Na sektor rodzinny najwięcej sprzedanych
-
-
Obchody 120-lecia CRACOVII
[quote]#post1733242 Po 11 zwolnią się miejsca karnetów i już będą obowiązywać tylko ceny normalne bez zniżki na karnet[/quote]
https://cracovia.pl/posts/trwa-sprzedaz-biletow-na-mecz-jubileuszowy-cracovia-sevilla-fc/6095
"Informujemy, że karnetowicze mają zarezerwowane swoje miejsca do dnia 11 lipca włącznie. Od 12 lipca zwolnione zostaną dotychczas zarezerwowane miejsca,[b] jednak możliwość zakupu biletów w preferencyjnej cenie zostaje utrzymana[/b]. Jednocześnie od 12 lipca obowiązywać będzie wyższa cena biletów, dlatego zachęcamy do zakupu wcześniej."
19 lipca wszyscy na stadion, nie będzie pluć nam w twarz cyberjanusz !!
Zachecajmy sąsiadów, znajomych... To coś co możemy zrobić dla Cracovii, i nie wymaga od nas wielkich poświęceń.
Jarek wykorzystuje naszą kłótliwość o wszystko (i tak jest niestety), która sprawia, że możemy na maxa zniechęcić Naszych własnych kibiców do danego wydarzenia - tutaj meczu jubileuszowego.
Kolejna nauczka na przyszłość .
Jeszcze niedawno bronił Filipiaka jak Częstochowy, z teraz.... Wajcha w drugą stronę
Może do 10 tys uda się dociągnąć.
Wiślacka Ku.wa atakuje UB-eckie ścierwo
https://gol24.pl/klich-kontra-krolewski-internetowe-zwarcie-pilkarza-cracovii-i-prezesa-wisly/ar/c2-19140937#google_vignette
https://x.com/i/status/2076256699430678587
😂😂😂😂😂😂😂
Warto wybrać się na ten mecz z Sevillą i zobaczyć drużynę z wysokiej pólki.... Takiej ekipy jeszcze u nas nie było, więc warto wydać te 150 zł.... Byle tylko drużyna Sevilli przyjechała w podstawowym składzie i coś zagrała.... Tak poruszę kwestię niestety z drugiej strony Błoń, jak do gts przyjechała słynna Parma z końcem lat 90-tych (tym nożem został wtedy trafiony Dino Baggio). Też wtedy pojawiła się u nich pierwszy raz drużyna światowego formatu. Pamiętam, że wracałem wtedy z naszego meczu o PP z GKS-em Katowice przegranym 2-3 (my 3 liga a oni 1) i przechodziłem koło stadionu gts i tak z głupa zobaczyłem kolejkę na kilka osób na ten mecz z Parmą (zapewne sprzedaż odbywała się dla tych wtajemniczonych). Z kieszonkowych miałem akurat te 35 zł i kupiłem bilet z myślą żeby zobaczyć mocną drużynę oczywiście jej kibicując nie ważne z którego sektora tak po cichu. Kiedy oficjlalnie otworzyli kasy, to szaleństwo było takie, że koniki blokowały kolejkę, dochodziło do bijatyk i nie było możliwości kupić biletu. Gdy fama się rozeszła na osiedlu, że mam bilet, to różne osoby do mnie pukały do drzwi z chęcią zakupu tego biletu. Ja założyłem, że mogę go sprzedać za 100 zł ale ostatecznie sprzedałem za 90 zł.... Na 5 minut przed meczem koniki sprzedawały te bilety za 30 zł, czyli o 5 zł taniej a na meczu ostatecznie zasiadło...10000 widzów
Vasago, czerwona kartka. Pauzujesz całą rundę jesienną.
