Na sektor rodzinny najwięcej sprzedanych
-
-
Obchody 120-lecia CRACOVII
[quote]#post1733242 Po 11 zwolnią się miejsca karnetów i już będą obowiązywać tylko ceny normalne bez zniżki na karnet[/quote]
https://cracovia.pl/posts/trwa-sprzedaz-biletow-na-mecz-jubileuszowy-cracovia-sevilla-fc/6095
"Informujemy, że karnetowicze mają zarezerwowane swoje miejsca do dnia 11 lipca włącznie. Od 12 lipca zwolnione zostaną dotychczas zarezerwowane miejsca,[b] jednak możliwość zakupu biletów w preferencyjnej cenie zostaje utrzymana[/b]. Jednocześnie od 12 lipca obowiązywać będzie wyższa cena biletów, dlatego zachęcamy do zakupu wcześniej."
19 lipca wszyscy na stadion, nie będzie pluć nam w twarz cyberjanusz !!
Zachecajmy sąsiadów, znajomych... To coś co możemy zrobić dla Cracovii, i nie wymaga od nas wielkich poświęceń.
Jarek wykorzystuje naszą kłótliwość o wszystko (i tak jest niestety), która sprawia, że możemy na maxa zniechęcić Naszych własnych kibiców do danego wydarzenia - tutaj meczu jubileuszowego.
Kolejna nauczka na przyszłość .
Jeszcze niedawno bronił Filipiaka jak Częstochowy, z teraz.... Wajcha w drugą stronę
Może do 10 tys uda się dociągnąć.
Wiślacka Ku.wa atakuje UB-eckie ścierwo
https://gol24.pl/klich-kontra-krolewski-internetowe-zwarcie-pilkarza-cracovii-i-prezesa-wisly/ar/c2-19140937#google_vignette
https://x.com/i/status/2076256699430678587
😂😂😂😂😂😂😂
Warto wybrać się na ten mecz z Sevillą i zobaczyć drużynę z wysokiej pólki.... Takiej ekipy jeszcze u nas nie było, więc warto wydać te 150 zł.... Byle tylko drużyna Sevilli przyjechała w podstawowym składzie i coś zagrała.... Tak poruszę kwestię niestety z drugiej strony Błoń, jak do gts przyjechała słynna Parma z końcem lat 90-tych (tym nożem został wtedy trafiony Dino Baggio). Też wtedy pojawiła się u nich pierwszy raz drużyna światowego formatu. Pamiętam, że wracałem wtedy z naszego meczu o PP z GKS-em Katowice przegranym 2-3 (my 3 liga a oni 1) i przechodziłem koło stadionu gts i tak z głupa zobaczyłem kolejkę na kilka osób na ten mecz z Parmą (zapewne sprzedaż odbywała się dla tych wtajemniczonych). Z kieszonkowych miałem akurat te 35 zł i kupiłem bilet z myślą żeby zobaczyć mocną drużynę oczywiście jej kibicując nie ważne z którego sektora tak po cichu. Kiedy oficjlalnie otworzyli kasy, to szaleństwo było takie, że koniki blokowały kolejkę, dochodziło do bijatyk i nie było możliwości kupić biletu. Gdy fama się rozeszła na osiedlu, że mam bilet, to różne osoby do mnie pukały do drzwi z chęcią zakupu tego biletu. Ja założyłem, że mogę go sprzedać za 100 zł ale ostatecznie sprzedałem za 90 zł.... Na 5 minut przed meczem koniki sprzedawały te bilety za 30 zł, czyli o 5 zł taniej a na meczu ostatecznie zasiadło...10000 widzów
Vasago, czerwona kartka. Pauzujesz całą rundę jesienną.
