[quote]#post1721601 [quote]#post1721582 Na razie słabo to wygląda, ale myślę, że 10k będzie, mecz jest późno jutro cały dzień na zakup wejściówki.
Na taki mecz powinno spokojnie być 12k, weźcie się tam ludzie mobilizujcie![/quote]
Optymista z ciebie dobry, jesli liczysz na to że w 28h zejdzie 3k biletów 😋[/quote]
Bo zejdzie :)
-
-
Cracovia 1 - 1 Pogon Szczecin, sobota 25 kwietnia 2026, 20:15
Zejdzie, podobno wszyscy czekają aż Santo powie że idzie na mecz.
Jazda z Ku🤬wami
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777049362-287.jpg[/img]
- Edytowany
[quote]#post1721605 Zejdzie, podobno wszyscy czekają aż Santo powie że idzie na mecz.[/quote]
To lepiej wykupić wszystkie wolne miejsca, niz ma przyjść naczelny kret naszego ukochanego klubu, precz 💪💪💪
[quote]#post1721619 Jazda z Ku🤬wami
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777049362-287.jpg[/img][/quote]
Ohyda Kamazie. Chyba najohydniejsza oprawa w historii elPasso.
@Khalid#3380
Może brzydka.... Ale z przekazem.
Wybacz 😬
[quote]#post1721621 [quote]#post1721619 Jazda z Ku🤬wami
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777049362-287.jpg[/img][/quote]
Ohyda Kamazie. Chyba najohydniejsza oprawa w historii elPasso.[/quote]
Jeszcze byla witaj Darku w naszym garnku...
Cracovio tylko zwycięstwo!
[quote]#post1721455 [quote]#post1721449 To jest łatwo powiedzieś "Strzelmy 3-4 gole i przestańmy płakać" W pamiętnym meczu z GKS strzeliliśmy 3 gole, to Sylwestrzak puścił gieksie czwartego gola po faulu. Jak sędzia chce utrudnić lub ułatwić strzelanie to zawsze może to zrobić. Mi chodzi o to, żeby sędziowanie było uczciwe, a nie domagam się by nasi wygrywali grając 11 na 14[/quote]
Nie tylko, pierwszy gol dla GKS padł po urojonym wolnym za urojony faul na Kowalczyku . O gwizdanych w jedną stronę wolnych - nie wspomnę .[/quote]
Ale jednak, choć sędziowanie głównego w tamtym meczu było skandaliczne, za bramkę na 4:3 po faulu na Biedrzyckim odpowiada głównie VAR. Sędzia mógł nie zauważyć przepchnięcia, VAR nie miał prawa.
I poprawcie mnie, może się mylę - i wtedy, i teraz w Częstochowie, gdy VAR wzywał Marciniaka do Al Amariego na VARze był Damian Kos? Bo coś mi się takiego majaczy...
@stnczyk#7391
Mój post z 2024:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777063759-969.jpg[/img]
Nie wiem czy jest więcej takich osób ale przywołana przez @Kamaz80#42570 oprawa to m.in. powód, z którego przestałem wrzucać do puszek.
A wysrywy @SaNtO#842 co do frekwencji? Chłopie marzy ci się powrót do mitycznych 300? Spróbuj na Garbarni.
Co do najważniejszego … Nasza Wiara Nie Zachwiana…
- Edytowany
[quote]#post1721668 Nie wiem czy jest więcej takich osób ale przywołana przez @Kamaz80#42570 oprawa to m.in. powód, z którego przestałem wrzucać do puszek. (...) [/quote]
Dokładnie tak jak ja. Od tej tzw. "oprawy" postanowiłem się więcej do tego nie dokładać . Dodatkowo w ogóle zrezygnowałem z chodzenia na sektor D, na który kiedyś miałem karnet.
[quote]#post1721665 @stnczyk#7391
Mój post z 2024:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777063759-969.jpg[/img][/quote]
Aha. czyli mi się pokiełbasiło.
Wczoraj nasza najpiękniejsza liga pokazała że trzeba grać do ostatniej minuty/ sekundy . Dwa mecze rostrzygniete w ostatniej minucie. Wszyscy na mecz każde gardło, ręce na pokład. Będzie dobrze!!!@
@BoRut#132
Jeżeli komunikujesz że nie wrzucasz do puszek na oprawy.... Nie wiem po ch.j to piszesz 🤔 bo to jest dobrowolna akcja....
Ja ci komunikuje że zawsze do puszki wrzucam 👍
Wolność Dla Ultrasów,Jeb🤬ć Zakazy
Pozdrawiam.
- Edytowany
[quote]#post1721330 [quote]#post1721308 Kto nie idzie na mecz ten miętka faja.
Wojna wojna wojna Cracovia!!![/quote]
Może napisz, że kto MOŻE IŚĆ na mecz, a nie idzie ten miętka faja?
Ja np. leżę w łóżku po operacji i się kuruję, jestem miętka faja????
Jak mnie wqrwiają takie wpisy...[/quote]
Na samym początku lat 90-tych ze szpitala na Śniadeckich przez okno uciekłem na III ligę i po meczu wróciłem tą samą drogą ku zdziwieniu współleżących na sali. Łatwo było. Sala była na wysokim parterze.
Takiego meczu na przełamanie dawno nie było, coś z gatunku "bytka abo ne bytka"
[quote]#post1721688 ... Jeżeli komunikujesz że nie wrzucasz do puszek na oprawy.... Nie wiem po ch.j to piszesz 🤔 bo to jest dobrowolna akcja.......[/quote]
Bo jest wolność słowa i wolność wyrażania swojego zdania na tematy a to ze ten akurat tobie sie nie podoba to coz...
- Edytowany
Wszyscy na mecz i wspierać ultrasów!
Ps. Gronix i BoRut obrażalscy 😉
Ps2 @Korba#654 zaginąłeś odkąd się do mnie zesrałeś, a ja wciąż nie wiem czy pojawisz się na D?
@KruszynaKSC#7322 Że o Pluralizm ci chodzi....
Wrzucać do puszek,wspierać Ultrasów.
Wszyscy na mecz.
Jeb Gryfa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)