[quote]#post1733588 Vasago, czerwona kartka. Pauzujesz całą rundę jesienną.[/quote]
To fatalnie bo w ostatnich latach na jesieni jeszcze coś gramy a na wiosnę masakra:)
- Edytowany
Jeśli narowisty bachor Jarosław K. nazywa nas korupkovią to należałoby mu wyjaśnić pojęcie korupcji. Pochodzi ono z łaciny i oznacza psucie zasad moralnych. A jeśli tak, to właśnie GTS Wisła dopuszczała się mega korupcji współpracując z UB (działało w GTS-ie prawie 100 funkcjonariuszy tej zbrodniczej promoskiewskiej instytucji) niszcząc i psując rywalizację sportową w Krakowie i czerpiąc nieuczciwie korzyści dzięki oszustwom UB-eckim dokonywanym wobec Cracovii przez prawie 50 lat, a po upadku PRL-u wykorzystywaniu kontaktów i układów z tego wynikających w kraju niezlustrowanym i budowanym przez poubecki układ w polityce biznesie i sporcie.
O niszczeniu w czasach komunistycznych przez ubecką Wisłę sekcji Cracovii i łamaniu zasad fair play można by napisać grubą księgę.
Narowisty bachor Jarosław K. widzi drzazgę w oku Cracovii a nie widzi potężnej belki w oku poubeckiego towarzystwa.
[b]GTS Wisła można zarzucić największe łajdactwa przy których "fryzjer" jest niewinnym niemowlakiem:
-współpracę ze zdrajcami ojczyzny z UB,
-zbrodnie przeciw narodowi polskiemu (m.in. w stanie wojennym czynne wspieranie ZOMO)
- walka przeciwko niepodległości Polski ramię w ramię z ZOMO i UB,
- 50 letni ogrom oszustw sportowych polegających na uprzywilejowanej ubeckiej protekcji tej totalitarnej instytucji narzuconej przez Moskwę,
- zakłamywanie historii Cracovii (o rzekomej opiece ze strony Cyrankiewicza) i pogwardyskiego towarzystwa poprzez ignorowanie ubeckich oszustw, kłamstw itd, itd.[/b]
[b]Wisła wyrosła na ubeckich kłamstwach i układach i jeżeli kogokolwiek ma dogonić sprawiedliwość historyczna to właśnie GTS Wisłę poprzez surowe ukaranie tego towarzystwa i przy jednoczesnym naprawieniu krzywd wyrządzanych Cracovii przez dziesiątki lat.
[/b]
Nie mam czasu dłużej pisać ale niestety bezczelne wypowiedzi Jarosława K. świadczą jakim wielkim błędem było po 1990 roku nie przeprowadzenie rozliczenia komunizmu w Polsce i nie uczenie młodzieży prawdziwego patriotyzmu opartego na prawdzie historycznej a nie propagandzie jaką głosi.
Obywatelu Królewski "Nie sądź a nie będziesz sądzony" bo nie znasz nawet jednej dziesiątej prawdy.
Wiadoma jaka frekwencja zapowiada się na meczu? Będzie over 10k?
[quote]#post1733605 Wiadoma jaka frekwencja zapowiada się na meczu? Będzie over 10k?[/quote]
Komplet
Dokładnie, trzeba uciszyć jareczka kompletem, żeby znowu mógł odpalić i mógł się z niego śmiać cały Internet. Komentarze pod wszystkimi artykułami o jego przepychance z Klichem pokazują jasno jaki kibice mają do niego stosunek
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784017589-904.jpg[/img]
Najgorzej... teraz nie jeden krakoski centuś se zobaczy w tv za darmo i nie wesprze Klubu finansowo....
Lepiej zapłacić Canal Plus i wspierać Canal Plus
Mam nadzieję że koncertu nie będą transmitować
sezon wakacyjny jest, niektórzy mają urlopy i fajnie że sobie obejrzą w TV. Poza tym... W Krakowie to głównie zwalniają i w obecnych, trudnych czas taki bilet to może być wydatek.
Niech każdy wspiera klub jak potrafi, dla mnie nie ma gorszych i lepszych kibiców Pasów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
RZ1975, Goście (1)