Jak już wziął pilke na 2 baty wiedziałem że nie strzeli
-
-
Mundial 2026
Jakim trzeba być dupkiem żeby nie wykorzystać takiego karnego , nie wiem?
[quote]#post1732516 Uff, zjebali karnego.
Swoją drogą, ciekawe czy Nylaanda zobaczymy 19 lipca na K1[/quote]
Może grać ale w Finale MŚ.
Napatrzyli się na cipkowate dreptanie i teraz kolejny któremu się wydaje, że on też umie
Miła poszła spać, przełączam się na atmosferę stadionu w przerwie. Muszę wytrzymać.
Oni muszą być kochankami, inaczej tej symbiozy nie potrafię wytłumaczyć. Grzesiu zasypia przy zapętlonej transmisji z komentarzem Mateuszka.
Widać, że trener Norwegii konsultował się z cyganem, przecież jedyne co oni grają to dzida na wielkiego topora.
Jak Norwegia wygra to nikt nie będzie ich rozliczał za styl, Brazylią jest lepsza i dlatego taka taktyka
Ściszyłem głośność ale i tak nie jestem wstanie wytrzymać dłużej tego darcia gęby tych dwóch ,,artystów,, mikrofonu , no nie mogę!
- Edytowany
Piłka zmienia 10 razy właściciela, strony atakujące, a oni zadowoleni ze swojej zajebistości potrafią sobie anegdotki opowiadać haha. Nie ma w tej redakcji kogoś ogarniętego kto by im coś powiedział? Czy to po prostu nowa norma?
Potwór.
- Edytowany
Brazylia - Halaand 0:2.... dobranoc 😋
Brawo ... Norwegia !
Koniec końców 1:2, ale dla mnie ok. Brawo Norwegia
Ta druga bramka Haalanda,coś pięknego.
Kurwa trzeba iść spać.
A propos sąsiedzkich rywalizacji, ciekawostka. Zdziwiło mnie to, ale pewnie mało wiem w temacie . Zawsze myślałem, że Portugale mają ostro na pieńku z Hiszpanami. Ostatnio spotkałem znajomego z okolicy ze spacerów czworonogów Hiszpana. Zaczęliśmy gadać o mundialu. No i okazuje się, z Portugalami spoko, zdrowa rywalizacja i przekomarzanie, natomiast, tutaj dla mnie zdziwko, aż chłop poczerwieniał jak wspomniałem Maroko. Nie trawią się jak my z gts. Hehe.
W sumie to nie wydarzyło się nic niezwykłego, Brazylia od kilku już lat dostaje regularnie w ryj. Przepychają mecze, a jak pojawia się rywal z poważniejszymi argumentami, to kończą turniej.
Norwegia z kolei jak pisałem, potrafi cierpieć i uderzyć w odpowiednim momencie. Ciekawe jak się rozwinie sytuacja dalej, skurczybyki mają szansę napisać wielką historię już na tym mundialu.
Teraz Meksyk vs Anglia.
Ale mnie wkurza to przesuwanie meczów z powodu złej pogody. Absurd.
- Edytowany
2 gole Bellinghama w 1 minutę, Meksyk zrobił coś niebywałego, jak z wyrównanego meczu zmieniła sie sytiacja na korzyść Anglików.
Meksyk jest jednak nieprzewidywalny. 2 minuty po stracie 2 goli sami strzelają. Zapowiada sie wyborna godzina
Dwa dobrze przeprowadzone ataki Anglików i dwie bramki, tu się należą brawa. Natomiast tych dwóch środkowy obrońców, to jakaś paranoja, strasznie wystraszeni. Mają szczęście, że schodzą na przerwę z prowadzeniem.
Generalnie jedne z najlepszych kilkilunastu minut (od 35 do gwizdka kończącego pierwszą połowę). 3 gole, sytuacji na tyle, że zamiast 1:2 mogło być i 4:2, niesamowita intensywność, praktycznie żadnych przerw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)