Jak już wziął pilke na 2 baty wiedziałem że nie strzeli
-
-
Mundial 2026
Jakim trzeba być dupkiem żeby nie wykorzystać takiego karnego , nie wiem?
[quote]#post1732516 Uff, zjebali karnego.
Swoją drogą, ciekawe czy Nylaanda zobaczymy 19 lipca na K1[/quote]
Może grać ale w Finale MŚ.
Napatrzyli się na cipkowate dreptanie i teraz kolejny któremu się wydaje, że on też umie
Miła poszła spać, przełączam się na atmosferę stadionu w przerwie. Muszę wytrzymać.
Oni muszą być kochankami, inaczej tej symbiozy nie potrafię wytłumaczyć. Grzesiu zasypia przy zapętlonej transmisji z komentarzem Mateuszka.
Widać, że trener Norwegii konsultował się z cyganem, przecież jedyne co oni grają to dzida na wielkiego topora.
Jak Norwegia wygra to nikt nie będzie ich rozliczał za styl, Brazylią jest lepsza i dlatego taka taktyka
Ściszyłem głośność ale i tak nie jestem wstanie wytrzymać dłużej tego darcia gęby tych dwóch ,,artystów,, mikrofonu , no nie mogę!
- Edytowany
Piłka zmienia 10 razy właściciela, strony atakujące, a oni zadowoleni ze swojej zajebistości potrafią sobie anegdotki opowiadać haha. Nie ma w tej redakcji kogoś ogarniętego kto by im coś powiedział? Czy to po prostu nowa norma?
Potwór.
- Edytowany
Brazylia - Halaand 0:2.... dobranoc 😋
Brawo ... Norwegia !
Koniec końców 1:2, ale dla mnie ok. Brawo Norwegia
Ta druga bramka Haalanda,coś pięknego.
Kurwa trzeba iść spać.
A propos sąsiedzkich rywalizacji, ciekawostka. Zdziwiło mnie to, ale pewnie mało wiem w temacie . Zawsze myślałem, że Portugale mają ostro na pieńku z Hiszpanami. Ostatnio spotkałem znajomego z okolicy ze spacerów czworonogów Hiszpana. Zaczęliśmy gadać o mundialu. No i okazuje się, z Portugalami spoko, zdrowa rywalizacja i przekomarzanie, natomiast, tutaj dla mnie zdziwko, aż chłop poczerwieniał jak wspomniałem Maroko. Nie trawią się jak my z gts. Hehe.
W sumie to nie wydarzyło się nic niezwykłego, Brazylia od kilku już lat dostaje regularnie w ryj. Przepychają mecze, a jak pojawia się rywal z poważniejszymi argumentami, to kończą turniej.
Norwegia z kolei jak pisałem, potrafi cierpieć i uderzyć w odpowiednim momencie. Ciekawe jak się rozwinie sytuacja dalej, skurczybyki mają szansę napisać wielką historię już na tym mundialu.
Teraz Meksyk vs Anglia.
Ale mnie wkurza to przesuwanie meczów z powodu złej pogody. Absurd.
- Edytowany
2 gole Bellinghama w 1 minutę, Meksyk zrobił coś niebywałego, jak z wyrównanego meczu zmieniła sie sytiacja na korzyść Anglików.
Meksyk jest jednak nieprzewidywalny. 2 minuty po stracie 2 goli sami strzelają. Zapowiada sie wyborna godzina
Dwa dobrze przeprowadzone ataki Anglików i dwie bramki, tu się należą brawa. Natomiast tych dwóch środkowy obrońców, to jakaś paranoja, strasznie wystraszeni. Mają szczęście, że schodzą na przerwę z prowadzeniem.
Generalnie jedne z najlepszych kilkilunastu minut (od 35 do gwizdka kończącego pierwszą połowę). 3 gole, sytuacji na tyle, że zamiast 1:2 mogło być i 4:2, niesamowita intensywność, praktycznie żadnych przerw.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Kamaz80, Goście (3)