I pewnie wygrają...
-
-
Pozostałe mecze 31 kolejki ekstraklasy 2025/2026
Paprykarze wygrywają 2:0 i robią mocny krok ku utrzymaniu.
W ogóle jaka sytuacja oni tym zwycięstwem idą o 7.miejsc w górę, pies im mordę lizał.
[quote]#post1722711 spadek Cracovia, Arka, Termalica. Pogon jutro pyknie płock z 4:0, Widzew u siebie powygrywa, my jesteśmy ciency do tego sędziują nam marciniaki i kwiatkowskie.[/quote]
No nie dużo sie pomyliłem, o jedną brameczke tylko. Ale co do naszego spadku sie nie pomyle
[quote]#post1723181 W ogóle jaka sytuacja oni tym zwycięstwem idą o 7.miejsc w górę, pies im mordę lizał.[/quote]
Bo połowa tabeli jest tak słaba i wyrównana, że nikt nie potrafi wygrać 2 meczy z rzędu. I wygrywając nawet 1 mecz w tabeli zaczynają się dziać cuda.
za to my nie potrafimy wygrać 5 meczów z rzędu.
Dziś Radomiak wygrywa z Lechią G. I zapewnia sobie utrzymanie. Z nami już będą grać o pietruszkę,. Z kolei za tydzień Lechia G. Wygrywa z Widzewem i będzie pięknie.
To są teorie które uważam się nie sprawdzą, myślę że Radomiak dzisiaj nie wygra i właśnie z nami zagra decydujący mecz i zobaczymy co jesteśmy warci
My możemy wszystko zremisować do końca i na pewno się tym utrzymamy 😁
[quote]#post1722855 Ciekawe co z Alim?[/quote]
Poważna kontuzja
https://x.com/i/status/2051284113777135899
No to Lech, rok przerwy
Szkoda chłopa .☹️
Emocje spikera Radia Widzew w ostatniej akcji meczu Legia - Widzew:
https://x.com/s_lubanski/status/2051258117120200754
Narazie remis w Radomiu, przewaga Lechii G.
- Edytowany
Radomiak 1-0 !
[b]Edycja z 04.05.2026 o godz. 19:38 (scalono posty)[/b]
Radomiak w 10-kę
2-0 i to grając w 10.
Gra z przewaga jednego zawodnika jest niebezpieczna 😒
Radomiak już 2:0 grając w 10. Dla nas to dobry wynik bo w meczu z nami zagrają "o nic"... tylko że my w tym sezonie gramy takie mecze, że i tak strach myśleć co możemy zrobić...
O nic lub o puchary :)
Przydałaby się kartka dla Wolskiego
Nie chce mi się porównywać samej ochoty do gry, którą prezentują piłkarze Cracovii i piłkarze Radomiaka. To mogłoby mi jeszcze bardziej popsuć humor.
Nie wiem dlaczego ktoś myśli że jak Radomiak będzie utrzymany to będzie łatwiejszym przeciwnikiem, uważam wprost przeciwnie będą grać na luzie i łatwo nam nie odpuszczą, no chyba że kupimy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)