[quote]#post1733588 Vasago, czerwona kartka. Pauzujesz całą rundę jesienną.[/quote]
To fatalnie bo w ostatnich latach na jesieni jeszcze coś gramy a na wiosnę masakra:)
- Edytowany
Jeśli narowisty bachor Jarosław K. nazywa nas korupkovią to należałoby mu wyjaśnić pojęcie korupcji. Pochodzi ono z łaciny i oznacza psucie zasad moralnych. A jeśli tak, to właśnie GTS Wisła dopuszczała się mega korupcji współpracując z UB (działało w GTS-ie prawie 100 funkcjonariuszy tej zbrodniczej promoskiewskiej instytucji) niszcząc i psując rywalizację sportową w Krakowie i czerpiąc nieuczciwie korzyści dzięki oszustwom UB-eckim dokonywanym wobec Cracovii przez prawie 50 lat, a po upadku PRL-u wykorzystywaniu kontaktów i układów z tego wynikających w kraju niezlustrowanym i budowanym przez poubecki układ w polityce biznesie i sporcie.
O niszczeniu w czasach komunistycznych przez ubecką Wisłę sekcji Cracovii i łamaniu zasad fair play można by napisać grubą księgę.
Narowisty bachor Jarosław K. widzi drzazgę w oku Cracovii a nie widzi potężnej belki w oku poubeckiego towarzystwa.
[b]GTS Wisła można zarzucić największe łajdactwa przy których "fryzjer" jest niewinnym niemowlakiem:
-współpracę ze zdrajcami ojczyzny z UB,
-zbrodnie przeciw narodowi polskiemu (m.in. w stanie wojennym czynne wspieranie ZOMO)
- walka przeciwko niepodległości Polski ramię w ramię z ZOMO i UB,
- 50 letni ogrom oszustw sportowych polegających na uprzywilejowanej ubeckiej protekcji tej totalitarnej instytucji narzuconej przez Moskwę,
- zakłamywanie historii Cracovii (o rzekomej opiece ze strony Cyrankiewicza) i pogwardyskiego towarzystwa poprzez ignorowanie ubeckich oszustw, kłamstw itd, itd.[/b]
[b]Wisła wyrosła na ubeckich kłamstwach i układach i jeżeli kogokolwiek ma dogonić sprawiedliwość historyczna to właśnie GTS Wisłę poprzez surowe ukaranie tego towarzystwa i przy jednoczesnym naprawieniu krzywd wyrządzanych Cracovii przez dziesiątki lat.
[/b]
Nie mam czasu dłużej pisać ale niestety bezczelne wypowiedzi Jarosława K. świadczą jakim wielkim błędem było po 1990 roku nie przeprowadzenie rozliczenia komunizmu w Polsce i nie uczenie młodzieży prawdziwego patriotyzmu opartego na prawdzie historycznej a nie propagandzie jaką głosi.
Obywatelu Królewski "Nie sądź a nie będziesz sądzony" bo nie znasz nawet jednej dziesiątej prawdy.
Wiadoma jaka frekwencja zapowiada się na meczu? Będzie over 10k?
[quote]#post1733605 Wiadoma jaka frekwencja zapowiada się na meczu? Będzie over 10k?[/quote]
Komplet
Dokładnie, trzeba uciszyć jareczka kompletem, żeby znowu mógł odpalić i mógł się z niego śmiać cały Internet. Komentarze pod wszystkimi artykułami o jego przepychance z Klichem pokazują jasno jaki kibice mają do niego stosunek
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784017589-904.jpg[/img]
Najgorzej... teraz nie jeden krakoski centuś se zobaczy w tv za darmo i nie wesprze Klubu finansowo....
Lepiej zapłacić Canal Plus i wspierać Canal Plus
Mam nadzieję że koncertu nie będą transmitować
sezon wakacyjny jest, niektórzy mają urlopy i fajnie że sobie obejrzą w TV. Poza tym... W Krakowie to głównie zwalniają i w obecnych, trudnych czas taki bilet to może być wydatek.
Niech każdy wspiera klub jak potrafi, dla mnie nie ma gorszych i lepszych kibiców Pasów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)