[quote]#post1715339 Sędziuje nam Kwiatkowski, tylko dlaczego sędziuje mecz drużynie ze swojego województwa?????
Gdzie obiektywizm?[/quote]
VAR: Damian Kos, Marcin Boniek
-
-
Cracovia 1 - 2 Wisla Plock, sobota 14 marca 2026, 20:15
ja nie czekam. ciekawym co się może wyjaśnić to ja już śpieszę z informacją: nic się nie wyjaśni.
wracajcie do swoich codziennych spraw o reszcie dowiecie się z teraz wąsy
Po tym co wyprawiał w Gdańsku - to są po prostu kpiny !!!!
Z jakiej racji ta kurwa prowadzi nam mecz ?
- Edytowany
[quote]#post1715369 Z jakiej racji ta kurwa prowadzi nam mecz ?[/quote]
Pewnie z takiej zebyśmy byli dalej bez wygranego meczu...ale obym się mylił. Ta sytuacja z naszym trenerem też jakaś dziwna... sam chciał odejść z klubu i nagle "w sekundę" zmienia zdanie i mówi, aa jednak zostane tutaj... hmm 🤔
Na ten moment licznik zapier..la w rytm poczynań naszego pseudo sponsora/ inwestora, a my ponad to dziadostwo pokażmy co znaczy dla nas Cracovia 💪💪💪
Liczę że mimo wszystko będzie 10 tysięcy. I ludzie się w sobotę zbiorą i licznik ruszy.
[quote]#post1715278 Mecz o spokojny sezon[/quote]
Tak to wygląda.... Jeżeli ten mecz wygramy, to w następnym sezonie ekstraklasę mamy prawie pewną, a co dalej będzie tego nie wie nikt.... Jeżeli jednak przegramy, to zacznie się skandowanie.... "...Bójcie się chamy do 1 ligi wracamy..." Wtedy powodów do zmartwień może być dużo.... No cóż, trzeba ekstraklasę utrzymać, bo wtedy nadzieja jakaś będzie na kolejny sezon, a co będzie dalej zobaczymy....
Czasami tak sie zastanawiam, ilu z tych co mają najwięcej do powiedzenia na forum chodzi na mecze Cracovii???
[quote]#post1715401 Czasami tak sie zastanawiam, ilu z tych co mają najwięcej do powiedzenia na forum chodzi na mecze Cracovii???[/quote]
W sensie do mnie pijesz?
[quote]#post1715402 [quote]#post1715401 Czasami tak sie zastanawiam, ilu z tych co mają najwięcej do powiedzenia na forum chodzi na mecze Cracovii???[/quote]
W sensie do mnie pijesz?[/quote]
Dlaczego wziąłeś to do Siebie? Dałem jakiś powód?
Ja osobiście idę + 2
Nie miałem dostępu do netu kilka godzin i dopiero teraz czytam o obsadzie sędziowskiej. Tak jak napisaliście, jakiś absurdalny żart z tą obsadą, nam w bębnie do losowania przydzielili 4 nazwiska? Tego ..uja miałem nadzieję nie widzieć powiązanego z naszymi meczami przez dluższy czas, a dzieje się, co się dzieje.
Inna sprawa to podejscie klubu do sytuacji z Gdańska. Co tydzień czyta się, że a to wstydzew się odwołał, a to Górnik, a to Piast. A od nas nic. Głowa w piasek i udaje się, że nic się nie stało. Śmiem twierdzić, że bez problemu przy odwołaniu to drugie żółtko Knapowi odwołali i może w ramach transakcji wiązanej Kwiatkowski w sobotę na K1 by się nie pojawił
Analiza techniczna drużyn.
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/341.png[/img-s] Wisla Plock[/h4]
[i]Analizy dokonano na podstawie statystyk z ostatnich 5 spotkań obu drużyn.[/i]
[comparison home_name="Cracovia" away_name="Wisla Plock" form-home="100" form-away="0" att-home="75" att-away="25" def-home="67" def-away="33" poisson-home="59" poisson-away="41" h2h-home="50" h2h-away="50" goals-home="70" goals-away="30" total-home="64.2" total-away="35.8"][/comparison]
[forecast home="45" home_name="Cracovia" draw="45" away="10" away_name="Wisla Plock"][/forecast][b]Podsumowanie analizy:[/b] Analiza porównawcza wskazuje na wyraźną przewagę [b]Cracovii Kraków[/b] w kluczowych wskaźnikach statystycznych. Gospodarze legitymują się lepszą formą (100% w stosunku do 0% po stronie rywali), wyższą skutecznością w ataku (75% do 25%) oraz szczelniejszą defensywą (67% do 33%). W ogólnym zestawieniu [b]Cracovia Kraków[/b] dominuje z wynikiem 64,2%, podczas gdy [b]Wisła Płock[/b] osiąga 35,8%.
