[quote]#post1719631 Nie ma się co podniecać. Nawet jak się utrzymamy to pewno i tak nie dostaniemy licencji. Sponsora brak.
Chyba że Platek rzuci kasę albo... pożyczy.[/quote]
Poerdolenie. Licencję dostaniemy.
-
-
Cracovia 2 - 2 Arka Gdynia, niedziela 12 kwietnia 2026, 12:15
Paradoksalnie remis z Arką należy cenić bardziej niż wygraną z Gieksą.
Katowice nas zlekceważyły, ale Arka dziś zagrała wiedząc że grają o życie. Byli agresywni i zostawiali mało miejsca. Silą woli wyszarpaliśmy ten punkt
Żałośnie słabi jestesmy
[quote]#post1719703 [quote]#post1719631 Nie ma się co podniecać. Nawet jak się utrzymamy to pewno i tak nie dostaniemy licencji. Sponsora brak.
Chyba że Platek rzuci kasę albo... pożyczy.[/quote]
Poerdolenie. Licencję dostaniemy.[/quote]
Co wy opowiadacie mamy najbogatszego właściciela w ekstraklasie
Ehh szkoda, znów nie wykorzystaliśmy szansy.
Pasy grać Kurwa Mać.
Ps. Klich, Hasić dzięki nim jesteśmy w coraz większym dołku, niestety.
Hasic bardzo niestabilny. Potrafi ograć zawodnika i dorzucić piłkę na nos Perkovicowi, a potem kiwa sie bez sensu nie podając pilki do partnera.
Klich? Podsumowanie to jego strzał z 11 metrów.
Trener zaguniony, coraz wyraźniej widać dno.
Boże chroń Cracovię !!!!
Percovic i Hasic, widać mają przebłyski i technikę z niebyle jakiego klubu, te wynalazki w ataku to dramat. A do tego w bramce też niestety słabo, o czym się głośno nie mówi i nie narzeka, bo na ławce jest chyba tylko gorzej. Elsner jakby miał kim grać za Madeja to na pewno by go ściągnął po meczu w Zabrzu
[quote]#post1719774
Klich? Podsumowanie to jego strzał z 11 metrów.
[/quote]
Istotnie, to sknocił, ale było parę sytuacji bramkowych znacznie bardziej sknoconych niż ta Klicha. Ja widzę trzy:
1) przy 1:0, gdyby Kameri podał
2) w drugiej połowie, gdy (po akcji Sansa?) Hasic wyszedł sam na sam i sobie za daleko wypuścił piłke, ja to już widziałem w bramce
3) potem, Sans pięknie wyszedł przed bramkę po prawej stronie, i zamiast strzelać (miał pikę na złej nodze?) podał
A Klich, choć oczywiscie spodziewamy się po nim więcej, jednak miewa dobre zagrania, dobre akcje. W pierwszej połowie kapitalnie podał piłkę na lewo Sansowi, akcja- majstersztyk, ale Sans niestety strzelił w bramkarza.
Wczoraj Na stadionie spędziłem 3h
W Karczmie z Arkowcami 6 h
Co do naszej gry,no cóż cięzka walka utrzymanie nas czeka.
Z taką sytuacją w tabeli oraz naszym punktowaniem zaglądamy diabłu w d......
( skojarzenia z Diabłem forumowym niezamierzone)
Gramy i punktujemy marnie a ludzi masa na trybunach. Tłumaczę to tym, że kibice Cracovii lubią jak gramy o coś....w tym przypadku o utrzymanie.
Własciciel - no name , prezesa - brak, komunikacja - przeciętna, trener - szkoda gadać, piłkarze - ból głowy - tylko kibice nie zawodzą !
ale za to bedzie Krystyna Agilera spiewac nam.
https://www.youtube.com/watch?v=Ha64PHryphw
dobry ten ustawiony remis, dziwi że niektórzy się emocjonowali ale kiedyś też nie wiedziałem jak funkcjonuje świat
Warto przypomnieć też, że mieliśmy trzy dni odpoczynku więcej od Arki...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)