[quote]#post1714653 Zahirolesam się nie nadaje. Kurwa mać co za gość[/quote]
Nie przesadzaj może ręczniki by dobrze podawał 🤣
-
-
Legia Warszawa 1 - 0 Cracovia, niedziela 8 marca 2026, 20:15
Ale mamy napastników .Ten Zahiro tak jak pisałem drewno straszne ,jedyne co się pomyliłem to że nie będzie grać a gra ,,
Ale my gramy pyte .. kurwa oglądałem parę meczów w ten weekend i nikt tak nie gra jak my.. parę kolejek i zacznie być ciepło..
- Edytowany
Czemu nie wchodzi Kameri? Trzeba zmienić system gry, te wrzutki są bez sensu.
A Sans taktycznie nieodpowiedzialny. Strata po niechlujnym podaniu na własnej połowie=kryminał.
Sans k...a
Bardzo dziwne i niezrozumiałe dziś są personalne decyzje trenera Elsnera . 😳
- Edytowany
Wszystko przewidywalne..Wymyślcie coś kreatywnego miernoty.. aktualna legła to największe pizdy jakie widzę od 10 lat ..
[quote]#post1714650 czemu my nie strzelamy z daleka[/quote]
Praszelik strzelił. Dlatego 😂
zaraz się wykartkujemy
Klichowi się kurwa zachciało Yamala
Ale rozgrywamy te rzuty rozne. Dramat
Masakra
Czy my mamy w ogóle trenera??
Gramy bez ambicji jak sparing
Cwks w zasadzie nic nie gra tylko czeka na nasze prezenty. A my te prezenty rozdajemy jak na 6 grudnia.
Klich gra tragicznie.
Lebiody ..biegają jak dzieci we mgle
Kurwa nie wytrzymam, co to było? 67 minuta, róg dla nas, rozegrane na krótko, na zewniaka Klicha??? Serio kurwa, ćwiczone?
Powiedzmy sobieszczerze .Wróciła stara dobra Cracovia nie wiedzaca co zrobic z piłką.. Niestety
Legia gra na czas, a nasi stoją jak pizdy i się patrzą
Przykro patrzeć na grę Mateusza Klicha, od kwadransa gra fatalnie.
Ciekawe jaki był kurs na to że legła wygra po bramce Minety
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)