Wczoraj Irańczyk z Pogoni się tak.wnerwił na trenera, że konferencja.prasowa po meczu nie odbyła się.
https://x.com/i/status/2045621951067042130
-
-
Pozostałe mecze 29-tej kolejki ekstraklasy 2025/2026
Oni mają burdel w klubie podobny do nas.... Tylko że u nas całkiem niedawno prawie wszystko szło w dobrym kierunku....
Ciężko to porównać. Tam nie wiem czy jest burdel ale bardziej pozbywanie się niewygodnych ludzi z otoczenia.
Potrafisz krytykować to wypad i zostają sami, Ci którzy nie stają do gniazda Gryfa.
Z jednej strony to dobrze ale z drugiej pozbył się z otoczenia dziennikarzy, którzy serce temu klubowi oddali a krytykowali i mieli prawo.
Obecna sytuacja na boisku jak dla mnie to błędy w selekcji piłkarzy i pozbycie się trenera, który mógł to ogarnąć a postawili na takiego, który znał kilku piłkarzy na krzyż.
Im robotę robił Grosicki a w tym sezonie już nie dowozi i nagle cała gra leży.
Tutaj ewidentnie jest problem poukładania bo piłkarzy mają bardzo dobrych. Podobnie jest w Widzewie a w tym sezonie Ekstraklasa nie wybacza takich błędów.
Przy okazji ultrasi wrzucili na oprawę Glika z podkrążonymi oczami :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1776588544-080.jpeg[/img]
Na pewno leci Bruk-bet, dalej już nie wiadomo kto??? Wiadome było, że Legia nie spadnie i to potwierdzili wygraną z Zagłębiem Lubin.... Zakładam, że Widzew mimo niby wielkich wzmocnień wyleci.... Kto następny w kolejce?
- Edytowany
Kiedyś wrzuciłem takie moje przewidywania co do tabeli - tam jakieś drobne błędy były przy kopiowaniu.
Nadal czuję, że Widzew odpali.
Etapy to ile dawałem punktów na koniec sezonu ale gdy robiłem to kilka tygodni temu.
Założenia były takie, że na pewno Lech wywozi remis z Białegostoku i ze Szczecina a Cracovia przegrywa w Częstochowie.
Jeśli będzie górka to lepiej :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1776588778-409.jpg[/img]
[b]Edycja z 19.04.2026 o godz. 10:55 (scalono posty)[/b]
Widać po przewidywanej średnie punktów do końca sezonu, że uważam iż Widzew odpali.
Kurde, chciałbym się mylić :)
Mecz w Nieczeczy pokazuje co to znaczy mieć Bramkarza.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1776598739-640.png[/img]
No to po dzisiejszym meczu chyba definitywnie Termalica może spalić ten transparent....bo w Ekstraklasie się już nie przyda.
Nie wiem czy ktoś wierzył że Termalica się utrzyma, to chyba najwierniejsi sympatycy, ja wiedziałem że spadną, bo w tej rundzie dą najsłabszą drużyną w lidze, a trzy zespoły muszą spaść
Nie dam rady nie kibicować Arce,więc do boju Areczko.
Bardzo dobry dla nas wynik w Gdynii.
Za tydzień ciekawe mecze o utrzymanie: Piast-Arka, Cracovia-Pogon.
Piast gra jeszcze jutro z Betonami
Musimy jutro kibicować Betonom
Oprócz ciułania punktów co nam pozostało - słabość innych.
[quote]#post1720813 Musimy jutro kibicować Betonom[/quote]
A W życiu. Ja trzymam za remisem.
Lechia na pewno odzyska 5 punktów w tym sezonie. Sprawa nie jest wyjaśniona więc kara będzie zawieszona aż do wyjaśnienia więc może przejdzie na kolejny sezon.
Także Lechia wypisuje się pewnie z walki o utrzymanie aczkolwiek pewnie i tak nie musiałaby się obawiać.
A jakie to ma dla nas znaczenie jaki będzie dzisiaj wynik
No ma, dla.nas i Arki.
Piast ma jeszcze mecze z Arką, Koroną i widzeewem. Będzie bardzo gorąco na dole tabeli
[quote]#post1720992 Lechia na pewno odzyska 5 punktów w tym sezonie. Sprawa nie jest wyjaśniona więc kara będzie zawieszona aż do wyjaśnienia więc może przejdzie na kolejny sezon.
Także Lechia wypisuje się pewnie z walki o utrzymanie aczkolwiek pewnie i tak nie musiałaby się obawiać.[/quote]
Takich jaj nie można robić pod koniec sezonu. Ja traktuję to jako żart. Taka decyzja byłaby totalną kpiną.
[quote]#post1721021 [quote]#post1720992 Lechia na pewno odzyska 5 punktów w tym sezonie. Sprawa nie jest wyjaśniona więc kara będzie zawieszona aż do wyjaśnienia więc może przejdzie na kolejny sezon.
Także Lechia wypisuje się pewnie z walki o utrzymanie aczkolwiek pewnie i tak nie musiałaby się obawiać.[/quote]
Takich jaj nie można robić pod koniec sezonu. Ja traktuję to jako żart. Taka decyzja byłaby totalną kpiną.[/quote]
Kpina kpiną, ale nie zapominaj jakich Lechią ma kibiców.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)