A więc na Pogoń z nowym trenerem. Oby był efekt nowej miotły bo strefa spadkowa niebezpiecznie blisko...
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 25 kwietnia 2026, 20:15
Z nowym trenerem to na pewno wygramy
Wygramy , Wygramy , Wygramy ! . paprykarz pokonamy !!!
Najgorzej budować na porażce, ten mecz nabiera dodatkowej dawki emocji. Będzie gęsto.
- Edytowany
Powiem tylko tyle, jak tego meczu nie wygramy to japie*dole... 😔
[quote]#post1721094 Powiem tylko tyle, jak tego meczu nie wygramy to japie*dole... 😔[/quote]
Trafiłeś w "środek sedna" ;-)
Lepiej tego się nie da ująć.
- Edytowany
Wygramy, wygramy, wygramy, śledzie do Betclic wysyłamy.
PS
Mnie to by pasował taki zestaw transferów do Betclic:
Pogoń
Widzew
Bruk-Bet
[quote]#post1721114 Wygramy, wygramy, wygramy, śledzie do Betclic wysyłamy.
PS
Mnie to by pasował taki zestaw transferów do Betclic:
Pogoń
Widzew
Bruk-Bet[/quote]
Z racji tego że nie znajdzie siew spadkowej cwks ani lechia to jest to najlepszy zestaw i każdemu będzie pasował😉
- Edytowany
Gdyby w najbliższej kolejce wygrały Cracovia i Arka, a do tego przegrał Widzew, to zaczęłoby to wyglądać naprawdę fajnie. (W sensie dół tabeli)
[quote]#post1721129 Gdyby w najbliższej kolejce wygrały Cracovia i Arka, a do tego przegrał Widzew, to zaczęłoby to wyglądać naprawdę fajnie. (W sensie dół tabeli)[/quote]
Amen
ja już czekam na wiatr co rozgoni :)
Wygramy , robimy piekło na stadionie!!!!
poszedłbym ale obawiam się, że będzie dużo ludzi. piszcie jaka frekwencja się szykuje
Nowy trener, nowa nadzieja. Jazda z kurwami!
[quote]#post1721167 poszedłbym ale obawiam się, że będzie dużo ludzi. piszcie jaka frekwencja się szykuje[/quote]
licznik kibicow... qrwa gdzie jest licznik!!!!!!
Sprzedanych jak na razie ponad 5200 biletów to jakaś żenada. Ja rozumiem, że grają do d..y, marzymy o utrzymaniu w lidze, nie wiadomo czy dotychczasowa gra się polepszy. No ale łatwo być kibicem gdy drużyna jest w czubie, strzela grad bramek i pokazuje widowiskowy futbol - trudniej ją wspomagać gdy jest w potrzebie wsparcia, gdy nie idzie. Szanuję pogląd niektórych forumowiczów, że mają dość degrengolady i czekania na sukces. Ja czekam od małego tzn. prawie 60 lat. Podtrzymując ducha wspomnieniami z lat minionych triumfów. I to oczekiwanie przerywane wybrykami w postaci PP i gry w pucharach może przyprawić o chwilowe zniechęcenie Ale nie wyobrażam sobie ,że przychodzi kolejny mecz i miałoby mnie w tej chwili braknąć przy Cracovii.
Bycie Pasiakiem ZOBOWIĄZUJE. Na dobre i na złe. Niezależnie od tego kto jest jej właścicielem, kto piłkarzem a kto trenerem.
Zaraz ci trole napiszą że jesteś nawiedzony albo i gorzej i podbiją jeszcze dziesięcioma uśmieszkami
Rozjedziemy paprykarzy co liżą dupe gts-owi i pomożemy Areczce z Gdyni w utrzymaniu w Ekstraklasie.
Zgadza się, miejsce kibica jest na stadionie.
Można się obrazić i nie przyjść na mecz, ale trudno potem nazywać się kibicem, bo taki przyleci pierwszy z wypiętą klatą jak będzie dobrze i będzie opowiadał jakim to nie jest kibicem. No nie tędy droga.
Wspólnie możemy pokazać, że w trudnej sytuacji ten klub ma kibiców którzy się nie odwracają, którzy wciąż są gdy jest burdel w gabinetach i mizeria na boisku, gdy wszyscy zawodzą, to My nie zawodzimy!
Kibicem Cracovii się jest a nie bywa . Na dobre i na złe . I pal sześć prześmiewców i trolli . W sobotę na mecz idę, jak na każdy inny .
Bo to grają PASY .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
volt, Goście (3)