[quote]#post1745656 75 milionów? Jeśli zarząd zepnie ten budżet tak, że będzie "tylko" 15 milionów w plecy to będzie super 🧐 Bo będzie więcej.[/quote]
Sprzedadzą w przerwie Hasića , bo to tak naprawdę ostatni moment aby wziąć dobra kasę i kasa będzie się zgadzała.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Zapewne, tylko jak gdzieś podawali, jego poprzedni klub ma dostać od trnsferu aż 50 %!
To kiedy ten sponsor ?
Za 4 tygodnie...
Czemu za 4? Zawsze było za 5 😁
[quote]#post1745973 Czemu za 4? Zawsze było za 5 😁[/quote]
Kurde wydawało mi się, że za 4 😄
Znaczy jest postęp 😋
- Edytowany
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2098803921951072503
.....
ROB-HUT zajmie jedno z najbardziej eksponowanych miejsc na froncie koszulek Cracovii. Logo naszego Głównego Sponsora pojawi się na strojach pierwszego zespołu już podczas najbliższego meczu z Zagłębiem Lubin.
No to teraz czekamy na sponsora tytularnego stadionu.
Bardzo się cieszę, że sponsorem jest polska firma z Krakowa, a nie jakieś gówno bukmacherskie, pomimo, że może dają mniej kasy.
Mam nadzieję, że im się biznes zacznie kręcić jeszcze lepiej i będzie to długotrwała współpraca z obopólną korzyścią.
https://x.com/profmuratcolak/status/2098808797414203646
.....
Z ogromną satysfakcją mogę dziś ogłosić, że ROB-HUT zostaje nowym głównym sponsorem Cracovii.
[b]To dla mnie szczególny moment, dlatego chcę złożyć wyjątkowe podziękowania Panu Robertowi Muszyńskiemu za jego ogromny wkład, zaangażowanie i przede wszystkim za prawdziwą miłość do Cracovii.[/b]
Od pierwszych chwil naszej współpracy doskonale się rozumiemy. Łączy nas wspólna wizja, wzajemne zaufanie i przekonanie, że razem możemy zrobić dla naszego Klubu naprawdę wiele. Wsparcie, jakie ROB-HUT daje Cracovii, jest ogromne i ma dla nas wyjątkowe znaczenie.
[i]A jestem przekonany, że to dopiero początek. Przed nami duży i niezwykle ciekawy projekt. Wierzę, że jego efekty będą powodem do dumy dla całej naszej społeczności. Już dziś mogę powiedzieć, że warto na niego czekać.[/i]
[b]A wiecie, że bardzo lubię niespodzianki, więc wyczekujcie następnych.[/b]
Gość nas wspiera za pomocą dwóch firm.
Rob hut i perfect gym
🫶
Brawo dla tych firm!!!
Brawo, brawo, tylko jedno pytanie .Skoro zysk netto firmy wynosi 1,7 mln zł, to jaką kwotą może zasilić Cracovię?
@jancrac#8652 warto by przejrzeć cały bilans,
Lepszy rydz niż nic, może będzie szansa na piękną historię za kilka kilkanaście lat jak Panu Robertowi siądzie wszystko i zostanie naszym właścicielem
[quote]#post1746225 Lepszy rydz niż nic, może będzie szansa na piękną historię za kilka kilkanaście lat jak Panu Robertowi siądzie wszystko i zostanie naszym właścicielem[/quote]
O którym Robercie piszesz?! Bo jednego już mamy. Dwóch takich na trybunach też przerabialiśmy. Cracovia Robertami stoi. 🤣
ROB -STAL
Na reklamę czy tam sponsoring nie płaci się z zysku.
Czyli z własnych pieniędzy będzie płacił ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)