historycznych (H2H) sytuacja ulega odwróceniu: [b]Pogoń Szczecin[/b] osiąga wynik 71% wobec 29% dla [b]Cracovii[/b], co potwierdza historyczną przewagę gości w bezpośrednich starciach. Statystyki bramkowe również faworyzują przyjezdnych (63% do 37%).
Łączny wskaźnik prawdopodobieństwa wskazuje na przewagę [b]Pogoni Szczecin[/b] na poziomie 67,0%, przy 33,0% dla [b]Cracovii[/b].
Twistem w tej konfrontacji jest zderzenie całkowitej dominacji [b]Cracovii[/b] w statystykach formy i defensywy z miażdżącą przewagą [b]Pogoni Szczecin[/b] w bezpośredniej historii spotkań. Mimo lepszej aktualnej dyspozycji gospodarzy, globalny wskaźnik statystyczny wskazuje na [b]Pogoń Szczecin[/b] jako faworyta spotkania, co czyni wynik meczu zależnym od tego, czy przeważą bieżące atuty defensywne [b]Cracovii[/b], czy historyczna dominacja [b]Pogoni Szczecin[/b].
[alert][i]Typy można zmieniać do momentu rozpoczęcia meczu.[/i]
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert]
[quote]#post1736803 [quote]#post1736592 w końcu schodzą bilety, jazdaaa![/quote]
Ci sie chyba strony błon pomyliły z tą jazdą.[/quote]
nic mi się nie pomyliło ;) słowa "jazda" nie używasz na co dzień ?
Przerywając na chwilę analizę ekspercką lajkonika i przekomarzanie odnośnie użycia właściwych słów przypomnę, że aktualnie mamy 7500 wejściówek na pierwszy mecz tego sezonu na Ziemi Świętej.
Frekwencja w ekstraklasie pokazuje, że ludziom się chce i wakacje nie są przeszkodą. Wiem, że poniedziałek ale jak nie będzie mocno powyżej 10k to trochę wstyd.
Jeśli ktoś jeszcze nie poczynił odpowiednich kroków odnośnie zaklepana swojej obecność w celu wspierania Naszej Cracovii bezpośrednio na stadionie, to jest już najwyższa pora żeby właśnie tak zrobić.
Dziękuję za uwagę i pamiętajcie, że wszystko zaczyna się od Nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)