K***a jakby nie ustawili z termaliką to już by żydzew był w I lidze
-
-
Pozostałe mecze 33 kolejki ekstraklasy 2025/2026
Liczę że jeszcze się wykartkują jedni i drudzy
Poleciało na stadionie głośne wtsk
przy tym wyniku Motor potrzebuje remisu do utrzymania
Brawo Korona, przy tym wyniku jeszcze Areczka moze sie cudem utrzymac.
- Edytowany
Na Pana Jacka Zielińskiego to jednak można liczyć ;). Piękny wynik w Kielcach.
Brawo Korona niech Widzew leci życzę im tego kosztem Areczki ,przynajmniej kundle nie beda mieli meczu przyjaźni 😬
Rosną szanse Widzewa na spadek 😀.
- Edytowany
Jak dla mnie wynik Korony ok. Aby teraz Lechia G, przegrała i Korona ma utrzymanie....
Ps. Wiem, powinniśmy liczyć tylko na Siebie, ale ten sezon jest tak pawolony, że ....
[b]Edycja z 15.05.2026 o godz. 22:37 (scalono posty)[/b]
Klimek mówi, że Korona nie spadnie:
https://x.com/pklimek99/status/2055384369632608312?s=20
Miejsce spadkowe jedno, kandydatów zostało pięciu. Szkoda że lechia z legią gra po nas, bo gdyby nie wygrali było by granko na remis.
Popis pomeczowy Bergera z obscenicznymi gestami . Mam nadzieję, że Komisja Ligi zdyskwalifikuje go na dłużej.
Widzew będzie teraz kojarzony z nim. Władowane miliony, a teraz spadek i odwrócenie trendu sympatii
w Polsce. Panie Boniek , kibicu Widzewa co Pan na to ?
Dla nas wynik Korony nie ma żadnego znaczenia, jak nie ugramy chociaż jednego punktu w Lublinie to blado widzę nasze utrzymanie
[quote]#post1725345 Dla nas wynik Korony nie ma żadnego znaczenia, jak nie ugramy chociaż jednego punktu w Lublinie to blado widzę nasze utrzymanie[/quote]
Nie zgadzam się, dla mnie ma!
[quote]#post1725345 Dla nas wynik Korony nie ma żadnego znaczenia, jak nie ugramy chociaż jednego punktu w Lublinie to blado widzę nasze utrzymanie[/quote]
Przecież Korona.wlasnie się utrzymała dzięki wygranej, to ma.znaczenie.
Jestem bardzo ciekawy tego meczu w Gdańsku.... czy cwks się podłoży czy nie... 🤔
Piast dostaje szybkie 3 bramki, jakby to było z nami to wpłacałbym buka na remis
Chyba jednak bardziej zasługujemy na utrzymanie niż Widzew. Graliśmy przynajmniej przez pierwsze 3 miesiące a Widzew cały sezon gra fatalne
Szkoda Areczki, za tydzień z Rakowem bez szans.
Wynik w Gliwicach na naszą korzyść bo Piast będzie musiał walczyć w Łodzi.
Zresztą pytanie jaka drużyna jest groźniejsza? Ta co ma już awans i zagra na luzie, czy ta co będzie grała pod presją? To w sumie bardziej zasadne do nas i do naszego ostatniego meczu.
Piast nie zagrał tak źle, też mogli coś ustrzelić. Oby w Łodzi byli skuteczniejsi.
Brawo trener Kroczek!
- Edytowany
Piast będzie gram na remis 0:0 będzie obrona Częstochowy, to im da utrzymanie i poleci Widzew
Fajnie że Kroczkowi póki co idzie, popłakał się jak od nas odchodził, widać było, że zależało mu. Niestety gwiazda ze Słowenii co najwyżej swoje braki zwaliła na wszystko inne, brak prezesa był dla niego problemem największym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)