A więc na Pogoń z nowym trenerem. Oby był efekt nowej miotły bo strefa spadkowa niebezpiecznie blisko...
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 25 kwietnia 2026, 20:15
Z nowym trenerem to na pewno wygramy
Wygramy , Wygramy , Wygramy ! . paprykarz pokonamy !!!
Najgorzej budować na porażce, ten mecz nabiera dodatkowej dawki emocji. Będzie gęsto.
- Edytowany
Powiem tylko tyle, jak tego meczu nie wygramy to japie*dole... 😔
[quote]#post1721094 Powiem tylko tyle, jak tego meczu nie wygramy to japie*dole... 😔[/quote]
Trafiłeś w "środek sedna" ;-)
Lepiej tego się nie da ująć.
- Edytowany
Wygramy, wygramy, wygramy, śledzie do Betclic wysyłamy.
PS
Mnie to by pasował taki zestaw transferów do Betclic:
Pogoń
Widzew
Bruk-Bet
[quote]#post1721114 Wygramy, wygramy, wygramy, śledzie do Betclic wysyłamy.
PS
Mnie to by pasował taki zestaw transferów do Betclic:
Pogoń
Widzew
Bruk-Bet[/quote]
Z racji tego że nie znajdzie siew spadkowej cwks ani lechia to jest to najlepszy zestaw i każdemu będzie pasował😉
- Edytowany
Gdyby w najbliższej kolejce wygrały Cracovia i Arka, a do tego przegrał Widzew, to zaczęłoby to wyglądać naprawdę fajnie. (W sensie dół tabeli)
[quote]#post1721129 Gdyby w najbliższej kolejce wygrały Cracovia i Arka, a do tego przegrał Widzew, to zaczęłoby to wyglądać naprawdę fajnie. (W sensie dół tabeli)[/quote]
Amen
ja już czekam na wiatr co rozgoni :)
Wygramy , robimy piekło na stadionie!!!!
poszedłbym ale obawiam się, że będzie dużo ludzi. piszcie jaka frekwencja się szykuje
Nowy trener, nowa nadzieja. Jazda z kurwami!
[quote]#post1721167 poszedłbym ale obawiam się, że będzie dużo ludzi. piszcie jaka frekwencja się szykuje[/quote]
licznik kibicow... qrwa gdzie jest licznik!!!!!!
Sprzedanych jak na razie ponad 5200 biletów to jakaś żenada. Ja rozumiem, że grają do d..y, marzymy o utrzymaniu w lidze, nie wiadomo czy dotychczasowa gra się polepszy. No ale łatwo być kibicem gdy drużyna jest w czubie, strzela grad bramek i pokazuje widowiskowy futbol - trudniej ją wspomagać gdy jest w potrzebie wsparcia, gdy nie idzie. Szanuję pogląd niektórych forumowiczów, że mają dość degrengolady i czekania na sukces. Ja czekam od małego tzn. prawie 60 lat. Podtrzymując ducha wspomnieniami z lat minionych triumfów. I to oczekiwanie przerywane wybrykami w postaci PP i gry w pucharach może przyprawić o chwilowe zniechęcenie Ale nie wyobrażam sobie ,że przychodzi kolejny mecz i miałoby mnie w tej chwili braknąć przy Cracovii.
Bycie Pasiakiem ZOBOWIĄZUJE. Na dobre i na złe. Niezależnie od tego kto jest jej właścicielem, kto piłkarzem a kto trenerem.
Zaraz ci trole napiszą że jesteś nawiedzony albo i gorzej i podbiją jeszcze dziesięcioma uśmieszkami
Rozjedziemy paprykarzy co liżą dupe gts-owi i pomożemy Areczce z Gdyni w utrzymaniu w Ekstraklasie.
Zgadza się, miejsce kibica jest na stadionie.
Można się obrazić i nie przyjść na mecz, ale trudno potem nazywać się kibicem, bo taki przyleci pierwszy z wypiętą klatą jak będzie dobrze i będzie opowiadał jakim to nie jest kibicem. No nie tędy droga.
Wspólnie możemy pokazać, że w trudnej sytuacji ten klub ma kibiców którzy się nie odwracają, którzy wciąż są gdy jest burdel w gabinetach i mizeria na boisku, gdy wszyscy zawodzą, to My nie zawodzimy!
Kibicem Cracovii się jest a nie bywa . Na dobre i na złe . I pal sześć prześmiewców i trolli . W sobotę na mecz idę, jak na każdy inny .
Bo to grają PASY .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!