Argentyna jak zwykle autobus w polu karnym,. Hiszpania miliony podań "ja do ciebie ty do mnie" , mecz jak do tej pory słabiutki, nic się nie dzieje, pociąg do Trzebini
-
-
Mundial 2026
No nie spodziewałem się innego meczu, ale zawsze można się łudzić
lekki ziew :)
Vincic ty kurwo ślepa
Co się stało nagle z tą Argentyną ?? 70 minuta a oni w statystykach mają same 0 🤔.
Zwykle po 2 hajdrejszynie odpalali, ale chyba nie tym razem
Oni muszą przegrywać, inaczej nie grają.
Pierwszy mistrz świata bez strzału na bramkę? Poza karnymi , hehehe
Tragiczna jest Argentyna....
Argentyna obsrała się Hiszpanii..
Dziwny ten mecz jakiś 😂 Argentyna nie może zrobić 1 akcji przez cały mecz, a Hiszpania każdy strzał celny to idealnie tam gdzie stoi bramkarz Argentyny.
Organizacja przestępcza o nazwie FIFA w swoim stylu mianowała na sędziego finału jakiegoś jebanego ciecia...
Ten mecz to absolutne piłkarskie dno. Wolę mecze rezerw Niecieczy z Cieżkowicami.
Ewidentna bezpośrednia czerwona, a ci idioci protestują o drugą żółtą xD
[quote]#post1734858 Ewidentna bezpośrednia czerwona, a ci idioci protestują o drugą żółtą xD[/quote]
Nawet Mati Borek się zdenerwował i czuć, że mocno kibicuje Argentynie 😋
Żadnej kartki nie powinno być
Hiszpania miażdży Argentynę 0:0.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784496269-355.jpeg[/img]
A mnie zastanawia ten stadion finałowy. Zero dachu, w eksraklasie nie dostałby licencji na ekstraklasę....
Kibicuję Hiszpanii.
- Edytowany
Jaki tu niby był faul? xDDD
Że niby na tym jebanym pajacu w bramce? xDDD
xG Argentyny robi wrażenie... grać finał i mieć 0.00 😋
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)