[quote]#post1745656 75 milionów? Jeśli zarząd zepnie ten budżet tak, że będzie "tylko" 15 milionów w plecy to będzie super 🧐 Bo będzie więcej.[/quote]
Sprzedadzą w przerwie Hasića , bo to tak naprawdę ostatni moment aby wziąć dobra kasę i kasa będzie się zgadzała.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Zapewne, tylko jak gdzieś podawali, jego poprzedni klub ma dostać od trnsferu aż 50 %!
To kiedy ten sponsor ?
Za 4 tygodnie...
Czemu za 4? Zawsze było za 5 😁
[quote]#post1745973 Czemu za 4? Zawsze było za 5 😁[/quote]
Kurde wydawało mi się, że za 4 😄
Znaczy jest postęp 😋
- Edytowany
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2098803921951072503
.....
ROB-HUT zajmie jedno z najbardziej eksponowanych miejsc na froncie koszulek Cracovii. Logo naszego Głównego Sponsora pojawi się na strojach pierwszego zespołu już podczas najbliższego meczu z Zagłębiem Lubin.
No to teraz czekamy na sponsora tytularnego stadionu.
Bardzo się cieszę, że sponsorem jest polska firma z Krakowa, a nie jakieś gówno bukmacherskie, pomimo, że może dają mniej kasy.
Mam nadzieję, że im się biznes zacznie kręcić jeszcze lepiej i będzie to długotrwała współpraca z obopólną korzyścią.
https://x.com/profmuratcolak/status/2098808797414203646
.....
Z ogromną satysfakcją mogę dziś ogłosić, że ROB-HUT zostaje nowym głównym sponsorem Cracovii.
[b]To dla mnie szczególny moment, dlatego chcę złożyć wyjątkowe podziękowania Panu Robertowi Muszyńskiemu za jego ogromny wkład, zaangażowanie i przede wszystkim za prawdziwą miłość do Cracovii.[/b]
Od pierwszych chwil naszej współpracy doskonale się rozumiemy. Łączy nas wspólna wizja, wzajemne zaufanie i przekonanie, że razem możemy zrobić dla naszego Klubu naprawdę wiele. Wsparcie, jakie ROB-HUT daje Cracovii, jest ogromne i ma dla nas wyjątkowe znaczenie.
[i]A jestem przekonany, że to dopiero początek. Przed nami duży i niezwykle ciekawy projekt. Wierzę, że jego efekty będą powodem do dumy dla całej naszej społeczności. Już dziś mogę powiedzieć, że warto na niego czekać.[/i]
[b]A wiecie, że bardzo lubię niespodzianki, więc wyczekujcie następnych.[/b]
Gość nas wspiera za pomocą dwóch firm.
Rob hut i perfect gym
🫶
Brawo dla tych firm!!!
Brawo, brawo, tylko jedno pytanie .Skoro zysk netto firmy wynosi 1,7 mln zł, to jaką kwotą może zasilić Cracovię?
@jancrac#8652 warto by przejrzeć cały bilans,
Lepszy rydz niż nic, może będzie szansa na piękną historię za kilka kilkanaście lat jak Panu Robertowi siądzie wszystko i zostanie naszym właścicielem
[quote]#post1746225 Lepszy rydz niż nic, może będzie szansa na piękną historię za kilka kilkanaście lat jak Panu Robertowi siądzie wszystko i zostanie naszym właścicielem[/quote]
O którym Robercie piszesz?! Bo jednego już mamy. Dwóch takich na trybunach też przerabialiśmy. Cracovia Robertami stoi. 🤣
ROB -STAL
Na reklamę czy tam sponsoring nie płaci się z zysku.
Czyli z własnych pieniędzy będzie płacił ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Jeden9Zero6, Goście (2)