[quote]#post1728443 Nie żebym się czepiał ale mecz 19 lipca w którym przeciwnikiem będzie Sevilla powinien się odbyć wieczorem, a nie o 16:00. Klimat meczowy jest znacznie lepszy jak na polu jest już trochę ciemno, przy sztucznym świetle. Do tego będzie chłodniej, to przecież lipiec.[/quote]
Tego samego dnia o 21:00 naszego czasu jest finał Mistrzostw Świata, domyślam się, że to jeden z powodów (być może główny), że mecz jednak będzie o 16:00
-
-
Obchody 120-lecia CRACOVII
A kto za swiatlo zaplaci... toz to koszta... niech jakis ksiegowy z forumowych ksiegowych policzy ile oszczedza na swietle jak przy sloncu zagraja a nie przy swiatlach 😆
[quote]#post1728447
Tego samego dnia o 21:00 naszego czasu jest finał Mistrzostw Świata, domyślam się, że to jeden z powodów (być może główny), że mecz jednak będzie o 16:00[/quote]
Masz pełną rację. Nie sprawdziłem tego, w takim razie niezły wybór, akurat w dniu finału MŚ.
A druga sprawa, że może po meczu będzie też coś w pobliżu stadionu i człowiek chętniej zostanie.
Ktoś pewnie wie lub myśli nad tym.
[quote]#post1728458 A druga sprawa, że może po meczu będzie też coś w pobliżu stadionu i człowiek chętniej zostanie.
[/quote]
Właśnie bardziej myślałem, że sam mecz będzie zwieńczeniem dnia, a ewentualne inne atrakcje wcześniej. No ale w dniu finału MŚ nie ma i czym mówić, mecz nie mógł się odbyć w tym samym czasie.
Naprwde musicie juz narzekac... Przez ostatnie 20 lat nawet nie bylimy w poblizu takiego klubu jak Sevilla.
Nikt nie narzeka, ja np. się bardzo cieszę, ale jakby mecz był o godzinie 20:00, to bym się jeszcze bardziej cieszył. Luźne stwierdzenie faktu, wieczorem mecze po prostu lepiej się ogląda.
Taki telebim i możliwość obejrzenia finału mundialu z Pasiakami to by było coś
I mecz DRK - WKS
12.06.(Piątek)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1780594464-091.jpg[/img]
Sie nachodzicie 😂🤣😂😂 wiecej w drodze niz atrakcji 😂🤣
[quote]#post1728067 Bardzo pozytywnie odbieram załatwienie gości z ligi hiszpańskiej. No wiadomo wolałbym Athletic Bilbao dla wspólnoty barw a i zajadłego fundamentalizmu Klubowego co musi nam się podobać.
Generalnie brawo Vicki. Ciekawe czy prezes do tego czasu będzie? ;)[/quote]
Ale Sevilla ma jak najbardziej prawidłowe barwy. Sami siebie nazywają "Rojiblancos"
[quote]#post1728978 Sie nachodzicie 😂🤣😂😂 wiecej w drodze niz atrakcji 😂🤣[/quote]
Ważna jest droga a nie cel 😉
Dostępny jest może konkretny plan obchodów 120 - lecia klubu,taki plan dnia ? o sobotę mi chodzi.
Na wszelki wypadek kupię bilet na pociąg bo dzień się już chyba nie zmieni.
Ten program z piątku jest jakiś wiążący? Bo szukałem na stronie i socjalach tej grafiki, ale nie znalazłem.
Czy żeby wejść na obchody z dzieciakami trzeba mieć jakieś bilety albo karty kibica powyrabiane?
Nie ma nawet info gdzie ten pokaz ma być. Wszystko bardzo ogólnie że na stadionie,
[quote]#post1729189 Ten program z piątku jest jakiś wiążący? Bo szukałem na stronie i socjalach tej grafiki, ale nie znalazłem.[/quote]
moim zdaniem to jakiś fake
Wydaje mi się, że to było gdzieś wrzucane, ale chyba zostało usunięte bo nigdzie nie ma z oficjalnych mediów KS
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)