[quote]#post1724019 Widzew wygrywa o matko[/quote]
Betony grają w tym sezonie otwartą piłkę...w ich meczach pada sporo bramek, więc jeszcze wszystko jest możliwe 😋
-
-
Pozostałe mecze 32 kolejki ekstraklasy 2025/2026
A co to za różnica kto spadnie, byle nie Cracovia, a reszta niech się nawala.międxy sobą
Widzew dorzuca drugą bramkę
Ale Rodin pięknie się pokazał. Dwa razy nie upilnował Bergiera. Poprostu kryminał.
Trochę hujowo..Bo po sezonie sie okaże że Lechii oddadzą punkty i będzie lipa.. musimy wygrać w poniedziałek..żarty się skończyły
Widzew 3:0, chyba jednak betony lecą
Ale gwałt 3-0...
Lechii nie oddadzą punktów :)
To pewne że nie oddadzą?
Przejebane.
Betony cały sezon grają otwartą piłkę i mogą za to zapłacić cenę 1 ligi...ale to nie nasz problem 😋 .
Jak to było? Umiesz liczyć, licz na siebie, a że gramy chujnie do kwadratu to .....
[quote]#post1724028 To pewne że nie oddadzą?[/quote]
Jest decyzja PZPN że nie
Tak myślałem że kiedyś odpalą, bo zawodników mają i to musiało się kiedyś niestety wydarzyć
Maja ległe i bruk bet na wyjezdzie..
Oglądam Widzew i przecieram oczy ze zdumienia. Albo w ciągu tygodnia przeszli jakąś wielką metamorfozę, albo mają wybitnie dzień konia dzisiaj, albo ktoś w Gdańsku postawił wysokie kupony u buka ;)
- Edytowany
KPRP postawiła ;-) i premier. Żeby nie było, że stronniczo
Ale patrząc na powtórki tych goli to naprawdę chyba ślepy by nie zauważył, że piłkarze Lechii nie chcą wybronić tych sytuacji
[quote]#post1724037 KPRP postawiła ;-) i premier. Żeby nie było, że stronniczo[/quote]
Ja przepraszam Leszeczek trzemu takie pierdoły wypisujesz?
piękne jest to trzemu, przepraszam za wtręt, ale zachwyciłem się.
Ej jej, żebym.musial kibicować Lechii....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)