150 zł za bilet, pojebało ich.
-
-
Obchody 120-lecia CRACOVII
Nie chcą mieć pełnego stadionu, wszystko dla Santo 😋
Niezła cena chyba sprowadzenie Sevilli trochę kosztuje.
120 zł. dla posiadaczy karnetu, oczywiście będę.
Ja pewnie kupię. Było by wstyd gdyby nie było pełnego stadionu.
Jak nic tureckie viceprezesy bedo rozdawac w cenie biletu paelle a krewetkami i darmowe choinki do malucha o zapachu kokosowym...
Kupione⚪️🔴
No to teraz po nickach, zobaczymy komu tak naprawdę zależy na pucharach, hehe....
Dla mnie też cena nie jest problemem, jednak dla młodszych kibiców może już być.
Przede wszystkim klub musi doić kibiców na takich rzeczach by się rozwijać. Teraz nie ma czasów by ktoś tylko dorzucał.
Jak jest okazja to trzeba, dodatkowo ukłon w stronę karnetowiczów i dla mnie jest ok.
Pod warunkiem, że kasa zawsze idzie na klub a nie potem do kieszeni.
Cena znośna, słyszałem, że to teraz mało interesujący rywal za taką kasę.
Owszem ale na ten moment historii Cracovii nie ma co wybrzydzać bo to zawsze lepiej zagrać z Sevillą niż Piastem.
P.S. klub mi nie płaci i chwałę ich ostatnio pro bono
Czy ja dobrze widzę, H3 najdroższe???
- Edytowany
No wiecie, wszystko chcemy za darmo najlepiej, aby jeszcze limuzyna podjechała pod dom po nas, aby Nas zawieźć na mecz plus kiełbasa od Kabanosika gratis.
Panie i Panowie czasy 3 ligi grupy IV już poza nami, to było .... sic 23 lata temu, ćwierć wieku Pany, ja piernicze już tyle lat 3 ligi nie widziałem nie licząc rezerwy :).
[quote]#post1729378 Jak nic tureckie viceprezesy bedo rozdawac w cenie biletu paelle a krewetkami i darmowe choinki do malucha o zapachu kokosowym...[/quote]
Nie chcę, nie lubię krewetek, za paellą też nie przepadam.
Bilet kupiłem - jakby mieli coś rozdawać, to jakies pamiątki , wydawnictwa, gadżety...
A w ogóle chciałbym, żeby w takim meczu zagrali np. Rózga, Bzdyl ale to "marzenie ściętej głowy"...
[quote]#post1729385 Czy ja dobrze widzę, H3 najdroższe???[/quote]
Biznesowy majstersztyk, kbow-how prosto znad Bosforu...
Spodziewają się kompletu, a gdy zostanie H3, ludzie będą gotowi zapłacić 240.
No, zobaczymy, czy to się powiedzie
"Odsłaniamy kolejną gwiazdę obchodów 120-lecia Cracovii! Już 13 czerwca na stadionie przy Kałuży wystąpi Maciej Maleńczuk."
Myślicie, że to już jest gwiazda wieczoru?
Myślę że tak aczkolwiek Chylińska bywała na Cracovii jeżeli mamy cień szans żeby ją sprowadzić to czemu nie
Spoko Maciej na pewno da radę!!
Dziwi mnie narzekanie na ceny biletów na Sevilla. To mecz jubileuszowy!! 160 zł można w jeden wieczór na jedną osobę przewalić w knajpie, bilet na byle brzdekanie kosztuje min 120 , a jakiś Podsiadło czy męskie granie 300. Towarzyskie mecze reprezentacji na które też się nie da patrzyc kosztuje w najgorszych sektorach 150 zl, s tutaj na sicialach Cracovia, ponoć kibice Cracovii płaczą na ceny biletów i lecą z wyrzutami do klubu.
Dla mnie niezrozumiałe ale każdy ma prawo do swojego zdania i dokonania wyboru, kupiłem 5 biletów że zniżką karnetowa.
Zamiat płakać nad 130 zł , powinniśmy pokazać tym z GTS że jubileusz naszego klubu potrafimy uczcic z pompą. A nie że frekwencja mała i pożywką dla jareczka!!
Na GTS są bilety i karnety droższe od naszych na sezon i to znacznie, a już mają 9000 karnetów sprzedanych. A u nas standardowe pasiaste narzekanie, że czemu nie za darmo.... !!!
- Edytowany
Chciałbym jednak na tym meczu widzieć pełne trybuny kibiców,czy tak będzie ?
Z tego co słyszałem ceny biletów miały być jeszcze wyższe......
- Edytowany
W mojej opinii klub temat biletów na mecz z Sevillą totalnie zajebał.
Dało się to na luzie ogarnąć tak by I wilk był syty, i owca cała. Tylko te łby, bo trzeba tak powiedzieć że siedzą tam łby nie wpadły na to by pobawić się tym trochę i wymyśleć coś bardziej kreatywnego. 160zł (z karnetem) za sparing z drużyną która od 4 lat nie zawitała nawet do górnej połowy tabeli LaLiga. Do tego termin letni, ludzie w najpierw planują wakację z rodziną, ogarnięcie dzieciaków i masę innych rzeczy, potem jest sparing jako mecz jubileuszowy.
Ale mimo wszystko można było z tego zrobić bardziej atrakcyjne wydarzenie, tylko trzeba było ruszyć łbem, coś czego w naszym klubie nikt nie dokonał. Na to wszystko na obchodach 120lecia Amdurer z Colakiem wpadli na pomysł że wykręcą taki numer żeby tabelka w excelu się zaświeciła na zielono.
Wynik tego wszystkiego są taki że jak się rozmawia ze znajomymi to sentyment i nastawienie zamiast się budować to leci na mordę a u ludzi rośnie wkurwienie jedynie i poirytowanie.
Wystarczyło część tego kosztu wrzucić w cenę karnetu i "rozdać" te wejściówki karnetowiczom "w bonusie"/"nagrodzie" za lojalność i wykup siedzenia na cały sezon. I jestem przekonany że odbiór byłby pierdyliard razy przyjemniejszy, wydźwięk o niebo lepszy i każdy by dostał po części to co chce a jednocześnie można było to wykorzystać do kampanii karnetowej, która... chyba to nikogo nie dziwi ale oczywiście idzie gorzej niż przed poprzednim sezonem. Brawo zarząd. :)
Brak słów czasami jak ludzie w tym klubie potrafią zrobić z czegoś prostego tak pojebane zawirowanie.
Ps. tak wiem, terminy i dogadanie tego tematu. Ale od tego ma się łeb na karku by pomyśleć o tym w odpowiednim czasie. Że my nie będziemy w pucharach to już było oczywiste od kilku miesięcy w sumie, Sevilla była przez chwilę zamieszana nawet w walkę o spadek. Temat był do ogarnięcia na totalnym luzie.
Ps 2. Mnie osobiście cena nie boli, bilet kupiony ale ogólnie aura w okół tematu jest taka że w większości wzbudziła złe emocje a dla niektórych taka cena wyklucza prawdziwego kibica z takiego eventu. Do tego jeśli Stowarzyszenie puszcza oświadczenia w tym temacie to jest strzał w stopę ze strony klubu. Dobrze że już czerwiec, jeszcze 6mc i rok jubileuszowy do wora. uff.
Panowie, spokojnie. Te ceny są po to, żebyśmy się przyzwyczaili do cen biletów na Ligę Mistrzów 😎
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)