Bilans spotkań bezpośrednich (H2H) jest wyrównany i wynosi 50% na 50%, co stanowi jedyny obszar, w którym [b]Wisła Płock[/b] utrzymuje parytet. Mimo to, dystrybucja Poissona faworyzuje gospodarzy (59% do 41%), podobnie jak statystyki bramkowe (70% do 30%).
Prognozy wskazują na duże prawdopodobieństwo zwycięstwa [b]Cracovii Kraków[/b] lub remisu. Szanse na wygraną obu stron są identyczne i wynoszą po 45%, co przy zaledwie 10-procentowym prawdopodobieństwie zwycięstwa gości, czyni z gospodarzy wyraźnego faworyta. Przewidywany scenariusz meczowy zakłada niski wynik punktowy, mieszczący się w przedziale poniżej 3,5 gola, przy czym przewidywana liczba trafień dla obu drużyn nie przekracza 1,5 bramki.
Z danych płynie wniosek, że mimo wyrównanej historii bezpośrednich pojedynków, obecna dyspozycja i parametry techniczne wskazują na [b]Cracovię Kraków[/b] jako stronę kontrolującą przebieg rywalizacji, przy czym wysokie prawdopodobieństwo remisu sugeruje, że różnica między zespołami w praktyce może okazać się minimalna.
[alert][i]Typy można zmieniać do momentu rozpoczęcia meczu.[/i]
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert]
"Prognozy wskazują na duże prawdopodobieństwo zwycięstwa Cracovii Kraków lub remisu. Szanse na wygraną obu stron są identyczne i wynoszą po 45%, co przy zaledwie 10-procentowym prawdopodobieństwie zwycięstwa gości, czyni z gospodarzy wyraźnego faworyta" - bełkot Lajkonika
Forma Cracovia-Wisła 100% dla Cracovii...
🤣🤣🤣
[quote]#post1715405 Nie miałem dostępu do netu kilka godzin i dopiero teraz czytam o obsadzie sędziowskiej. Tak jak napisaliście, jakiś absurdalny żart z tą obsadą, nam w bębnie do losowania przydzielili 4 nazwiska? Tego ..uja miałem nadzieję nie widzieć powiązanego z naszymi meczami przez dluższy czas, a dzieje się, co się dzieje.
Inna sprawa to podejscie klubu do sytuacji z Gdańska. Co tydzień czyta się, że a to wstydzew się odwołał, a to Górnik, a to Piast. A od nas nic. Głowa w piasek i udaje się, że nic się nie stało. Śmiem twierdzić, że bez problemu przy odwołaniu to drugie żółtko Knapowi odwołali i może w ramach transakcji wiązanej Kwiatkowski w sobotę na K1 by się nie pojawił[/quote]
A kto niby ma się odwołać? Platek co siedzi za wielką wodą czy ci dwaj beduini co nie wiedzą o co chodzi?
Już zaczynałem mieć optymistyczne nastawienie przed meczem (niezależnie od sytuacji jakoś tak im bliżej meczu, tym bardziej wierzę w zwyciestwo) ... no i Lajkonik zepsuł mi humor. Od kiedy publikuje te swoje pseudoprognozy, wyniki są odwrotne do prognoz 😡 🥵😱😭
Czyli wszystkie znaki wskazują na naszą porażkę. Seria porażek Płocka, a z nami najłatwiej się przełamać. Burdel w zarządzaniu. Zagubiony (?) trener. No i jeszcze ten faworyt po analizie Lajkonika…
Więc na przekór logice wygramy pewnie i bezproblemowo.
[quote]#post1715416 Już zaczynałem mieć optymistyczne nastawienie przed meczem (niezależnie od sytuacji jakoś tak im bliżej meczu, tym bardziej wierzę w zwyciestwo) ... no i Lajkonik zepsuł mi humor. Od kiedy publikuje te swoje pseudoprognozy, wyniki są odwrotne do prognoz [/quote]
Jak zobaczyłem to przewidywanie Lajkonika, to mój pesymizm wzrósł niemożebnie (a był wielki).
Jedyne dwie szanse to
- może Lajkonik nie brał pod uwagę sędziego? a powinien,,,
[quote]#post1715407 "Prognozy wskazują na duże prawdopodobieństwo zwycięstwa Cracovii Kraków lub remisu. " - bełkot Lajkonika[/quote]
UFF! "Cracovia Kraków" - nie ma takiego klubu. To nie o nas 🙂
Odbija się czkawką brak reakcji naszego klubu na wydarzenia w Gdańsku. U nas znowu zaczyna być dziadostwo to PZPN może takie rzeczy robić. Jaką kara spotkała Kwiatkowskiego może ktoś wie? Jak z naszej strony cisza to co szkodzi frajerowi wsadzić takiego osła do sędziowania dolewając już przed meczem oliwy do ognia. Sami się nie szanujemy więc mamy to co mamy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)